http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A521c98cb-0-25cf-8461-
e89a8ff25604&feature=iv&src_vid=CmfOv_vSr3Q&v=IAbeFKC0APo jak w temacie.. ciekawe.
Od dawna twórcy wspominali,że są na etapie tworzenia Ravenswood,który miał być spin-off'em Pretty Little Liars. Na razie znamy główną obsadę tego serialu, w której figuruje nasz serialowy Caleb. Pierwszy odcinek zostanie wyemitowany po odcinku halloweenowym Słodkich Kłamstewek. ;)
Serial zapowiada się ciekawie ;) Mam jednak obawy,że twórcy zmarnują znakomity potencjał serialu i zejdą z poziomu.;(
Poza tym, że nie wyobrażam sobie PLL bez Caleba. Dla mnie to ostatnia myśląca jednostka w Rosewood. No i aż się boje jakie numery będzie odwalać Hanna, Caleb ją zawsze sprowadzał na ziemię. No to tak poza tym pomysł mi się podoba. Miasteczko Ravenswood ma dobry klimat. Mam nadzieję, że serial będzie dobry. Dla Caleba na pewno dam serialowi szansę.
Poza tym, że nie wyobrażam sobie PLL bez Caleba. Dla mnie to ostatnia myśląca jednostka w Rosewood. No i aż się boje jakie numery będzie odwalać Hanna, Caleb ją zawsze sprowadzał na ziemię. No to tak poza tym pomysł mi się podoba. Miasteczko Ravenswood ma dobry klimat. Mam nadzieję, że serial będzie dobry. Dla Caleba na pewno dam serialowi szansę.