Poszukałam w internecie strony na której mogę oglądać na żywo Pretty ? Ale nie wiem o której to poleci ??? napiszecie mi ??? Plisss ;)
A wiec jak się skończą powtórki to spotykamy się na reklamach i obgadujemy to, co zrozumiałyśmy, tak? :D
A ja nawet się nie skapnąłem, że to już dzisiaj nowy odcinek xD Gdyby nie wy, to bym pewnie zapomniał ;P
Teraz się boję, że przez przypadek zamknę tą stronę i już się nie otworzy, więc muszę przestać się tak cieszyć i opanować emocje... :D
@meel - współczuję, jak masz laptopa to spróbuj się ukryć pod kołdrą czy coś może :D
'Jak się czuję w czasie okresu? Świetnie! Mam ochotę tańczyć' coś tam coś tam... Hahahahah, tragedia. ;D Ale dobra, przeżyję wszystkie głupawe reklamy, tylko dajcie mi nowy odcinek! :D
Oglądam teraz tą powtórkę i Wren jakoś dziwnie się zachowuje.. Jak ona go wypytuje to miał taki dziwny uśmieszek na twarzy i zmienił temat, nagle, żeby mu kawy zrobiła.
Staram się : (
ej, a nowy odcinek The Nine Lives of Chloe King jest po PLL ? Bo to też muszę obejrzeć obowiązek !!
Alek & Chloe < 3
Był wcześniej chyba. Było coś z Chloe King, jakiś odcinek, ale nie oglądam tego, więc nie wiem czy nowy czy nie.
Nie ziewaj. Przeczytaj nowego spoilera w temacie Kim jest A :D
Zastanawiałem się kiedyś nad obejrzeniem tej Chloe, ale mam zbyt dużą kolejkę seriali do obejrzenia, więc przynajmniej z pół roku będzie musiała poczekać :D
Ja to mam dużo seriali X DD
Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, 90210, Glee, Gossip Girl, The Nine Lives of Chloe King.
Ale to nie wszystko jeszcze cały kanał MTV, Disney Ch., jakieś kryminalne + polskie ^ ^
A chcę zacząć oglądać " The Secret Circle & The Lying Game "
Ja mam Greys anatomy, Awkward., How I met your mother, PLL, Private Practice, Gossip girl, chyba tyle :D
jejku czyli już dzisiaj po nowym odcinku, no jakoś później wyjdzie nowy zwiastun : D Tak mi w głowie zwiastun a nie odcinek : d
Ale mogę ci powiedzieć, jak się skończyło :D
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Ten Brian? przyszedł do sklepu Chloe SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
I pokazał jej jakiś pierścionek SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Chyba jego matki SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
A Alek stał z boku i się SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
patrzył smutnym wzrokiem SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
ale nie wiem czy na pewno, ja nie oglądam tego serialu :D
Mi się "Nine Lives Of Chloe King" podoba :) Alek <3 !!!
Nowy odcinek Chloe będzie leciał po PLL !
Mam nadzieję że wytrzymam, ale oczy mi się już zamykają i ziewam. Muszę,muszę, muszę obejrzeć PLL i NLOCK ! Leżę z laptopem na brzuchu, na szczęście moi rodzice już śpią więc nikt mnie nie pogoni <diabelski uśmiech> :)
Wkurzają mnie te durne reklamy i mi się co kilka minut wyłącza :/ ale mam to gdzieś. Chcę już 2 w nocy !
ja też pod kołdrą :) z toną poduszek pod głową ;*
normalnie będę miała nocny seans :) brakuje tylko przekąsek :) hahah, choć na nie chyba trochę za późno :)
Ja mam schiza że tata sie obudzi bo już tak miałam. Ja codziennie siedzę do około 5, 6 rano i jak ide do łazienki a usłysze tylko jakieś chrapnięcie to schiz. Bo sie raz tata obudził i zaczął drzeć, że mam iść spać, a ja mu mówię, że tylko po wodę przyszłam bo sie obudziłam i mi sie pić chciało. haha. No, ale jak tylko usłyszę, że idzie to wklikam na klawiaturze ksieżyc i udaję że śpię. Bo niestety ja mam komputer a nie laptopa ;p
U mnie rzadko tata wstaje w nocy, częściej mama,ale jest tak zaspana, że nic nie mówi, poza tym wie, że ja tak zawsze siedzę więc nic z tego nie robi.
mój tata się przed chwilą przebudził i powiedział że mam się nie kręcić po domu i poszedł spać dalej :)
No to masz szczęście. A mój tata jest nerwowy więc jak mnie usłyszy że coś robię to mam przekichane ;P No i jeszcze mój młodszy brat. On też nie śpi. Gra w diamenty na mojej komórce. Miał grać na komputerze ale mu nie pozwala bo nie chce przegapić PLL. Haha. Zagra, jak się skończy :D