PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

mam prośbę w końcówce odcinka leci bardzo ładna piosenka która strasznie wpadła mi w ucho oto link http://www.youtube.com/watch?v=Wgh-Wzrxmv4 ale trwa nieco ponad 1 minutę, poszukuje jej całości ale nie mogę odnaleźć, próbował może ktoś ją poszukać? niestety moje próby się nie powiodły, nie wiem czy jest to tylko piosenka na potrzebę serialu czy nie. Bardzo proszę o pomoc :) gdyby komuś udało się odnaleźć cały utwór to proszę o linka albo o informacje.

PS: Mam nadzieje, że nie zostanę, przez nikogo posądzony o bezsensowne zakładanie tematu, po prostu zależy mi na tej piosence, i proszę o pomoc wszystkich fanów Pretty Little Liars.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

na oficjalnym facebooku Digital Daggers pisze, że piosenka będzie opublikowana za 24-38 godzin :))

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

tej piosenki nigdzie nie można znaleźć dosłownie nigdzie przeszukałam chyba cały net i nic jedynie znalazłam na aresie w formacie wma. i na dodatek utwór jest na licencji nie można go odsłuchać :(

Blondi_89

ja podobnie szukałem i nic :( a piosenka jest cudowna! equinox17 mogę mieć do Ciebie prośbę?:D jak opublikują to dasz znać? ;)

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

jasne, nie ma sprawy :))

equinox17

dzięki wielkie! to jak coś to wrzuć tutaj, będę Ci wdzięczny do końca życia :) a narazie pozostaje nam te 1,5 minuty ale jest się czym delektować :)

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

tak, piosenka jest bardzo dobra, rzekłbym nawet, że świetna :) w serialach można znaleźć wiele muzycznych perełek :]

equinox17

w PLL pojawia się wiele ciekawych utworów, ale mimo wszystko ten jest wyjątkowy. Według mnie muzyka w serialu daje mu niepowtarzalny charakter i klimat, w PLL najbardziej podoba mi się to, że muzyka zawsze jest właściwie dobrana do odpowiedniego momentu i to jest wielki + tego serialu.

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

dokładnie, nawet czołówka idealnie oddaje charakter serialu :)) mnie najbardziej urzekła piosenka z 02x05, z pogrzebu Iana. Trent Dabbs - Turn Our Eyes Away (feat. Ruby Amanfu) ... coś pięknego :))

equinox17

mnie też się bardzo podobała :) jak również piosenki z 1 i 2 odcinka (1sezonu) te co leciały na końcu :) uwielbiam czasem do nich wracać.

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

mam podobnie :))

equinox17

popieram, dla mnie muzyka ma ważną rolę w serialach/filmach, uwielbiam soundtracki :D a PLL ma świetną muzykę w tle, którą kolekcjonuję. :)
utwór z pogrzebu Iana jest magiczny. pamiętam też, że podobała mi się strasznie ta z końca 1xo1. :P

ocenił(a) serial na 4
yootsuu

mam ją jeszcze na i-podzie ;d to chyba Rachel Diggs - Hands of time ;d wtedy jak one stały pod tym kościołem po pogrzebie Ali i Emily robiła swoje miny na pierwszym planie ;dd

equinox17

ooo tak! ja mam tę piosenkę na mp3 :) tak mi się spodobała..... i ten słynny sms w końcówce 1 odcinka kiedy to zleciało....

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

to chyba mój ulubiony sms od "A" ;d uwielbiam, kiedy używa słowa "bitches". "I'm still here bitches! And I know everything. -A" ahhh xD

Leo_Wyatt

taa, to te. :D też mam na mp3, w telefonie, wszędzie, gdzie tylko mogę posłuchać ;DDD

yootsuu

jak jeszcze tylko opublikują, tę piosenkę z 11 odcinka a mam nadzieję, że się tak stanie, to będzie kolejna do kolekcji na mp3 i telefon ;) popatrzcie co muzyka może zrobić z człowiekiem. Ten kawałek tak mnie wkręcił, że słucham go non stop :)

Leo_Wyatt

ba! przypomniał mi się cytat z Pottera: 'muzyka to magia większa od wszystkiego, co tutaj robimy', mądry Dumbledore ;D

ocenił(a) serial na 4
yootsuu

staruszek lubił mówić takie rzeczy, same mądrości :d
@Leo_Wyatt:

'Where the Lonely Ones Roam' Status
Artwork done - Check
Uploading now!
Should be available in the next 24-38 hours kids :)
PS. Another new song almost in the bag. It's been a great week. All the positive comments about PLL episode rocked our world. Thanks guys.
You make us feel special!!!!!!!
xoxox

equinox17

to oczekiwanie jest męczące :) ale daj znać jak miną 24h i będzie można pobrać albo najlepiej podaj link :) będę happy :)

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

okej okej ;d pewnie jutro około południa już będzie. zawsze mówią 24h, a wstawiają szybciej xd

ocenił(a) serial na 7
equinox17

jest już http://mp3searchy.com/mp3_download/ym4DoJP_wJI/Digital+Daggers-+Where+The+Lonely +Ones+Roam+LYRICS.html

Blondi_89

dzięki, dzięki Ci wielkie :* magiczna i śliczna piosenka ;)

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

nie ma za co :) tak ta piosenka jest pop prostu niesamowita !

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Haha, po obejrzeniu nowego odc. wczoraj momentalnie założyłam ten sam temat. ; )
Piosenka niepowtarzalna, dzieki za linka! :*

kilmenyy

dziękuję rowniez!

ocenił(a) serial na 5
yootsuu

Hehe, mi też wpadła ta piosenka w ucho podczas oglądania :D

Chimcharo

oby więcej takich piosenek w PLL :)

ocenił(a) serial na 5
Leo_Wyatt

O tak, szczególnie, że się bardzo ładnie wkomponowała w tamtą scenę ;]