PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

W czasie oczekiwania na 4 odcinek, stwierdziłam, że zacznę oglądać od początku. Po pierwszym odcinku praktycznie 100% typem na mordercę Ali jest SPERNCER.
1. Pierwsza scena. Kiedy Dziewczyny zorientowały się że nie ma Ali i Spence, nagle weszła Spence i mówi że wszędzie szukała Ali i chyba słyszała jej krzyki.
2. W sklepie, z Hanna. Spence: "Przepadła, ale jest wszędzie.[...] Pamiętasz co Ali powiedziała tamtej nocy? O tym że sekrety nas zbliżają? Myślę że jest wręcz przeciwnie..." - podejrzana kwestia.
3. Widząc karetkę pod domem Alison, Emily szybko podbiegła (do Mayi), a Spencer była tam już i wszystkiemu się przyglądała.
4. W Kościele Spencer na słowa Arii " Alison by się spodobało" , odpowiada podejrzanie: "popularna za życia i po śmierci"
5. Po mszy, kiedy do dziewczyn podszedł detektyw, Spence wydaje się być najbardziej przerażona i jako jedyna podejmuje rozmowę, mówi że już składały zeznania w sprawie Alison.
Tyle uwag po pierwszym odcinku obejrzanym po raz drugi ;)

madziula_g

Spencer na 99% nie zabiła Ali. Była podejrzaną w serialu, a według mnie to zupełnie ją wyklucza. To byłoby za proste (; Chociaż kto wie? W tym serialu nic nie jest wiadome.
Po pierwszym sezonie typowałam Melissę, a teraz już sama nie wiem.

ocenił(a) serial na 6
madziula_g

Ja uważam, że to nie Spencer. Według mnie, wszystkie punkty jakie napisałaś, o niczym nie świadczą.
Ale przecież wiadomo, że to Ian ją zabił. Oglądnij sobie jeszcze raz ostatni odcinek 1 serii, scena w kościele ze Spencer.
I ja myślę, że Ian nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
sad_letter

A ja mysle ,ze Toby ja zabil