Nawet nie chce patrzeć innych postów żeby przypadkiem nie przeczytać jakiegoś spoileru, więc pytam tutaj: kiedy można spodziewać się napisów do finału?!
ja tez sie juz nie moge doczekac :D kejszi na tej str co wyslalas mozna obejrzec odcinek bez logowania?
Chyba nie, ale nie jestem pewna bo nie korzystam z tej strony, ale na ii tv jest już :P
z napisami ? :D o to spoko, ja zawsze na zalukaj ogladalam w czwartek dopiero :D
ale na ii tv tez jakies limity sa, ale moze wytrzyma caly odcinek
Nie no z napisami jeszcze nie :D
No to zależy od hostingu, ale na niektórych nie ma limitów.
mam to samo! delikatnie patrząc znalazłam wątek z napisami niecierpliwie czekam! :D
już ostatnio jak Toby okazał się być A wiedziałam wcześniej nie dopuszczę do tego po raz 2:P
ale jak będzie odcinek z napisami, obojętnie gdzie, nie same napisy, to wrzućcie linka ;p
myślałam, że może dziewczyny z FW coś tłumaczą, na tamtą stronę tak jak mówiłam trzeba czekać do 21.. ;/
ehh, szkoda.. co prawda mogłoby się obejrzeć po angielsku, ale biorąc pod uwagę, że to ostatni odcinek, to wolałabym wszystko dokładnie zrozumieć, więc pozostaje czekać :(
Ja już obejrzałam tyle że z angielskimi napisami, o wiele lepiej niż z samym głosem :D
ktoś wie może na jakim serwisie pojawi sie odcinek, kiedy dziewczyny już to przetłumaczą? albo czy można gdziej obejrzec z napisami angielskimi online?
same napisy? czyli trzeba będzie czekać aż ktoś wrzuci to razem na jakiś server? Nie znam się, bo do tej pory cierpliwie czekałam na odcinek z napisami a teraz doczekać się nie mogę :(
same napisy, ściągasz i dodajesz do serialu ;) jeśli ściągasz ;p jak nie to czekaj az bedzie online z npisam,i ;p
jak będziesz miała na kompie i odcinek (jest na chomik) i napisy to bez problemu bedzie ci odtwarzać :)
o fajnie, też szukałam ale jakieś dziwne formaty mi sie sciagaly xd czekam na polskie
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-240576.html
Tu są i mi wszystko działało :)
No nie, ale jak ktoś jako tako zna angielski to myślę, że zrozumie sens odcinka.
Ogólnie to odcinek do dupy i zawiodłam się, bo myślałam, że dadzą cos fajnego na finał..
Ja rozumiem, ale i tak wolę napisy polskie ;D niekiedy czegoś nie dosłyszę, a jak mówiłam angielskich nie mogłam znaleźć :p
Kiedyś też były szybko jak yham tłumaczyła, ale teraz to nie wiem co się dzieje. Na pll com pl beda szybciej bo juz trwa korekta.
Są napisy na http://chom(spacja)ikuj.pl/DreamTeamnapisy/Napisy/Pretty+Little+Liars
a mógłby je ktoś online z odcinkiem wrzucić, bo nie ściągam osobno, tylko wole online obejrzeć, będę wdzięczna :)