Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wiem, że ich trochę było nie wszystkie jestem sobie w stanie przypomnieć.

1. Najbardziej rażące jest dla mnie nagłe zniknięcie Lucasa po tym jak dziewczyny odkryły, że dodał
Emily nie wiadomo ani czemu ani po co jakiegoś odurzającego środka.
2. Wątek z kolegą Arii, który był chory na serce i ćwiczył sztuki walki pojawił się zrobiło się
zamieszanie z jakimiś pieczątkami na ręku, którą widziała Emily w retrospekcjach tak to było
pokazane jak by on coś miał z tym wspólnego i nagle chłopak znika.
3. Jena, której wzrok raz się pojawia i raz znika tak jak sama Jena
4.Ogólnie sytuacje gdzie któryś z bohaterów zaczyna być przedstawiany jako ten, który np. może
być A, nienawidził Alie itp itd. po czym wątek ten jest całkowicie pomijany i akcja wokół tej osoby
toczy się jak gdyby nigdy nic - chodzi mi akurat o dziewczynę Emily. która to "walczyła" o nią z Alie

Jeśli opisałam coś błędnie poprawcie mnie. Poprzednie serie oglądałam już jakiś czas temu więc
nie wszystko mogłam opisać dobrze. A co zwróciło waszą uwagę?

DarkAngel1989

Ali* sory ale mnie to troche drazni ;p

byl juz taki wątek na tym forum i sporo sie nazbieralo tych niewyjasnionych spraw wiec moze lepiej kontynuowac tamten ?

ocenił(a) serial na 7
agataaxo

Chodzi Ci o ten wątek? http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82odkie+k%C5%82amstewka-2010-556945/discussion /Absurdy+Serialu,1811861

ilovecinema

http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/discussion/Urwane+wą tki,2002782

DarkAngel1989

1. Tak, mnie to też strasznie zdenerwowało, zrobili kilka odcinków wokół niego i nagle go wycofali... Ale podobno ma niedługo wrócić, także zobaczymy;D
2. Według mnie to również mogli sobie darować lub rozwinąć bardziej, to z pieczątkami już w ogóle... No albo jest w to zamieszany, albo nie. Niech się zdecydują.
3. W którymś odcinku Jenna albo ktoś mówił, że po operacji będzie miała lepsze dni, albo gorsze, kiedy wzrok będzie jej zanikał.
4. Dziewczynę Emily, która walczyła o nią z Ali? O kogo chodzi? Bo coś chyba przeoczyłam xD

Summerx

4. Chyba chodzi tu o Paige i jej bójkę z Ali.

Poza tym.
5. Ucięty wątek Jasona.
6. Mona wręczająca pigułki i naboje "A" w 3x13.
7. Kto potrącił Hanne? Mona? Bo do tego już nie wracano, a dziewczyny też się nie dopytują.
8. Cały pobyt Toby'ego w drużynie 'A', ładnie "chronił" dziewczyny, aż Spencer skończyła w Radley.
9. Depresja Mike'a.

ocenił(a) serial na 6
stasza2233

9. Ta cała depresja Mike'a... pamiętam, że rodzice Arii mówili o tym, że brat Bayrona jest chyba psychicznie chory czy coś takiego i obawiali się oni, że z ich synem może dziać się to samo. Teraz ostatnio mamy nagłą zmianę, gdzie Mike to wzorowy brat. Wydaje mi się, że wspomniano o tej chorobie tylko z jednego powodu, a w tedy potwierdzał by on jedną z teorii, że "A" to Aria, która ma rozdwojenie jaźni innego wytłumaczenia na samo wprowadzenie tego wątku nie znajduję.

DarkAngel1989

To rozdwojenie jaźni u Arii byłoby takie naciągane, nawet jak na pll, mam nadzieję, że jednak tego nie wykorzystają, bo zrobiłby się serial o chorobach psychicznych...Już i tak każdy po kolei tam kończy w Radley.

10. Brat Ezry, też go usunęli, a o wiele lepiej patrzyło się na niego niż na starszego Fitza.
11. Duch (czy cokolwiek to było) w odcinku halloweenowym u Ashley (http://24.media.tumblr.com/tumblr_mczea9JalX1r2c5yro1_500.j pg), przez dłuższy czas gryzło mnie po co w ogóle to wprowadzili...
12. Noel - też zniknął, zostało to jakoś wyjaśnione?

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

@ 7. też się zastanawiam... według mnie Mona nie miała motywu by potrącić Hanne gdyż jedyne co widziała to Ezre i Arie, którzy się całują w samochodzie oraz Noela, który pisał na ich samochodzie że to widzi... jedynym podejrzanym może być Ezra lub Noel... bo co do tego ma Mona?
Albo po prostu oddali hołd książce, no i się zaplątali... (tam Hanna domyśliła się, że A to Mona bo ta zapomniała zablokować swojego numeru, więc Mona ją przejechała i Hanna straciła pamięć).

ocenił(a) serial na 10
DarkAngel1989

1. Lucas uciekł, bo bał się Mony jako A, która go szantażowała.
2. Tego nie umiem jakoś wyjaśnić, może uznali, że nie przyda się w serialu i tyle...
3. Wzrok mógł zaniknąć, tak się zdarza po operacjach, nawet jak wcześniej widziała idealnie.

4. Worek z ciałem Ali w pociągu - nic nie zostało powiedziane, kto to wniósł, co i jak.