Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Na szczescie skonczylam Slodkie Klamstewka, kiedy zostalo mi okolo 30 dni, a nie 3 miesiace
czekania :P. Po tym obejrzalam Raveswood, ale to tylko 5 odcinkow. Dzisiaj zaczelam AHS i poki
co zapowiada sie interesujaco :). A jak u was, zastepujecie czyms pustke PLL? :D

najpierw był Ringer :) a teraz Nie z tego świata.. ! polecam! oba! ;)

Leo_Wyatt

Nie z tego świata jest najlepszy :)

Kiedy kończyły mi się odcinki NZTŚ to zaczęłam oglądać :

Haven - ciekawy , wciągający serial !
Once Upon a Time oparty na znanych nam bajkach ale bardzo fajny :)
Grimm wplecione wątki z bajek braci Grimm ale przedstawione w bardzo ciekawy sposób

Ja polecam Glee - oczywiście, Inna, Baby Daddy, The Fosters, 90210 ;) wszystkie te są fajne, ale nie zastąpią Ci PLL ;)

użytkownik usunięty
ddebczyk

No niestety, PLL nic mi nie zastapi, bo to arcydzielo i trudno znalezc cos na rowni :). Ale jeszcze trzeba przetrwac te 20-pare dni i wielki powrot ♥!

ocenił(a) serial na 7

Ja PLL oglądam od początku :D

użytkownik usunięty
cariba666

Zastanawialam sie nad ta opcja, ale stwierdzilam, ze to bezsensu ... :d
//Btw. powie mi ktos ile jeszcze dokladnie dni do premiery? tak, potrafie liczyc, ale na fanpagu PLL jest inna liczba niz mi sie udaje wyliczyc... xD

ocenił(a) serial na 7

Według mnie 21. Ja piszę relacjonowanie z początkowych odcinków na http://inlovewithpll.blogspot.com/, więc nieuniknione jest oglądanie od początku :D

ocenił(a) serial na 7
cariba666

Mogę polecić Ichi ritoru no namida

cariba666

Ja też zaczęłam od początku oglądać ;) jakoś trzeba wytrzymać te 21 dni ;) Próbowałam Ravenswood ale nie wydaje mi się aż tak fajne jak PLL :) więc tak jak wcześniej pisałam :P tamte seriale są naprawdę ciekawe ;)

PLL od początku już obejrzałam dawno Rvsn też, Więc teraz oglądam Pamiętniki Wampirów naprawdę polecam fajnie że jest aż 5 sezonów będzie dużo oglądania :)

ocenił(a) serial na 8

Oczywiście polecam Gotowe na wszystko i Plotkarę, a teraz w przerwie obejrzałam Glee, Pogoda na miłość a teraz oglądaam Zycie na fali :).. Ale z niecierpliwością czekam na Słodkie kłamstewka <3...

ocenił(a) serial na 7
kindzia160294

Gdzie oglądasz Życie na fali?

ocenił(a) serial na 8
cariba666

Mi chłopak ściąga seriale z jakiejś strony ale z napisami :)

Dobrym zapychaczem czasu są Chirurdzy i Kości - 10 i 9 sezonów, więc szybko się nie skończą :) Ewentualnie jeśli coś krótszego to Zemsta, ale nie jest bardzo powalające. Myślę jednak że częściowo podobne do PLL ponieważ także pełne intryg.
Jeśli jednak lubisz fantastykę to polecam wspomniane wyżej Pamiętniki wampirów i Nie z tego świata (to mój ulubiony serial).
Ciekawą alternatywą jest także Once Upon a Time, oraz kilka nowych seriali takich jak Reign, Tomorrow People czy Witches of East End.

użytkownik usunięty

Ja w sumie moge wam polecic El Barco(moj ulubiony, co prawda krotki, ale musiscie obejrzec hahah:D) i El Internado, obydwa seriale sa mistrzowskie! American Horror Story jak teraz ogladam to tez jestem w stanie polecic. Skins, ale to chyba wiekszosc zna :D. Plotkara, no to tez raczej wiekszosc widziala. Dr House oczywiscie tez, jak ktos lubi to tez wszelkie CSI kryminalne zagadki. The Walking Dead, nie wiem co jeszcze. Te w sumie takie moje najlepsze. A wy co jeszcze polecacie? C:

ocenił(a) serial na 9

Ja to Pamiętniki Wampirów, The Originals, Jak poznałem waszą matkę, Teorię wielkiego podrywu.
Oglądałam jeszcze Gotowe na wszystko, ale jakoś przestałam nawet sama nwm czemu ;)

ocenił(a) serial na 9
lenena

Oprócz PLL polecam : The Lying Game, Plotkara, Pamiętniki Wampirów, El Internado (mistrz), Oe tree Hill, Once upona time, --"----"--- in wonderland , baby dady, ravenswood, witches of eats end, the originals, mam dużo czasu :P i wiele innych koncepcji:P

Oprócz wyżej wymienionych polecam Arrow - dużo akcji, z odcinka na odcinek coraz lepszy. Twisted - bardzo podobne do PLL. I Reign - nie zrażaj sie opisem ani trailerem, naprawde świetny serial.

Request_

Nic ci nie zastąpi? Też tak myślałam. Teraz mi to trudno przełknąć, ale.. pokochałam inny serial jeszcze bardziej. Gossip Girl (plotkara) gwarantuję pokochasz Blair i Chucka. :)

użytkownik usunięty

Tak,

American Horror Story ;) - POLECAM^^

ocenił(a) serial na 9

Zaczęłam oglądać The Originals (polecam!), Plotkarę, Ravenswood i dokończyłam braki w TVD :P

paulina0103

Polecam Revenge i Bracia i Siostry.

zapełniam pustke po Pll takimi serialami jak Teen Wolf... Pamiętniki wampirów... jakieś polskie... no ale nic nie zastąpi Pll.
Pretty Little Liars please come back! :P

ocenił(a) serial na 7

Aktualnie oglądam Grę o tron i Reign.
Polecam The White Queen, które skończyłam. Cudo <3
Poza tym skins, misfits, originals, american horror story, true blood, the nine lives of chloe king, shameless.

Ja na bieżąco oglądam "Orphan Black" i "The Tomorrow People", a w telewizji "Arrow" i "Sherlocka", chociaż ten ostatni niestety w niedzielę się skończy :(. Mam też w planach zacząć w końcu "Grę o tron" i może "Intelligence" zobaczę.