Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka
justin881030

Tam każdy może być A. Na końcu pewnie okaże się, że to rodzice dziewczyn się nad nimi znęcali, bo są psycholami.
Kocham logiczność tego serialu <3

justin881030

no ja tak własnie starałam się wytypować osobę pewna siebie, dziewczynę i z motywem i wyszło ze Paige, ale raczej mi się nie wydaje

ocenił(a) serial na 8
justin881030

Paige raczej by nie chciała skrzywdzić Emilly :)

ocenił(a) serial na 8
sympathy_

Kiedyś chciała ją utopić, więc związek z Emily to może być tylko zmiana taktyki:)

ocenił(a) serial na 8
stakara_91

W sumie bardzo możliwe, ale i tak mam nadzieję że nie ma nic wspólnego z A, bo bardzo ją polubiłam:>

ocenił(a) serial na 10
sympathy_

Toby Spencer też nie chciał .

justin881030

Mnie np. zdziwiło że nagle Paige wyznała, że woli dziewczyny i zaczęła kręcić z Emily, chociaż wcześniej jej dokuczała z powodu orientacji i ją nękała. Dla mnie to było podejrzane, za szybko się zmieniła.

ocenił(a) serial na 6
DagnaMara

Paige nie mogła się pogodzić ze swoją orientacją, dlatego dokuczając Emily miała nadzieję, że ten problem zniknie. Dokładnie taka sama sytuacja jest ukazana w serialu Glee, więc wątpie żeby to było coś dziwnego :)

ariane_chavasse

Ja jej tłumaczeń nie kupiłam.

justin881030

Również podejrzewam Paige. Pamiętam jak Jenna powiedziała kiedyś (chyba) Emily, żeby uważałam na Paige, gdyż nie jest tym za kogo się podaje.

ysl_

Cece i Ali kiedys w aucie ja obserwowały jakby się jej bały, wiec jesli cece jest red coat to paige moze byc a ;)

justin881030

Całkiem możliwe, ale mam nadzieję że jakoś bardziej nas zaskoczą tożsamością A.

ocenił(a) serial na 6
justin881030

http://www.youtube.com/watch?v=H1KKRdivxMc chyba miała być ;)

ocenił(a) serial na 5
Iwet87

Nie miała być, alternatywnych zakończeń tego odcinka jest kilka, jest również i Caleb jako A, po prostu, żeby nie wyciekło kim jest ta osoba, to zrobili ujęcia z paroma osobami.

justin881030

Paige jest bardzo agresywna, mogłaby być A...
Poza tym nadal myśle że to ona uderzyła Jenne i wrzyciła do wody...

Angeelaa

Paige to dla mnie dzikuska, bardzo nie lubię jej postaci, nie zdziwiłabym się jakby rzuciła się z pięściami właśnie na Jennę.

Camilla3

Ta wyżej dobrze gada, polać jej. :D
Nie lubię Paige od samego początku i nie, nie chodzi o orientacje bo nie oceniam ludzi na jej podstawie...
Ali miała racje skoro nazywała ją " Świńskim ryjem "... xDDD
Paige jest chyba jedyną bohaterką, którą nie darze sympatią.