Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73563
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Sorry, ze nowy temat założyłam, ale... jedni piszą, że to jest o2, inni, że o 1, a na tej stronie:
http://abc family. go. com/sho ws/pretty-little-liars# jest napisane, że zostało 5 godzin... to
jak to w końcu jest?
I na jakiej stronie oglądacie? Podobno miał lecieć maraton?

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Ja od dłuższego czasu oglądałam o 2, no ale nie wiem. Może coś się zmieniło hahaha :D

ocenił(a) serial na 5
anusialka94

na jakiej stronie? bo żadna z podanych mi nie działa, wszystkie są offline. tak jest w dzień? i dopiero wieczorem włączają?

ocenił(a) serial na 9
bekah

No właśnie nie wiem jak to jest z tą stroną. Ja oglądam na tej: http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-abc-family-live-stream-abc-family-channe l-online-twit-live/ Ale właśnie tutaj często mi nie działa, dopiero gdzieś po 24, o 1 zaczyna mi działać.. A czasem wcześniej.. Na prawdę nie wiem od czego to zależy ;/ Niedawno wróciłam ze szkoły uszczęśliwiona, że obejrzę cały maraton od 5, bo nie muszę się nic uczyć, a lekcje odrobiłam już w szkole.. A tu dupa, nie działa.. ;/ Więc nie wiem.. O 2 zazwyczaj mi działa, czasem sie coś zacina, ale działa.. :)
No PLL leci o 8/7c więc jest to 8 na wschodnim wybrzeżu a 7 w centralnych Stanach.. Więc gdy jest 8 w NY (np) to u nas 2 w nocy.
A zna ktoś inną stronę, na której można oglądac online?

anusialka94

Bo w LA według naszego czasu jest o 20.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Edit. Ta strona wreszcie działa! :D Więc spokojnie można oglądać :)

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

To bd głupie, ale mam prośbę czy ktoś może mi wysłać esa (podam numer) kim jest -A , bo nie dam rady obejrzeć, mam do szkoły na 7, a nie wytrzymam xd

ocenił(a) serial na 10
Zaczytana_xD

a nie wiecie może o której mniej więcej na torrenty ktoś wrzuci? to jest kwestia kilkunastu minut po skończeniu odcinka czy o wiele dłużej? orientuje się ktoś może? :)

ocenił(a) serial na 5
0o0

mozesz sobie zobaczyc na piracie, o ktorej uzytkownik ettv wrzucal poszczegolne odcinki, roznie to bywa, czasem o 2.30 czasem 3.30. ja tam czekam do rana, ogladne sobie przy sniadaniu o ile juz beda angielskie napisy :D

ocenił(a) serial na 9
Zaczytana_xD

hahaha, a w jakiej masz sieci?
A nie wolałabyś sobie tego obejrzeć? Jak ci ktoś zdradzi tą wiadomość to możesz później nie mieć tej przyjemności z oglądania i co więcej zaskoczenia. :)

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

W Play . Bd mogła obejrzeć i tak dopiero w środę, a szczerze powiem lubię spoilery ;)

ocenił(a) serial na 9
Zaczytana_xD

Jak chcesz mogę ci wysłać haha :) Tylko, żeby nie było, że ci zepsułam oglądanie :D

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

ok :), to napiszesz na gg (10115357) podam ci numer

Hmm_Ciastko

Live stream już działa i aktualnie leci maraton PPL.
Teraz jest 2x19. ;)

wikitoriwikens

No, mi sięjeszcze nie zacina :)

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

jakie emocje :D

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Działa wam teraz strona? Bo mi pokazuje, że chanel is offline ;/

ocenił(a) serial na 6
anusialka94

Podobno aktualnie nikomu nie działa.

ocenił(a) serial na 9
alionwhocantalk

Aaa dzięki. Bo już sie zmartwiłam, że znowu mi się coś zepsuło ;/

anusialka94

Mi tak co chwilę działa, co chwilę nie :/ Buuuuuu

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Dokładnie, też tak miałam przez chyba godzinę. Ale w tyjm czasie obejrzałam sobie Pamiętniki wampirów na tvn7 hahaha :D

anusialka94

tvpc. com/Channel. php?ChannelID=8032 <--- tu mi działa od 10 minut :D Jest idealnie na razie. Oby tak o 1 było też

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Teraz jest końcówka 23 odcinka, więc 25 będzie o 1.

justysia27

No tak.