PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73321
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

No bez jaj

ocenił(a) serial na 8

7 sezonów i dalej nie ujawniono kto jest A? Skończy się tym, ze serial po prosu zostawią od tak bez rozwiązania, sami pewnie nie wiedza kim jest A. Nie ma sensu oglądać, dobrze ze jestem przy 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 5
bytrek

Aktualnie puszczany/krecony jest sezon 5. Co bedzie sie dzialo do 7 sezonu nikt noe wie. Mozemy tylko spekulowac a faktow itd nikt z nas nie zna ;) wiec wyluzuj troszke i ogladaj dalej! Albo przestan jak Ci serial nie podpasil :)

rachel20

w 6 odkryja kto jest A , w siódmym przeladować ich bedzie B :D

ocenił(a) serial na 8
rachel20

Właśnie serial mi się spodobał, tylko że miałem nadzieje na jakieś fajne, sensowne rozwiązanie z A, ale jak widzę skończy się czymś w stylu '' Zagubionych'' bez ładu i składu.

ocenił(a) serial na 7
bytrek

Ja myślę, że początkowy zamysł kim jest A w miarę kolejnych sezonów upadał i niedługo nie będzie kogo już typować. Z każdym zamówionym następnym sezonem scenarzyści muszą kombinować nowe wątki i nie mogą ujawniać największej tajemnicy, żeby serial się nie posypał....

ocenił(a) serial na 8
natinat

Równie dobrze, mogli by po 2 sezonie zrobić odcinek specjalny, w którym pokazali by na moment twarz A. A potem ciągnąć cały serial. Dziewczyny dalej nie wiedziały by kim on jest.

ocenił(a) serial na 10
bytrek

W drugim sezonie wyjaśniono przecież kim jest A -.- i pojawiło się a2 wraz z RedCoat, a teraz A3

ocenił(a) serial na 8
Artemisek

A, to dobrze, jestem właśnie przy 2 sezonie, przy odcinku gdy koleś chciał utopić Hane