Wiecie może dlaczego 14 odcinek z drugiego sezonu jest zapowiadany dopiero na styczeń?
Tak samo jest ze serialem Lying Game. Co się stało ABC Family?
niemozliowe :/ przeciez 12 oscinek emitowany byl chyba ze dwa miesiace temu i co teraz wyemitowali 13 a nastepne znow za 3 m-ce. troche bez sensu
Nie bez sensu. W każdym serialu musi być przerwa. Inne seriale, np. Gossip girl, też mają przerwy, czasem 1 miesiąc, nawet około 2, a, że PLL to serial wakacyjny, a GG normalny, to się tak jakby "wymieniają". PLL kończy się we wrześniu, a GG zaczyna się we wrześniu.
Dla mnie to jest bardzo wygodne, mam co robić w wakacje i mogę szybciej robić napisy i oglądać grupowo w nocy :D
ja nie twierdze ze ma nie moze byc przerwy. Mowie tylko ze ostatni odcinek byl jakos z tydzien temu a wczesniejszy chyba we wrzesniu o ile dobrze pamietam.
ostatni był w ostatni wtorek [środę?] sierpnia. ten odcinek, który był tydzień temu, nr 13, to przerywnik, prezent dla fanów, w ramach umilenia oczekiwania na dalszą część sezonu. dlatego był taki inny niż te teraźniejsze - same wspomnienia, wyjaśnienia itp. producenci zapowiedzieli to już w wakacje :)
a taka długa przerwa to norma, na GG też czekaliśmy chyba od lutego do kwietnia; na Grę o Tron trzeba czekać do kwietnia [prawie rok!], wiele seriali leci od stycznia dopiero... :)
acha :) no to wszystko wyjasnia. szkoda bo gdzie tam styczen. ;/ niedlugo w GG i VD zacznie sie pewnie tez przerwa swiateczna :/ na True blood tez trzeba rok czekac.masakra! a odnoscie Gry o Tron to cieakwy serial? bo przymierzam sie do ogladania :)
ciekawy, jeżeli lubi się seriale/filmy, mające związek z historią, rzeczy w stylu trylogii Tolkiena [fikcja, średniowiecze, walki o tron, smoki, wrogie sobie rody itp., itd.] :D dla mnie jest genialny :)
przerwy są dobre na nadrobienie zaległości i/lub oglądanie czegoś nowego :D szybko mija - ile czasu przecież czekaliśmy od sierpnia na trzynasty odcinek PLL, a już zaraz listopad..
Imho Gra o Tron fatalna. Naprawdę nie polecam, chyba że lubisz seriale opierające się na przemocy i seksie.
Lubie true blood a tam tez przemoc i seks. chyba zaryzykuje z troche inna tematyka bo same wampiry i nastolatki :)
przerwa jest po to aby reżyser mógł dograć kolejne odcinki;]
tak samo jest z VD..mają nagrane tylko 10 i od nastepnego tygodnia zaczynają kręcić resztę..
mogliby nagrać cały sezon odrazu ale czekalibyśmy na to ponad rok jak nie więcej dlatego gdy nakręcą już np.3 pierwsze odcinki to puszczają te i w tym czasie dokręcaja nastepne,ale w pewnym momencie już czas się kończy no i muszą przestać emitować aby dograć kolejne np.z 5 odcinków..potem w czasie emiotania tych nowych odcinków,będa dokręcane kolejne;)