PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73448
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

To nie żaden konkurs, ale po prostu piszcie, jakiego chłopaka lubicie i może za co. :)

Caleb - jest ładny, tajemniczy i coś mi mówi, że z nim będzie fajny wątek ( nie obejrzałam wszystkiego, jestem w 19odc. :D )

Tobby - uroczy i trochę mi go żal na początku..no i ogl jest ok.
ich lubię najb.
a Wy ?

sweetxrabbit

TEAM CALEB, haha ;D lubię go, szczególnie z Hanną ;D
Jeszcze Alex, ale szkoda, że wyjechał. [pewnie wróci, ale ok ;d]
No i Ezra - szkoda, że ja nie mam takich nauczycieli ;d

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

no, ja też. cieszę się , że jest z Hanną. ;D
noo...u mnie też nie ma..;)

ocenił(a) serial na 5
sweetxrabbit

też lubię Caleba, ale mimo wszystko moim zdaniem najlepszy jest Toby :) a Ezry nie lubię, taki jakiś mdły według mnie ;o

Aisha_

Ezra, jest podobny do misia :-) tylko się przytulać :-)

minio83

HAHAHAHAHAHHA, sorry, ale nie mogę przestać się śmiać :D miś.. niezłe ;DD
_
Ja właśnie nie przepadam za Tobym :P

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Ja również najbardziej lubię Caleba. Toby też jest bardzo fajny. A jeśli chodzi o Ezrę to całkowicie zgadzam się z Alishą_. ;D

sweetxrabbit

Ja jestem team Toby. Wg mnie jest bardzo ciekawą i tajemniczą postacią. Od początku jakoś go polubiłam, a później, no przepadłam. szczególnie podoba mi się wątek z nim i Spenc. I trzymam za nich kciuki.
Wcześniej jeszcze bardzo lubiłam Ezrę, ale teraz mam mieszane uczucia. Nie wiem, jakiś taki dziwny jest. Bez jaj i tego czegoś. Choć trzeba przystać, że jest przystojny.
No i Alex też był fajny :)

xBlue

Toby, Toby i jeszcze raz Toby:*:*:*
Na drugim miejscu Noel ;)
Reszta nie w moim typie.

White_Rose05

O matko, wiedziałam, że o kimś zapomniałam!
Noel oczywiście ;D

ocenił(a) serial na 5
xBlue

no, zgadzam się. Tobby jest taki intrygujący i taki ... trochę śmieszny. le go lubię, co prawda na 2 miejscu. ;p
no Alex też nie był zły, ale mnie wkurzył, że tak chamsko zostawił Spence. :)

ocenił(a) serial na 10
sweetxrabbit

Caleb - cudowny, uwielbiam go z Hanną :D I oczywiście Alex :D Ten moment jak tańczył ze Spenc w kuchni.. i w ogóle :D A jakoś tak nie przepadam za Tobym... Wiem, ze to jest dziwne, ale on cały czas wydaje mi się podejrzany.. Niby go tam idealizują, ale cały czas robi dziwne mimy jak gada ze Spenc... No nie ważne.. Podsumowując: Caleb i Alex :D

ocenił(a) serial na 10
kwiatuszekk14

JA jestem rozdarta między nimi, ale i tak jestem bardziej za Calebem ^^ i baaardzo lubię Alexa :D

sweetxrabbit

Caleb ;) & Ezra

booogna

Ja lubię Toby'ego, chociaż jest brzydki, to za to bardzo tajemniczy i ogólnie miły.

ocenił(a) serial na 7
sweetxrabbit

Ezra <3 Zwłaszcza z Arią to moja ulubiona para :D
No i Caleb team :D Mam nadzieję że ułoży się między nim a Hanną :)
Co do Tobiego mam mieszane uczucia, z jednej strony jest barwną postacią, i ze Spenc wyglądają naprawdę super, ale z drugiej mnie przeraża :P

ocenił(a) serial na 5
Amee_

Ahaa. ;d
ja właśnie nie lubie Ezry i Arii razem...może dlatego, że ogl lubię Arię najmniej...
ale i tak Caleb team rządzi !

ocenił(a) serial na 7
sweetxrabbit

Caleb Caleb i jeszcze raz Caleb :) Nie jest tam jakis mega przystojny ale ma to coś

ocenił(a) serial na 5
effi_2

No...tzn mi się nawet podoba.
Ale fakt, ma to coś..jak się na niego patrzy. (:
Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu PLL, jestem ciekawa co z nim będzie.

ocenił(a) serial na 10
sweetxrabbit

youhaveamessage jesteśmy w tej samej drużynie :D

ocenił(a) serial na 10
sweetxrabbit

1. Caleb - on jest the best. ;D Mam nadzieję, że szybko nie ucieknie z 2 sezonu. ;)
2. Toby - czasem na początku się go bałam, ale potem mi było go strasznie szkoda, a teraz jak jest z Spencer to go uwielbiam. ;) Oni są taką fajną parą...
3. Ezra- czasem mnie co prawda denerwuje, ale mimo wszystko go lubię..