PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Poszukałam w internecie strony na której mogę oglądać na żywo Pretty ? Ale nie wiem o której to poleci ??? napiszecie mi ??? Plisss ;)

ocenił(a) serial na 8
fankapretty12343

na stronie abc family jest napisane 8pm czyli pewnie 2 w nocy u nas. Nie wiem czy będziesz mogła oglądać na żywo, bo pewnie dla widzów z Europy jest to zablokowane.

illusion_fw

Ale ja bym oglądała na tej stronie http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=2693 tam kiedyś oglądałam pamiętniki wampirów

illusion_fw

Ale chyba dziewczyny tu jakos ogladaly na zywo. Nie wiem, niech lepiej one sie wypowiedza ;)

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

rozejrzałam się i jednak można oglądać na żywo;) http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4262 akurat lecą różowe lata 70te.
u mnie co minutę przycina, poczekam, az bedzie u nas.

illusion_fw

Działa mi! DZIĘKUJĘ CI, KOCHAM CIĘ!
teraz nie wyłączam tej strony, bo się boję, że jak wyłącze a o 2 w nocy włączę, to mi przestanie działać :D

ocenił(a) serial na 10
fankapretty12343

Tak jak już było powiedziane, serial według naszego czasu zaczyna się o 2. Można go oglądać normalnie na żywo, np. na stronie podanej już wyżej lub na jakiejkolwiek innej, bo jest ich kilka różnych. Czasem zdarza się, że w czasie trwania serialu stracimy łączność, wtedy po prostu klikamy na znaczek play i zaraz mamy wszystko w porządku z powrotem.
Ja też będę oglądać live, zarówno PLL, jak i zaraz potem TNLoCK. Będziemy mogły się wymieniać tu wrażeniami w czasie reklam, które w Ameryce są doslownie co 5 minut...

ocenił(a) serial na 5
urszulankaa

Ale za to jakie krótkie :D I to jest chyba ich najlepszy chwyt, bo nie ma po co przełączać kanału, bo zaraz się skończą te reklamy :D

fankapretty12343

Spoko youhavemesaage .... Tobie jest za co dziękować za wspaniałe tłumaczenie ... ale ja nie jestem pewna czy tam poleci pretty na 100% tylko pamiętam że oglądałam na tym pamiętniki wampirów na żywo ;)

fankapretty12343

No dziękuję :D
Ale szukałam strony, żeby na żywo oglądać od kilku tygodni i ty ją znalazłaś :D

youhaveamessage

Ja tak samo,a jedna co znalazłam usunęli;/ Jesteś złota!! ;]

fankapretty12343

Co się nie zrobi dla ulubionego serialu ;p

ocenił(a) serial na 5
fankapretty12343

Czy tylko mi teraz nie działa ten live stream? ;/ Cały czas jest "Searching for satelite sygnal" i nie wydaje się, aby pojawiło się coś innego.

ocenił(a) serial na 5
Chimcharo

Już działa :D

ocenił(a) serial na 10
Chimcharo

a mi nie ;/ jest tylko białe pole bez okienka video i lista seriali do emisji po boku, chociaż czekam już ze 3 min żeby się pojawiło ;(

ocenił(a) serial na 10
fankapretty12343

a mi nie chce działać!

Psychiczna

No do jasnej cholery, a miałam nie wyłączać ;/

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Sie zepsuło czy co? Nagle wszystkim nie działa. Łee. :(

ocenił(a) serial na 10
Psychiczna

ja ma tylko coś takiego non stop : "Video will load shortly. Enter an email address on the right to recommend this channe"

Nava15

Też coś takiego mam.
Mam nadzieję, że przed 2 w nocy zacznei działać ;/

ocenił(a) serial na 10
Nava15

Teraz mi działa! są reklamy!

Psychiczna

Mi nadal nie.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Leci 9 żyć Chole King czy jakoś tak.

ocenił(a) serial na 10
Psychiczna

kuurczee Chloe leci a mi nie działa noo :(

Nava15

Mnie również działa. I leci ta Chloe właśnie, nigdy tego nie oglądałam jeszcze oO Jakoś zawsze mi się wydawało, że to niefajne jest.o , reklama i właśnie zwiastun PLL.

ocenił(a) serial na 10
BloodyHope

urszulankaa mi napisała że jej działa :( i napisała że to może od neta zależy ;/ czyli ja nie mam szans na steam ;/

ocenił(a) serial na 10
Nava15

Mi działa, ale jakieś reklamy są.

ocenił(a) serial na 10
meel

Ale to powtórka odcinka.

Nava15

Mi działa, a wierzcie mi, że mam chyba najgorszy możliwy dostęp do neta.

fankapretty12343

Hmmmmm no andd teraz zaczęłam zastanawiac się,czy by nie poczekać tych 2h i oglądnąć PLL live..bo akurat włączyłam ta stronke i leciał trailer najnowszego odcinka iii ... FAAAK BĘDZIE SIE DZIAŁO! nawet reklamy są spoko, tak różnią się od polskich ..

Gabriielle

ogląda ktoś? widzieliście zwiastun ,,The lying game,, ? nowy serial ..

ocenił(a) serial na 5
Gabriielle

Mi wszystko pięknie, ładnie działa :D

Chimcharo

Jezu, jak na PLL też tak często reklamy będą... -,-

BloodyHope

Właśnie zobaczyłam ten zwiastun The lying game czy jakoś tak. Może być ciekawie, skoro to tych samych producentów co PLL. ;>

BloodyHope

Jasne, jak zwykle, wszystkim działa tylko nie mi. I na dodatek tylko ten jeden program mi nie działa :)

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Odświeżaj, ile wlezie, a jak nie, to będziemy ci zdawać relacje :D

Chimcharo

Kurcze, współczuję youhaveamessage. ;| A pamiętam jak kiedyś nawet zdawałaś nam relacje z odcinka na żywo, że też musi Ci nie działać. ;x

ocenił(a) serial na 5
BloodyHope

Oj tam współczujesz, przecież ona nie umiera xD Wtedy to można by było współczuć xD

Chimcharo

Haha no tak, ale widać, że wkurzona dziewczyna, na pewno chciała sobie obejrzeć, szczególnie, że wszyscy jej 'smaka' robią :)

ocenił(a) serial na 5
BloodyHope

Położy się spać, i jak się obudzi, to już będzie do ściągnięcia :D Najlepszy sposób :D

Chimcharo

A mi się tak spać chce -,- Już by ta 2 szybciej mogła nadejść :D Bo padnę. A poza tym już ciekawa jestem!

BloodyHope

MAM!!!!
http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/ !!
DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry, ale podjarłam się strasznie..:D

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

Nom widziałam, ten zwiastun Lying Game, fajne ; > Kiedy to będzie ?

meel

Za 6 dni :D

Ej, mogę sobie obejrzeć PLL, ale się cieszę! :D
Aż mi się ręce trzęsą ze szczęścia hahah:D

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Teraz powtórka PLL leci : D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Haha, możesz się zacząć nazywać władczynią internetu :D Zamknięte strony ze strachu same się przed tobą otwierają :) Brawo :)

Chimcharo

Hahhaha :D
Dziękuję :D
Już mi nawet nie przeszkadza, że się przycina. Mogę powtórki oglądać tylko, żeby mi działało haha ;D

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Przecież możesz wyłączyć dźwięk i zająć się czymś innym w tym czasie ;]

Chimcharo

Za bardzo się boję, że jak znowu włączę dźwięk to mi coś nie będzie działać :D Już wolę zostać przy powtórkach :D

youhaveamessage

Hahaha, jaka szczęśliwa! :D Ja już się nie mogę doczekać, strasznie ciekawa jestem tego odcinka! O Jasonie i w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
BloodyHope

Mnie mama chyba wyklnie zanim dojdzie 2 i może nie obejrzę ; (