Poszukałam w internecie strony na której mogę oglądać na żywo Pretty ? Ale nie wiem o której to poleci ??? napiszecie mi ??? Plisss ;)
na stronie abc family jest napisane 8pm czyli pewnie 2 w nocy u nas. Nie wiem czy będziesz mogła oglądać na żywo, bo pewnie dla widzów z Europy jest to zablokowane.
Ale ja bym oglądała na tej stronie http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=2693 tam kiedyś oglądałam pamiętniki wampirów
rozejrzałam się i jednak można oglądać na żywo;) http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4262 akurat lecą różowe lata 70te.
u mnie co minutę przycina, poczekam, az bedzie u nas.
Działa mi! DZIĘKUJĘ CI, KOCHAM CIĘ!
teraz nie wyłączam tej strony, bo się boję, że jak wyłącze a o 2 w nocy włączę, to mi przestanie działać :D
Tak jak już było powiedziane, serial według naszego czasu zaczyna się o 2. Można go oglądać normalnie na żywo, np. na stronie podanej już wyżej lub na jakiejkolwiek innej, bo jest ich kilka różnych. Czasem zdarza się, że w czasie trwania serialu stracimy łączność, wtedy po prostu klikamy na znaczek play i zaraz mamy wszystko w porządku z powrotem.
Ja też będę oglądać live, zarówno PLL, jak i zaraz potem TNLoCK. Będziemy mogły się wymieniać tu wrażeniami w czasie reklam, które w Ameryce są doslownie co 5 minut...
Ale za to jakie krótkie :D I to jest chyba ich najlepszy chwyt, bo nie ma po co przełączać kanału, bo zaraz się skończą te reklamy :D
Spoko youhavemesaage .... Tobie jest za co dziękować za wspaniałe tłumaczenie ... ale ja nie jestem pewna czy tam poleci pretty na 100% tylko pamiętam że oglądałam na tym pamiętniki wampirów na żywo ;)
Czy tylko mi teraz nie działa ten live stream? ;/ Cały czas jest "Searching for satelite sygnal" i nie wydaje się, aby pojawiło się coś innego.
a mi nie ;/ jest tylko białe pole bez okienka video i lista seriali do emisji po boku, chociaż czekam już ze 3 min żeby się pojawiło ;(
ja ma tylko coś takiego non stop : "Video will load shortly. Enter an email address on the right to recommend this channe"
Mnie również działa. I leci ta Chloe właśnie, nigdy tego nie oglądałam jeszcze oO Jakoś zawsze mi się wydawało, że to niefajne jest.o , reklama i właśnie zwiastun PLL.
urszulankaa mi napisała że jej działa :( i napisała że to może od neta zależy ;/ czyli ja nie mam szans na steam ;/
Hmmmmm no andd teraz zaczęłam zastanawiac się,czy by nie poczekać tych 2h i oglądnąć PLL live..bo akurat włączyłam ta stronke i leciał trailer najnowszego odcinka iii ... FAAAK BĘDZIE SIE DZIAŁO! nawet reklamy są spoko, tak różnią się od polskich ..
Właśnie zobaczyłam ten zwiastun The lying game czy jakoś tak. Może być ciekawie, skoro to tych samych producentów co PLL. ;>
Jasne, jak zwykle, wszystkim działa tylko nie mi. I na dodatek tylko ten jeden program mi nie działa :)
Kurcze, współczuję youhaveamessage. ;| A pamiętam jak kiedyś nawet zdawałaś nam relacje z odcinka na żywo, że też musi Ci nie działać. ;x
Oj tam współczujesz, przecież ona nie umiera xD Wtedy to można by było współczuć xD
Haha no tak, ale widać, że wkurzona dziewczyna, na pewno chciała sobie obejrzeć, szczególnie, że wszyscy jej 'smaka' robią :)
Położy się spać, i jak się obudzi, to już będzie do ściągnięcia :D Najlepszy sposób :D
A mi się tak spać chce -,- Już by ta 2 szybciej mogła nadejść :D Bo padnę. A poza tym już ciekawa jestem!
MAM!!!!
http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/ !!
DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry, ale podjarłam się strasznie..:D
Za 6 dni :D
Ej, mogę sobie obejrzeć PLL, ale się cieszę! :D
Aż mi się ręce trzęsą ze szczęścia hahah:D
Haha, możesz się zacząć nazywać władczynią internetu :D Zamknięte strony ze strachu same się przed tobą otwierają :) Brawo :)
Hahhaha :D
Dziękuję :D
Już mi nawet nie przeszkadza, że się przycina. Mogę powtórki oglądać tylko, żeby mi działało haha ;D
Za bardzo się boję, że jak znowu włączę dźwięk to mi coś nie będzie działać :D Już wolę zostać przy powtórkach :D
Hahaha, jaka szczęśliwa! :D Ja już się nie mogę doczekać, strasznie ciekawa jestem tego odcinka! O Jasonie i w ogóle.