Tam każdy może być A. Na końcu pewnie okaże się, że to rodzice dziewczyn się nad nimi znęcali, bo są psycholami.
Kocham logiczność tego serialu <3
no ja tak własnie starałam się wytypować osobę pewna siebie, dziewczynę i z motywem i wyszło ze Paige, ale raczej mi się nie wydaje
Kiedyś chciała ją utopić, więc związek z Emily to może być tylko zmiana taktyki:)
W sumie bardzo możliwe, ale i tak mam nadzieję że nie ma nic wspólnego z A, bo bardzo ją polubiłam:>
Mnie np. zdziwiło że nagle Paige wyznała, że woli dziewczyny i zaczęła kręcić z Emily, chociaż wcześniej jej dokuczała z powodu orientacji i ją nękała. Dla mnie to było podejrzane, za szybko się zmieniła.
Paige nie mogła się pogodzić ze swoją orientacją, dlatego dokuczając Emily miała nadzieję, że ten problem zniknie. Dokładnie taka sama sytuacja jest ukazana w serialu Glee, więc wątpie żeby to było coś dziwnego :)
Również podejrzewam Paige. Pamiętam jak Jenna powiedziała kiedyś (chyba) Emily, żeby uważałam na Paige, gdyż nie jest tym za kogo się podaje.
Cece i Ali kiedys w aucie ja obserwowały jakby się jej bały, wiec jesli cece jest red coat to paige moze byc a ;)
Nie miała być, alternatywnych zakończeń tego odcinka jest kilka, jest również i Caleb jako A, po prostu, żeby nie wyciekło kim jest ta osoba, to zrobili ujęcia z paroma osobami.
Paige jest bardzo agresywna, mogłaby być A...
Poza tym nadal myśle że to ona uderzyła Jenne i wrzyciła do wody...
Paige to dla mnie dzikuska, bardzo nie lubię jej postaci, nie zdziwiłabym się jakby rzuciła się z pięściami właśnie na Jennę.