Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Online jest już 13 odcinek 2 serii The first Secret! Piszę o tym, bo nigdzie nie widzę wzmianki na filmwebie:)

aniakolano14

http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/discussion/HALLOWEEN 'OWY+ODCINEK,1722007

ocenił(a) serial na 8
aniakolano14

SPOILER
własnie obejrzałam 12 odcinek 2 sezonu i czy dobrze zrozumialam ze niby tą Alison zabiła Jenna z tym policjantem?

ocenił(a) serial na 6
Aselka

Moja droga w tym filmie nic nie jest takie jak na to wygląda :) Oglądaj dalej a zrozumiesz co mam namyśli:)

ocenił(a) serial na 8
DarkAngel1989

czyli tak jak myślałam serial pełen niespodzianek i wiele mnie jeszcze zaskoczy hmm :)

ocenił(a) serial na 6
Aselka

Dokładnie. Niby już coś wiesz, a tu albo ktoś umiera, ginie albo okazuje się, że nie jest osobą za którą się podaje.

ocenił(a) serial na 8
DarkAngel1989

a mam pytanie bo nie uważnie oglądałam początek serialu pominęłam pare odcinków i nie bardzo wiem dlaczego Jenna nie widzi co się stało?

ocenił(a) serial na 6
Aselka

W sumie cały początek się o to rozbija. Prawdopodobnie Alie wymyśliła, że Toby podglądał dziewczyny kiedy się przebierały. Razem z dziewczynami poszły do garażu, szopy, gdzie on często bywał i tam Alie wrzuciła race czy coś w tym stylu, żeby zniszczyć szopę Okazało się, że wybuchł ogromny pożar, a w środku była Jenna. Skutkiem tego było, że dziewczyna przestała widzieć.
Dziewczyny były pewne przez długi czas , że "A" o Jenna, która się mści za stratę wzroku. Dodatkowo tylko ona i Toby wiedzą o tym, że to wina Kłamczuch. Jeszcze z tego co pamiętam dziewczyny podejrzewały, że Alie doskonale wiedziała, że Jenna jest w środku i chciała się na niej za coś zemścić.

ocenił(a) serial na 8
DarkAngel1989

Aaaa... dziękuje za wyjaśnienie :))