Witam serdecznie! Mógłby ktoś mi napisać polską godzinę rozpoczęcia ppl w ABC Family? Rok temu
źle obliczyłem, przez co widziałem tylko ostatnie minuty :)
Tylko ze w Nowym Jorku jest inna godzina niż w LA. I którą wybvrać teraz>? ;P
O 2 w nocy.
8/7c czyli 1.00 naszego czasu (przypominam, że w USA była zmiana czasu 10 marca)
przyjdziesz o 2.00 i już nic nie zobaczysz
ja oglądam tu
stream2watch. me/ live-tv/ abc-family-live-stream
pamiętaj żeby zlikwidować spacje
inaczej nie chciało mi wkleić
stream 2
No ja sobie OnceUponATime w poneidziałek tak oglądałem, że zamiast OUAT załapałem sie na Revenge :D
Ale oglądam oba ;d więc dużej różnicy mi to nie zrobiło - a ouat bez reklam <3 i to jeszcze taki fajny epizodzik.
Tak czy inaczej, dzięki za stream - bo ostatnio coś nie mogłem znaleść do ABC family (akurat nie działał żaden =.=)
jaa chcę, ale nie chce mi pójść żaden stream :( chyba będę musiała wytrzymać do rana ;/ hahahaha nie wiem jak to zrobiłam, ale słyszę co mówią ale obrazu nie mam uhehehehe Toooby?<3 strasznie cicho mam ;/... ale trochę bez sensu bez obrazu oglądać ahahaha :D
ja właśnie ostatni oglądałam na żywo też . A teraz zaciął mi się live stream ;/ cholercia
ooo dziaała! :D dziękuję dziękuję :)) ten wyżej też mi nie chciał pójść. na dwóch kompach więc nie wiem ocb :(
no :( ale i tak rano obejrzę jeszcze raz bo już chyba sporo mnie ominęło? pewnie nic istotnego ale nie ogarnęłam sceny z Tobym ;<
ja też nie :) najpierw jej pomaga a potem dostaje tą zapalniczkę z kierunkiem i wgl to dziwne było :P
nie ogarniam tej zapalniczki, ogólnie jak dla mnie odcinek do ... serio myślałam że w końcu coś się wyjaśni a nic się nie wyjaśniło
no to to wiem chodziło mi o te znaczki na zapalniczce, i w ogóle gdzie on potem był Spencer wcale się nie przejęła że tak jej zniknął i się nie pojawił.
Mi się wydaje, że faktycznie jest dobry, Mona zresztą też nie jest taka zła jak ją malują. wszystko jest "zabawą" rozwydrzonej nastolatki, której znudziło się bawienie lalkami ;]
super zabawa, cytując monę "she is everywhere and nowhere"... ja pieprze, co za bzdury
w sumie to wszystko bylo jakieś takie zamotane ;/ obejrze jutro na spokojnie może coś więcej ogarne ;p
Ja nie wiem czy będę to jeszcze raz oglądać - nawet jeśli to chyba dużo mi to nie wyjaśni. Rozwaliło mnie to, że A stać żeby latać samolotem.
generalnie to samolot pewnie należy do tego typa z którym Alison kiedyś latała. później też Aria. Alison mogła przylecieć sama więc tylko kwestia wachy. o tym samym pomyślałam, przez chwilę nawet myślałam, że to może Matka Ezry wozi się samolotami i jest RC :D ale po chwili przypomniało mi się, że w stanach mają dużo tańsze paliwo lotnicze niż np u nas :( więc to nie musiał być duży wydatek..
ale właśnie nie musiała go wynajmować bo ten jej znajomy z którym latała miał swój samolot i to był chyba jego
a macie jakieś sugestie co do ostatniej scenki? SPOILER SPOILER chodzi mi o to kogo proponujecie jako osobę wydostajaca się z grobu a kto jej pomaga? ta dłoń wydostajaca się wydaje mi się ze była męską dłonią ;)
dziewczyny pomocy :( przegapilam odcinek.. mozna juz gdzies obejrzeć wyemitowany finał? pomocy..
tak od razu to nigdzie nie będzie.. niestety musisz poczekać jakoś do rana,ja wiem że już po 8 na stronkach może się już pojawic,może szybciej ;)
dobranoc wszystkim ;)