Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Od fanów dla fanów PLL

użytkownik usunięty

Od paru miesięcy grupa Hoshi Akari Dub pracowała nad projektem pod tytułem Pretty Little Liars. Dzięki tejże grupie Polska doczekała się polskiej wersji językowej Waszego ulubionego serialu;)
Zapraszam na kanał: https://www.youtube.com/watch?v=0b3XrWVqE1Q
Link do odcinka w opisie zwiastunu ;)
Miłego oglądania ;)

ocenił(a) serial na 10

ooo fandub <3 uwieeelbiam <3

ocenił(a) serial na 10

ocenił(a) serial na 10

użytkownik usunięty
Artemisek

Tak w grupie,w której jestem scenarzystą zajmuje się fandubingiem ;)
Polecam obejrzeć, różne projekty naszej grupy ;)

ocenił(a) serial na 8

bardzo fajny projekt <3

użytkownik usunięty
Irys26

Bardzo miło to słyszeć.;) Dziękujemy ;)

ocenił(a) serial na 10

Na tym rUtube nie da się oglądać, 1 sekunde oglądam, a 3 sie wczytuje - do tego jak pauzuje wczytywnanie to zaraz przestaje sie buforować aż nie dam play ponownie.

Jest tyle serwisów - cda pe el, anyfiles pe el, a wy na taki beznadziejny wstawiliście że przez to nie moge obejrzeć ;&lt; Można wiedzieć czemu?

użytkownik usunięty
Artemisek

Najbardziej utrudnia nam polityka ochrony praw autorskich. Niedługo odcinek wejdzie na serwer c h o m i k u j ale porozmawiam z kolegami czy nie mogliby wrzucić na inny serwer ;)

ocenił(a) serial na 10

Żartujesz? Jeśli komuś będzie przeszkadzać, to zablokują =.= uploadowanie zwiastunu na YT to takie samo naruszenie jak zuploadowanie pełnego odcinka, więc...

użytkownik usunięty
Artemisek

Tylko,że staramy się aby nam konta na youtube nie zablokowali. Niestety,niektórych rzeczy nie można przeskoczyć.

ocenił(a) serial na 10

Mi zablokowali za AMV, ale po mailu odblokowali, jak będą chcieli to za zwiastun też bana dadzą. Najśmieszniejsze, że AMV było do japońskiej dramy, która po za japonie nigdy nie wyszła :D Anyway z anyfiles nie powinno być problemu, tam praktycznie same seriale są :P

użytkownik usunięty
Artemisek

Jutro udostępnimy odcinek na innym serwerze, aby Wam było wygodnie ;)

ocenił(a) serial na 3

Akcent Wrena świetny ;p Wiadomo ,że to fanowskie i nie ma fajerwerków, ale lubię, jak zwraca się uwagę na takie rzeczy. Jest spoko.

użytkownik usunięty
RobertSolski

Cieszę się,że Ci się spodobało.;) Dziękuję,że doceniłeś taki drobiazg jak akcent Wrena. Kilka dni zastanawialiśmy się co z tą charakterystyczną cechą począć.

ocenił(a) serial na 7

Wow - to jest świetne : D Głos Emily mnie rozbroił - idealnie pasuje do jej drewnianej gry, a Wren mówił niesamowicie, choćby to jego "sorrry" hahaha : )

użytkownik usunięty
accidenti

To bardzo dużo dla nas znaczy ;) Może w przyszłości coś wyprodukujemy związane z PLL. Macie jakieś propozycje, szczególne prośby?;)

ocenił(a) serial na 5

Nakręćcie alternatywne, bardziej ogarnięte PPLL (polish PLL) (;

ocenił(a) serial na 9

Genialne. Obejrzałam wszysto, pomimo tego, że 1 odcinek obejrzałam już cztery razy:)) Skopiuję tu wypowiedź przede mną: Głos Em- też mnie rozbroił:D

użytkownik usunięty
aangelika21

Bardzo nas to cieszy ;)

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

No ja już jestem po 'seansie' - praktycznie wszystkie głosy mi się podobały oprócz... no właśnie, Wren to masakra, przesadzony, bardziej do parodii by pasował! xD
No i ta Matka Hanny, uśmiałem się... ale Fundub oczywiście na plus! Oceniam tak pomiędzy 9/10 a 10/10 - bo w sumie nie wiem jak mam go odbierać, jeśli na poważnie - to 9, jeśli jednak bardziej żartobliwie, to oczywiście 10! :P
Świetne wykonanie, wszystko wyraźnie i zrozumiałe! Aria jak wypowiedziała z początku imie Ali, to wybuchnąłem śmiechem ;p

Artemisek

Sqosz to moja passja <3 Haha. Miałam tylko włączyć na chwilkę ale nie mogę się oderwać ! Na początku głos dziewczyny, która podkłada pod Emily mnie drażnił ale potem dziewczyna się wczuła i jest lepiej. A Mellisa brzmi jak stara baba. Już matka Hanny czy Arii już młodziej brzmi. Może się zamienicie ? Ogólnie na plus :) Można się pośmiać z englisz akcentu haha :S Fajne