W 9 odcinku te sny to były jakieś podteksty? Czy wtedy co Aria była u Ezry w 'biurze' to był sen czy do czegoś doszło? Bo potem "robiła" kolacje z cukierków i ciastek ; D... Myślałam, że nie będą chcieli w serial wplatać takich rzeczy no bo to w końcu był jej nauczyciel, a Hanna z Caleb to w miarę normalne jak na dzisiejszą młodzież....
dla mnie to dosyć logiczne, że ich związek to nie tylko pocałunki i przytulanie... nie pokazują tego tak, jak Hanny i Caleba pewnie właśnie przez to, że to wciąż 'zakazany związek', a H+C to normalna relacja nastolatków i jej pierwszy raz. :P
Gdy Aria była z Ezrą to juz nie był sen :D A Hanna i Caleb to tez tam troche szaleli ale nie pokazywali tego aż tak baardzo :p
A mi się wydaje że tak szybko się by się ze sobą nie..hmm.."przespali" :D Oni dopiero co się poznali wtedy..no nie wiem chociaż i tacy też są :P
też tak sądzę, to nie wyglądało na scenę TYLKO całowania się w toalecie, raczej, ee, szybkiego numerków pod wpływem nagłej chemii w barze :D
nie wiem, mi sie wydale, że jakby sie tylko "poznali" tam, to całowaliby sie w barze, a nie w łazience ;)