Ali nigdy nikogo się nie bała...ale Paige była tą jedyną osobą, która naprawdę przestarszyła Ali, o czym poinformowała Cece. Cece żeby zemścić się na Ali i jej przyjaciółkach ( za to że przez ich czwórkę wyleciała z uczelni) werbuje do A teamu osoby, które szczerze je nienawidzą. Tak więc proponuje Paige układ aby zemściła się na Emily. NA początku PAige próbuje utopić Emily jednak staje się to zbyt oczywiste i mogłoby zdradzić,że jest w A teamie ( zresztą pozniej padają na nie podejrzenia) dlatego musi się z tego wyplątać i po śmierci Mai ( myślę,że to ona stoi za jej śmiercią) zbliża się do Emily żeby zdobyć jej zaufanie a nawet ją w sobie rozkochać...W dzisiejszym odcinku w czasie imprezy Emily patrzy w stronę Paige jak rozmawia z grupką koleżanek, jednak w pewnym momencie nie widzi Paige w tym miejscu i nagle na górze ukazuje się Red Coat....Swoją drogą wydaje mi się,że w A-teamie muszą być osoby wysportowane ( Paige jest pływaczką) ponieważ nie raz A uciekało przed dziewczynami i jest naprawde bardzo szybkie ;)
Shana...również jest pływaczką;] Melissa jak wiadomo wszechstronnie uzdolniona i inteligentna, Lucas robi swietne zdjęcia, Wren- podrabia wszelkie medyczne papierki. Jena - ma dużą wiedzę
Gdyby Paige stała za śmiercia Mai to po co by była ta cała akcja z Natem , on się przyznał do jej zabójstwa i chciał zabić też Emily , wątpie żeby go ktos wynajął. Paige nie chciała jej utopić tylko przestraszyć bo bała się o miejsce w składzie, z resztą walczyła sama ze sobą , bo podkochiwała się w Emily już wczesniej (co był pokazane z reszta w tych retrospekcjach z Ali ). Paige miała problemy z orientacją pewnie chciała sama sobie wmówic ze Emily to tylko rywalka i nic wiecej, a i tak uczucie było silniejsze i bla bla bla;) W skrócie to nie wydaje mi sie zeby Paige byla w A-team . Chociaż w tym serialu to mnie juz nic chyba nie zdziwi.
rzeczywiście masz rację...aczkolwiek dziwi mnie jedynie że Ali taka nieustraszona, nawet starszych się nie bała tylko wyjątkowo Paige i jeszcze o tym powiedziała tylko Cece a nie kłamczuchom.