Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73541
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

https://twitter.com/imarleneking/status/558484615870947328

ocenił(a) serial na 8
akima_

nie... a kto to?

marcelinka04

Tam jest napisane, że to Lesli Stone i ci, którzy są spostrzegawczy, wiedzą, że rozmawiała z Moną w dniu jej śmierci. Pewnie niedługo znowu pojawi się w serialu.

ocenił(a) serial na 8
akima_

kurcze, czyli nie jestem spostrzegawcza :) ciekawe tylko kim ona będzie i w jaki sposób powiążą ją ze śmiercią Mony albo z A..

marcelinka04

Ja też nie jestem, bo jej nie pamiętam, może jeszcze raz obejrzę sobie ten odcinek.

ocenił(a) serial na 8
akima_

właśnie też o tym pomyślałam :) to odcinek 12, tak?

marcelinka04

chyba 11

ocenił(a) serial na 8
akima_

właśnie obejrzałam 12ty odcinek i była tam jedynie scena, kiedy mama Mony wyjeżdża (tylko nie bardzo wiem dokąd) i mówi, że Lesli też tam będzie, na co Mona odpowiada, że niemożliwe, bo rozmawiała z nią wczoraj wieczorem i mówiła, że utknęła w szkole..
nie wiem za bardzo o co miało chodzić w tej scenie

marcelinka04

A coś pamiętam, to był 12, nie 11? Myślałam, że w 12 już Mona nie żyła. A pamiętasz, która to była minuta, bo nie chce mi się całego odcinka oglądać. Mi się wydawało, że one wtedy trochę się o to pokłóciły, ale może źle pamiętam.

ocenił(a) serial na 8
akima_

Tak, to odcinek 12ty, około 36 minuty :) w tym odcinku jeszcze żyła, dopiero pod koniec została zabita. Scena jej rozmowy z matką była dla mnie trochę dziwna i niezrozumiała..

marcelinka04

Obejrzałam, jeśli to o tę Lesli chodzi, to w sumie wiele o niej nie powiedzieli, tylko tyle, że miała gdzieś być, gdzie jechała matka Mony. Może to jakaś rodzina? Może to kolejna geniuszka, jeśli będzie spokrewniona z Moną, to może być jej następczynią. Jakaś kuzynka czy ktoś.

ocenił(a) serial na 8
akima_

Marlene na swoim instagramie napisała: For those of you who pay attention, you know that Mona was talking to Lesli on the phone in the season 5A finale. Just before she met her demise.

Wygląda na to, że Mona rozmawiała z Lesli przez telefon po wyjeździe jej mamy i powrocie do domu z podwórka. Ale przecież ona dzwoniła do Arii. Jest scena, kiedy Arii dzwoni telefon i mówi do Ezry: to Mona.. a potem M. mówi: Aria, Alison jest A i teraz mogę to udowodnić..
Więc o co w ogóle chodzi? Chyba, że wcześniej Mona rozmawiała z Lesli a to przeoczyłam

marcelinka04

Może chodziło o tę rozmowę, o której mówiła matce? No bo tuż przed śmiercią rozmawiała rzeczywiście z Arią tylko.Chociaż z tego zdania by wynikało, jakby rozmawiała z nią tuż przed, więc już nie wiem.

akima_

O Boże, poważnie? Muszę jeszcze raz zobaczyć ten odcinek! Pewnie się okaże, że to ona zabiła Monę na prośbę kogoś tam i znowu z bohaterki znikąd zrobią arcyważną postać, jak to było z "Szoną pieprzoną" :D

ocenił(a) serial na 8
_em_pe_

https:// twitter. com/DIRECTV/status/560182347136393216?lang=pl

znalazłam takiego tweeta :) wygląda na to, że Lesli spotka się z dziewczynami, może ma dla nich jakieś wskazówki od Mony?