Alison przysiega tam ze jest zywa a
"A " czyli osoba która spiewa ma na oczach namalowana czarna opaske co
od czasów antyku symbolizuje slepote - potem opaska znika
wiec A - jest Jenna, która widzi a udaje slepą .....
http://www.youtube.com/watch?v=HzNFwxsSPwU&NR=1
co o tym myslicie ?
moze jestem w bledzie lub ktos był przede mna ale chce wiedziec czy myslicie ze to ma jakies znaczenie?
Ja nigdy nie wykluczyłam Jenny, jako A. W sumie dalej znajduje się w kręgu moich podejrzeń ;)
No i faktycznie, interpretacja teledysku dobra. Kto wie, czy to ma coś wspólnego z serialem. Trzeba byłoby się dowiedzieć, czy piosenka (teledysk) została zrobiona na potrzeby serialu, czy była już wcześniej :)
Wydaje mi się , że ten teledysk wcale nie nawiązuje do PLL , i wg gdzie ty znalazłaś tam symbolike Alisson ? Fakt jedna ma na imię Alisson ale wątpie by to miało coś wspólnego z serialem ..
On December 5, 2007, The Pierces appeared on the CW television series Gossip Girl, playing their songs "Secret" and "Three Wishes".
To chyba jasno mówi , że piosenka nie została napisana na potrzeby serialu ;) Także wiemy , że była juz wcześniej ;P
Piosenka była już wcześniej, ale wydaje mi się że teledysk był nagrany później, ale pewna nie jestem ;) W każdym razie nie wydaje mi się, że to odnosi się do serialu ;) Ale kto wie, z nim nic nie wiadomo :D
Czytałam, że Ashley Benson kiedyś słuchała tej piosenki na planie i producenci to zauważyli i wzięli tą piosenkę do serialu.
Myślę, że to możliwe, bo Jenna często jakby patrzyła w kierunku dziewczyn. Np. chyba w 2. odc., gdy Spencer biegała, ona siedziała na ławce, a gdy Spencer się zatrzymała, to odwróciła głowę w jej stronę. Tak samo w ost. 1 sezonu, gdy dziewczyny jechały radiowozem, ona wyglądała jakby patzyła na nie, ale nie widzi! Pamiętam jeszcze, że w jednym odcinku Jenna siedziała w bibliotece, a Spencer stanęła za nią i Jenna powiedziała coś w stylu "Spencer, to Ty?".
Skąd niewidoma Jenna miałaby to wiedzieć??
Weź pod uwage to , że Jenna nie byłaby w stanie oszukać lekarzy ,a po drugie osoby niewidome mają bardziej wyczulone inne zmysły .