PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73317
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Bo nie bardzo zrozumiałem, czy to postać którą już widzieliśmy w serialu, bo twarz jakaś znajoma?

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Carla będzie jedną z bohaterek w spin-offie PLL czyli Revenswood ;)

spyro0

Serio? Wiadomo coś więcej na temat spin-offu? Kto będzie jeszcze w głównej obsadzie? Kiedy emisja? :o

ocenił(a) serial na 5
EastJudas

I generalnie O CO CHODZI, bo do tej pory nie mogę ogarnąć :d

charmed12

Tyle rzeczy w tym serialu, których nie rozumiem więc jak oglądam to nie zwracam większej uwagi na ten główny wątek z A tylko na inne :D

ocenił(a) serial na 5
EastJudas

Geee, chodzi mi o co k'man w spinn-offie :d O co chodzi w PLL, huh, nie dociekam już od dłuższego czasu :d

ocenił(a) serial na 10
charmed12

Spin-off będzie o mieście w którym panuje jakaś klątwa.
Póki co jedyne co wiadomo wspólnego z PLL będzie miało jednego z bohaterów - Caleba.

ocenił(a) serial na 5
spyro0

boże ;_;

charmed12

ale spójrz na obsadę na wikipedii, obczaj tego kolesia Luke'a XD

EastJudas

Kojarzę tego aktora z L.A. Complex.

spyro0

tylko nie ten cieć... -.-

ocenił(a) serial na 10
EastJudas

Spin off ma być w październiku, pewnie do obejrzenia na yt, bo będzie ledwo kilku minutowy xd

megaami

co ty pie*dolisz, spin off to będzie osobny serial chyba raczej xd :)

użytkownik usunięty
megaami

Muszę powiedzieć,że się mylisz. Ravenswood to telewizyjny spin off Pretty little liars. Zostanie wyemitowany pomiędzy przerwą od odcinka halloweenowego do styczniowego epizodu.

ocenił(a) serial na 10

Mhm, tak samo jak spin offem było Pretty Dirty Secrets

użytkownik usunięty
megaami

Tylko zauważ,że Pretty Dirty Secrets był owszem spin offem ale internetowym. Ravenswood w przeciwieństwie do PDS będzie emitowany na kanale ABC family i każdy odcinek będzie trwał minimum 42 minuty.

ocenił(a) serial na 10

awesome *O*

ocenił(a) serial na 7

na początku o PDS też się mówiło, że będzie trwał 40 minut... choćby nawet Ravenswood było puszczane w tv, myślę, że i tak będzie króciutkie. nie spodziewajmy się nie wiadomo czego, nie chodzi o nowy osobny serial, tylko o coś, co zajmie nam czas w przerwie PLL i skutecznie namiesza.

ocenił(a) serial na 5
lovepeacefreedom

Gdzie czytałaś, że PDS będzie trwało 40 minut?

ocenił(a) serial na 8
EastJudas

Ona była jakby "przewodniczącą" tego bractwa dziewczyn do którego pojechały Spencer i Emily. Jest również na tym zdjęciu które trzyma A pod koniec odcinka.

jatuginemamo

wymyślają cuda i tyle.. :/ gdzie klimat z 1 i 2 sezonu? nie podoba mi się to w którą stronę idzie serial.

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

hah ja się już gubię w tym :) gdyby "pierwszym" odcinkiem 4 sezonu nie była opowieść Mony co się do tej pory stało to bym musiała albo odpuścić, albo oglądać na nowo i robić notatki chyba .. ;P

dorotkowe

Mnie zastanawia,co wymyślą w 5tym sezonie,przecież wtedy dziewczyny pójdą do collegu.Jak A będzie je prześladować? No chyba,że pójdą wszystkie do jednego collegu albo zostaną w Rosewood :D

avosette

Nie zdziwiłabym się, gdyby A tak namieszało, że na końcu wszystkie dziewczyny wylądują w Hollis.

ocenił(a) serial na 5
anymore

nie wiem gdzie i nie wiem w jaki sposób ale w końcu i tak wylądują wszystkie razem. Może nawet tam gdzie s. i e. pojechały ;)

dorotkowe

To prawie pewne, skoro będzie piąty sezon. Może nawet będą mieszkać w jednym mieszkaniu, coś jak w 90210 gdzie cała paczka mieszkała u Naomi.