PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Alison przysiega tam ze jest zywa a
"A " czyli osoba która spiewa ma na oczach namalowana czarna opaske co
od czasów antyku symbolizuje slepote - potem opaska znika
wiec A - jest Jenna, która widzi a udaje slepą .....

http://www.youtube.com/watch?v=HzNFwxsSPwU&NR=1

co o tym myslicie ?

użytkownik usunięty

moze jestem w bledzie lub ktos był przede mna ale chce wiedziec czy myslicie ze to ma jakies znaczenie?

Wątpię, żeby teledysk miał coś wspólnego z serialem, ale fajna interpretacja ^^

Ja nigdy nie wykluczyłam Jenny, jako A. W sumie dalej znajduje się w kręgu moich podejrzeń ;)
No i faktycznie, interpretacja teledysku dobra. Kto wie, czy to ma coś wspólnego z serialem. Trzeba byłoby się dowiedzieć, czy piosenka (teledysk) została zrobiona na potrzeby serialu, czy była już wcześniej :)

ocenił(a) serial na 10
xBlue

Wydaje mi się , że ten teledysk wcale nie nawiązuje do PLL , i wg gdzie ty znalazłaś tam symbolike Alisson ? Fakt jedna ma na imię Alisson ale wątpie by to miało coś wspólnego z serialem ..

ocenił(a) serial na 10
Szalott

On December 5, 2007, The Pierces appeared on the CW television series Gossip Girl, playing their songs "Secret" and "Three Wishes".
To chyba jasno mówi , że piosenka nie została napisana na potrzeby serialu ;) Także wiemy , że była juz wcześniej ;P

ocenił(a) serial na 10
Szalott

Piosenka była już wcześniej, ale wydaje mi się że teledysk był nagrany później, ale pewna nie jestem ;) W każdym razie nie wydaje mi się, że to odnosi się do serialu ;) Ale kto wie, z nim nic nie wiadomo :D

kwiatuszekk14

Czytałam, że Ashley Benson kiedyś słuchała tej piosenki na planie i producenci to zauważyli i wzięli tą piosenkę do serialu.

ocenił(a) serial na 10

Myślę, że to możliwe, bo Jenna często jakby patrzyła w kierunku dziewczyn. Np. chyba w 2. odc., gdy Spencer biegała, ona siedziała na ławce, a gdy Spencer się zatrzymała, to odwróciła głowę w jej stronę. Tak samo w ost. 1 sezonu, gdy dziewczyny jechały radiowozem, ona wyglądała jakby patzyła na nie, ale nie widzi! Pamiętam jeszcze, że w jednym odcinku Jenna siedziała w bibliotece, a Spencer stanęła za nią i Jenna powiedziała coś w stylu "Spencer, to Ty?".
Skąd niewidoma Jenna miałaby to wiedzieć??

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

Weź pod uwage to , że Jenna nie byłaby w stanie oszukać lekarzy ,a po drugie osoby niewidome mają bardziej wyczulone inne zmysły .

Szalott

To byłoby zwyczajnie głupie jeśli okazałoby się że Jenna widzi :/