ja najbardziej lubię Hannę. chyba jest z nich wszystkich najsympatyczniejsza, nigdy nikogo nie osądza i ma poczucie humoru :)
Najlepszą, najciekawszą i najlepiej zagraną postacią jest Spencer a tuż zaraz za nią Hanna. Emilly ma ciekawy wątek jednak stoi niżej w kwestiach aktorskich. Potem jest niewyobrażalna przepaść i na samym końcu sztuczne tworzywo zwane Aria.
Hanna jest ogólnie moją ulubioną postacią, ale Spencer jest najlepiej zagraną. Najbardziej sztuczna jest Aria, a Emily ma ciągle ten swój dziwny wyraz twarzy.
uwielbiałam Toby'ego, szkoda, że go nie ma, dużo wnosił do serialu :( za to nienawidzę Mayi! a z 4 bohaterek to chyba Emily najlepsza.
A ja Arię lubię. :P Za to nie przepadam za Emily.
Jednak najbardziej chyba kocham Ezrę, jest taki słodki! Choć nieodpowiedzialny i w ogóle zachowuje się jak egoistyczny dzieciak.. Ale i tak jest uroczy. :D
Moją ulubioną bohaterką jest Aria. Uwielbiam wątek z zakazaną miłością pomiędzy nią i Ezrą a poza tym Ezra ogólnie jest cudowny.
Moja ulubioną bohaterką jest Hanna, potem Spencer, następnie Aria. Nie wiem czemu ale nie trawię Emily.
Spencer jakoś najbardziej przypadła mi do gustu. Jest mądra, piękna. Hannah jest naprawdę urocza, Aria sympatyczna i ma śwetną mamę:):D Emily... nie żebym jej nie lubiła ale taka jest nijaka. Pozostałe dziewczyny dają się poznac przez te pierwsze 10 odcinków, o niej nie można wiele powiedzieć. Tylko ten wątek z Mayą jest ok. Pewnie wiele osób w jej wieku zmaga się z podobnym problemem - prawdą na temat tego kim są. To tyle na temat głównych bohaterek. Serial natomiast zaczęłam oglądać z powodu Holly Marie Combs, kórą uwielbiam. Jest fantastyczna. Mam nadzieję, że będzie jej więcej w PLL.
Ja także uwielbiam Holly Marie Combs...
Między innymi za rolę Piper w Charmed.
Hanna jest świetna, taka pozytywna osoba. Nie zrobiła w tym serialu nic, czego sama bym nie zrobiła bądź nie pochwalała ;p
z głównych bohaterek to Spencer a potem Emily i Hanna na równi
a z pozostałych Toby i Wren(niedoszły mąż siostry Spencer)
Aria, Aria, Aria! Jest urocza, fajnie się ubiera i naprawdę łatwo ją polubić.;]
a już na tym zdjęciu to już w ogóle - http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/150/Head%20Shot%20Lucy%20Hale.jpg (zdjątko z pretty.boo.pl) :]
Moim zdaniem tajemnicza postać -A:) Uwagi jej/jego są zawsze trafne, uszczypliwe i nieprzewidywalne:) Dobra postać kimkolwiek jest :D
A ja tu się wpiszę jeszcze raz:). Jak pisałam wyżej bardzo polubiłam Spencer,ale teraz mam dylemat bo coraz bardziej lubię Hannę. Jest najbardziej zaskakująca. Głupia blondynka, która okazuje się bardzo mądra. Wredna żmija - wcale nie, jest kochana potrafi wesprzeć przyjaciółki, szczególnie Emily - uwielbiam ją za to jak zaregowała na zdjęcia Em i Mayi i jak powiedziała Emily, że ją akceptuje. Poza tym jest bardzo ciekawa ze względu na swoje problemy. Bardzo przeżywa odejście ojca, chociaż pokazuje wszystkim naokoło, jaka jest twarda. Ciekawi mnie równiez to, kiedy wyjdzie na jaw jej bulimia i jak to sie rozwinie. Oby mogła liczyć na konkretna pomoc i wsparcie, bo bardzo tego potrzebuje. Niepotrzebnie czuje się taka niepewna i mało warta, bo jest wspaniałą i wartościową dziewczyną. Dotychczas postaci, która nie spodobała mi się na pocżatku nie lubiłam do końca, tu jest inaczej. Hanno uwielbiam Cię za Twoją cudowną metamorfozę!
3 stycznia w USA. U nas wydaje mi się kilka tygodni poźniej - mam nadzieję, że niedługo później.:)
Pozdrawiam
jak dla mnie Hanna ;) uwielbiam ją! chociaż każda z aktorek ma coś w sobie niepowtarzalnego, pewnie dlatego tworzą tak zgrany duet! Nie mogę się doczekać stycznia i kolejnych odcinków! :D
Każda z nich ma coś fajnego w sobie , ale jeśli miałabym wybierać to sądzę , że najfajniejsza z nich jest Spencer , zawsze znajdzie sobie chłopaka nawet siostry , ma duże powodzenie ... ;)) jeśli chodzi o Hanna miła , zabawna , śmieszna . Aria równie fajna , najmniej lubię Emily sama nie wiem dlaczego ale jakoś wydaje mi się fałszywa , ale to tylko moja opinia xd
Co do chłopków i w tym serialu Wren boSki uwielbiam go (szkoda że nie pociągnęli jego związku z Spencer) równie jak Ezre
na 1szym miejscu mnie jest spencer i hanna.
arie lubie ale tylko tyle, za to nie znosze emily. od 1szego odcinka grała mi na nerwach.
Hej HollyShannen19....zauważyłam że jesteś fanką Holly....możesz mi powiedziec gdzie mozna obejżeć Picket Fences-gdzie diabeł mówi dobranoc z Holly Marie Combs???
Z głównych bohaterek to wybieram Arie ona jest śliczna a do tego można powiedzieć dzielna, zaradna, odpowiedzialna i wie czego chce
a z ról drugoplanowych to wybieram Elle
Moja ulubiona Aktorka xD
zdecydowanie Aria! jest świetna. no i cały Romans z Ezrą dodaje temu uroku . tak po za tym mam nadzieje że ich wątek będzie pociągnięty. i oczywiście Toby. uwielbiam tego gościa. Tak jak ezrę. ;o ostatecznie hanna sie wepchnie
Jako postać z filmu to zdecydowanie Aria;)
Ulubiony wątek to romans Arii z Ezrą;)
Jeżeli chodzi o grę aktorską to uważam tak jak wielu, że Spencer jest najlepsza, chociaż jako postaci z filmu jej nie lubię.
Toby i Hanna też bardzo wiarygodnie odgrywają swoje role.
Zdecydowanie Aria, o. Po prostu uwielbiam jej postać i nie mogę się przekonać co do innych dziewczyn. Allison jest hipnotyzująca - dokładnie w taki sposób, w jaki przedstawiły ją dziewczyny (aż trudno uwierzyć, że aktorka ma dopiero 14 lat!!!).
Uwielbiam wszystkie 4 dziewczyny ale najbardziej po prostu uwielbiam Arię!!!!! ;d
A sceny pomiędzy nią, a Azarem są najlepsze;)) Takie prawdziwe i strasznie hot;p
Alison też ma coś w sobie jest taka jak napisała Panna Franciszka hipnotyzująca.
Ale na moim miejscu pierwszym jest Aria, a zaraz za nią Azar (jest po prostu świetny!!)
Ja bardzo lubię Arię;] Później Hanna i Spencer też są super;P Najmniej lubie Emily jest taka nijaka...... Bardzo lubię Alison... wiecie, że aktorka, która ja gra ma 14 lat?! W serialu wyglada na wiecej!!
Ja najbardziej lubię Hannę. Jest przemiła i bardzo ładna. Tuż za nią plasuje się Aria lubię jej styl i ciekawi mnie jej romans z nauczycielem, swoją drogą Ezra jest niesamowicie przystojny, chodź wkurza mnie trochę z zachowania...
Lubię też Lucasa, ma w sobie coś urzekającego :)
Z pierwszoplanowych zdecydowanie Spencer i Hanna!
Później Emily i uwaga....tajemnicza Jenna. Lubię tą postać:)
Hanna - sympatyczna, zabawna i śliczna.
Spencer - ma głowe na karku i w ogóle jakoś tak podoba mi się jej charakter, wydaje się bardzo normalna :)
To z głównych postaci, a poza nimi lubie Iana! :D Niezły z niego cwaniak no i do tego przystojny :P