Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

W końcu była z dziewczynami przez całą końcówkę finału, wyglądała na równie zaskoczoną i
zobaczcie co pisze w ciekawostkach u Mony na angielskiej PLL wiki. :D
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 9
LadyRedCoat

kurde gdzie masz te ciekawostki, bo nie moge znaleśc...

ocenił(a) serial na 9
Kasiaczeq88

'Mona is set to become the 5th PLL as she is now being targeted by A as well.' - to jest dokładny cytat. Nie da się podać linku ;/

ocenił(a) serial na 9
LadyRedCoat

nie mogę sobie tego wyobrazić.

LadyRedCoat

Możliwe, ale równie dobrze to może być kolejna gierka. Swoją drogą ten serial zrobił się niesamowicie nudny.

ocenił(a) serial na 9
DagnaMara

To chyba jednak prawda. :P Widziałam zdjęcie z 4 sezonu z kłamczuchami i ich lalkami, takimi jak wszystkie dostawały od A, tyle że oczywiście znowu nie da się wstawić linku. Jest na wiki jako główne zdjęcie z 01x04.

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

to bylaby przeginka, najpierw sa wrogami number one, a nagle przeyjaciolki o.O

LadyRedCoat

w czwartym sezonie Mona też będzie dręczona przez A, ktoś to napisał w innym temacie w spoilerach następnego sezonu. także wszystko wskazuję, że tak właśnie będzie.

kara330

czytałam w spojlerach, że któraś z dziewczyn powiedziała, że nie można jej ufać, ale skoro jest mądra i A jej teraz nie chce to lepiej trzymać ją blisko, bo może dostarczyć odp. na wiele pytań

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

To jest niemożliwe, pewnie to kolejna intryga Mony. Ona jest tak fałszywa i zakłamana że pewnie nawet to, że nie zna Red Coat jest kłamstwem!