Bo nie bardzo zrozumiałem, czy to postać którą już widzieliśmy w serialu, bo twarz jakaś znajoma?
Serio? Wiadomo coś więcej na temat spin-offu? Kto będzie jeszcze w głównej obsadzie? Kiedy emisja? :o
Tyle rzeczy w tym serialu, których nie rozumiem więc jak oglądam to nie zwracam większej uwagi na ten główny wątek z A tylko na inne :D
Geee, chodzi mi o co k'man w spinn-offie :d O co chodzi w PLL, huh, nie dociekam już od dłuższego czasu :d
Spin-off będzie o mieście w którym panuje jakaś klątwa.
Póki co jedyne co wiadomo wspólnego z PLL będzie miało jednego z bohaterów - Caleba.
Spin off ma być w październiku, pewnie do obejrzenia na yt, bo będzie ledwo kilku minutowy xd
Muszę powiedzieć,że się mylisz. Ravenswood to telewizyjny spin off Pretty little liars. Zostanie wyemitowany pomiędzy przerwą od odcinka halloweenowego do styczniowego epizodu.
Tylko zauważ,że Pretty Dirty Secrets był owszem spin offem ale internetowym. Ravenswood w przeciwieństwie do PDS będzie emitowany na kanale ABC family i każdy odcinek będzie trwał minimum 42 minuty.
na początku o PDS też się mówiło, że będzie trwał 40 minut... choćby nawet Ravenswood było puszczane w tv, myślę, że i tak będzie króciutkie. nie spodziewajmy się nie wiadomo czego, nie chodzi o nowy osobny serial, tylko o coś, co zajmie nam czas w przerwie PLL i skutecznie namiesza.
Ona była jakby "przewodniczącą" tego bractwa dziewczyn do którego pojechały Spencer i Emily. Jest również na tym zdjęciu które trzyma A pod koniec odcinka.
wymyślają cuda i tyle.. :/ gdzie klimat z 1 i 2 sezonu? nie podoba mi się to w którą stronę idzie serial.
hah ja się już gubię w tym :) gdyby "pierwszym" odcinkiem 4 sezonu nie była opowieść Mony co się do tej pory stało to bym musiała albo odpuścić, albo oglądać na nowo i robić notatki chyba .. ;P
Mnie zastanawia,co wymyślą w 5tym sezonie,przecież wtedy dziewczyny pójdą do collegu.Jak A będzie je prześladować? No chyba,że pójdą wszystkie do jednego collegu albo zostaną w Rosewood :D
nie wiem gdzie i nie wiem w jaki sposób ale w końcu i tak wylądują wszystkie razem. Może nawet tam gdzie s. i e. pojechały ;)