PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wiadomo kto ją zabił ? Ja mam wrażenie, że wszyscy o nie zapomnieli. W ogóle denerwuje mnie, że dodają jakieś ciekawe wątki np. dlaczego Jessica zakopala Alion lub pobyt Jasona na ,,odwyku". Wciąż dodają nowe wątki, a stare nierozwiązane idą w zapomnienie. Nic się tu kupy nie trzyma. Serial staje sie coraz bardziej nielogiczny.

Truskaffka11

Nie tylko Ciebie to irytuje, droga Truskaffko. Takich wątków jest naprawdę cała masa:
-co stało się z tą całą Sarą Harvey
-zabójstwo Mony
-co NAPRAWDĘ stało się tej feralnej nocy, gdy Alison zaginęła
-kim do cholery jest Bethany Young
-kto kryje się pod czarną woalką
-gdzie podziali się Lucas, Sidney, rodzice kłamczuch, Jenna, CeCe, Melissa i Jake
-co jest w beczce
-kim faktycznie były te królowe kier w pociągu Halloween - niby Wilden i podobno Melissa, ale nigdy nie uzyskaliśmy na to niezbitych dowodów
-kto zabił Garretta, a kto Iana, a jeszcze kto zabił Jessicę

et cetera, et cetera.

ocenił(a) serial na 7
_em_pe_

A mnie to tylko zastanawia, co jest nie tak z mieszkańcami Rosewood. Tam każdy jest w coś złego zamieszany. Co za zdegenerowani ludzie. Chyba za mało klapsów dostawali jak byli dziećmi i potem wyrosły z nich takie osobniki podejrzanej maści :D A policja to błazny i tyle. Może kosmici są w to zamieszani xD

ocenił(a) serial na 6
aga160233

Też mnie to zastanawia. To jakieś zdemoralizowane miasto :D

Truskaffka11

No przecież to, że kosmici ingerują w życie Rosewood wiadomo od czasu, kiedy puścili Ravenswood. Widać moce nieczyste krążą między tymi dwoma miasteczkami i psują wewnętrznie swe społeczności :D

_em_pe_

Ale tam były duchy, nie kosmici:P

_em_pe_

Iana to chyba Alison - zepchnęła go w tym kościele.

Asia_____

Zepchnęła, ale on póżniej jeszcze uciekł z tej wieży i dopiero potem ktoś go dopadł. Pogmatwane to wszystko, ech...

_em_pe_

Zginął chyba wtedy. Też się nad tym kiedyś zastanawiałam i ktoś mi odpisał, że Iana wtedy Ali zepchnęła, ale A zabrało jego ciało, bo jak później znaleziono jego zwłoki i niby miał popełnić samobójstwo, to policja stwierdziła, że nie żył już od tygodnia. Policja w Rosewood widać porzuca wszystkie sprawy kryminalne, bo tego w końcu też nie wyjaśnili. Zginęło już dwóch funkcjonariuszy, nie mówiąc już o Jessice i Monie, a oni jakoś nie bardzo się tym przejmują.

ocenił(a) serial na 7
_em_pe_

A mnie zastanawia czemu zapomnieli nagle o tym filmie z nocy gdy Ali zaginęła, o tym na którym Ali i Ian byli razem. Alison opowiedziała dziewczynom całą tamtą noc a żadna z nich nie zapytała się kiedy został nagrany ten film. Mam wrażenie, że scenarzyści już nie wiedzą co piszą...

_em_pe_

W sumie do nadal nie rozwiązano też śmierci Wildena. To znaczy niby wiadomo, że to CeCe go zabiła, ale dlaczego? Gdzieś to było wyjaśnione?

ocenił(a) serial na 7
Truskaffka11

Nie wiadomo, ja myślę, że to mógł być Jason :P

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

Ale jaki mógł mieć motyw ? Wyeliminowany go jako podejrzanego dość szybko, więc może do tego wrócą. W ogóle ta postać jest coraz bardziej podejrzana.

ocenił(a) serial na 7
Truskaffka11

Myslę, że Jason mółgby być A. :) Może zabił ją będąc na dragach albo coś.