Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam serdecznie! Mógłby ktoś mi napisać polską godzinę rozpoczęcia ppl w ABC Family? Rok temu
źle obliczyłem, przez co widziałem tylko ostatnie minuty :)

Bazko

Oblicz sobie przecież jesteś na rozszerzonej geografii ;p

ocenił(a) serial na 8
fankapretty12343

Tylko ze w Nowym Jorku jest inna godzina niż w LA. I którą wybvrać teraz>? ;P
O 2 w nocy.

Wonderlife

No my jak oglądaliśmy o 2 w nocy to właśnie widzieliśmy tylko ostatnie minuty.

ocenił(a) serial na 9
fankapretty12343

No to pewnie 45 min wcześniej :P

ocenił(a) serial na 8
Bazko

O 2 w nocy naszego czasu.

Bazko

8/7c czyli 1.00 naszego czasu (przypominam, że w USA była zmiana czasu 10 marca)
przyjdziesz o 2.00 i już nic nie zobaczysz

ocenił(a) serial na 8
monabezogona

A no faktycznie, mój błąd. W sumie to lepiej, że o 1;p

stakara_91

no jasne:) mniej czekania:)

ocenił(a) serial na 3
monabezogona

A macie może sprawdzony link do live streama?

haushi

ja oglądam tu
stream2watch. me/ live-tv/ abc-family-live-stream
pamiętaj żeby zlikwidować spacje
inaczej nie chciało mi wkleić
stream 2

haushi

leci dziś maraton pll więc ja już oglądam:)

ocenił(a) serial na 3
monabezogona

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
haushi

No ja sobie OnceUponATime w poneidziałek tak oglądałem, że zamiast OUAT załapałem sie na Revenge :D
Ale oglądam oba ;d więc dużej różnicy mi to nie zrobiło - a ouat bez reklam <3 i to jeszcze taki fajny epizodzik.

Tak czy inaczej, dzięki za stream - bo ostatnio coś nie mogłem znaleść do ABC family (akurat nie działał żaden =.=)

Bazko

Kto ogląda live?

Aishowa

jaa chcę, ale nie chce mi pójść żaden stream :( chyba będę musiała wytrzymać do rana ;/ hahahaha nie wiem jak to zrobiłam, ale słyszę co mówią ale obrazu nie mam uhehehehe Toooby?<3 strasznie cicho mam ;/... ale trochę bez sensu bez obrazu oglądać ahahaha :D

Jagodowy_Tort

MI działa ten podany na forum.

ocenił(a) serial na 10
Jagodowy_Tort

http://ufreetv.com/abcfamily.html mi działa taki ;D

kath198

O widzę, że jest nas trochę ;)

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

no witam witam ;) heh

kath198

Na razie jest ciekawie - planowałam iść spać jak będzie nudno, ale na razie jakoś się trzymam ;)

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

ale mnie ten red coat zasmucił ;P już myślałam ze to ta prawdziwa ;)

kath198

Mnie też - na początku myślałam że ona również jest w A teamie :D

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

przyznam że jakoś zaskoczona to nie jestem przebiegiem odcinka :P

kath198

Dla mnie jest lepiej niż ostatnio - podczas poprzedniego finału poszłam spać zanim ujawnili A.

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

ja właśnie ostatni oglądałam na żywo też . A teraz zaciął mi się live stream ;/ cholercia

kath198

jeszcze są reklamy... wydaje mi się że ostatnio były krótsze

Aishowa

oo tak, ale strasznie często są... ;/ a my narzekamy na tvn ;]

Jagodowy_Tort

Cały czas jest ten murzyn na tle flagi usa :D

kath198

ooo dziaała! :D dziękuję dziękuję :)) ten wyżej też mi nie chciał pójść. na dwóch kompach więc nie wiem ocb :(

ocenił(a) serial na 10
Jagodowy_Tort

ale często sie zacina ;/

kath198

no :( ale i tak rano obejrzę jeszcze raz bo już chyba sporo mnie ominęło? pewnie nic istotnego ale nie ogarnęłam sceny z Tobym ;<

Jagodowy_Tort

Ja Tobiego też nie ogarniam :)

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

ja też nie :) najpierw jej pomaga a potem dostaje tą zapalniczkę z kierunkiem i wgl to dziwne było :P

kath198

jak zwykle, tyle sie wyjasnilo... ;/

użytkownik usunięty
kath198

nie ogarniam tej zapalniczki, ogólnie jak dla mnie odcinek do ... serio myślałam że w końcu coś się wyjaśni a nic się nie wyjaśniło

chcą Tobiego wrobić w podpalenie domu

użytkownik usunięty
Aishowa

no to to wiem chodziło mi o te znaczki na zapalniczce, i w ogóle gdzie on potem był Spencer wcale się nie przejęła że tak jej zniknął i się nie pojawił.

kath198

Mi się wydaje, że faktycznie jest dobry, Mona zresztą też nie jest taka zła jak ją malują. wszystko jest "zabawą" rozwydrzonej nastolatki, której znudziło się bawienie lalkami ;]

ocenił(a) serial na 5
Jagodowy_Tort

super zabawa, cytując monę "she is everywhere and nowhere"... ja pieprze, co za bzdury

wiktorrria

O co chodzi z tym samolotem?

ocenił(a) serial na 10
wiktorrria

w sumie to wszystko bylo jakieś takie zamotane ;/ obejrze jutro na spokojnie może coś więcej ogarne ;p

kath198

Ja nie wiem czy będę to jeszcze raz oglądać - nawet jeśli to chyba dużo mi to nie wyjaśni. Rozwaliło mnie to, że A stać żeby latać samolotem.

Aishowa

generalnie to samolot pewnie należy do tego typa z którym Alison kiedyś latała. później też Aria. Alison mogła przylecieć sama więc tylko kwestia wachy. o tym samym pomyślałam, przez chwilę nawet myślałam, że to może Matka Ezry wozi się samolotami i jest RC :D ale po chwili przypomniało mi się, że w stanach mają dużo tańsze paliwo lotnicze niż np u nas :( więc to nie musiał być duży wydatek..

Jagodowy_Tort

Dla mnie to jest wciąż szokujące, że A wynajmuje sobie prywatny samolot i pas startowy...

Aishowa

ale właśnie nie musiała go wynajmować bo ten jej znajomy z którym latała miał swój samolot i to był chyba jego

Jagodowy_Tort

W każdym razie to dziwne :/ Jakoś po tym odcinku nic dla nie sensu w tym serialu już nie ma

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

a macie jakieś sugestie co do ostatniej scenki? SPOILER SPOILER chodzi mi o to kogo proponujecie jako osobę wydostajaca się z grobu a kto jej pomaga? ta dłoń wydostajaca się wydaje mi się ze była męską dłonią ;)

ocenił(a) serial na 9
kath198

dziewczyny pomocy :( przegapilam odcinek.. mozna juz gdzies obejrzeć wyemitowany finał? pomocy..

ocenił(a) serial na 10
sibel85

tak od razu to nigdzie nie będzie.. niestety musisz poczekać jakoś do rana,ja wiem że już po 8 na stronkach może się już pojawic,może szybciej ;)

dobranoc wszystkim ;)

kath198

ja mam mam super teorie, że to Vivian wyciąga Ali, a prześladowała je obie Courtney XD
Jedna jest bliźniaczką z zakładu psychiatrycznego, druga klonem pierwszej, a trzecia aktualnie jest Zombie - dla tego nosi maskę.