Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Parę pytań?

ocenił(a) serial na 8

Właśnie skończyłam oglądanie 3 sezonu i na razie trochę minie, zanim sięgnę po początek 4 i mam parę pytań do was. Nie mam pojęcia, czy odpowiedzi na nie poznałabym w kolejnym sezonie, czy po prostu coś przeoczyłam, ale może zacznę od osobowości "A".
Na samym początku była to tylko Mona? To ona nękała dziewczyny? Bo było coś wspomniane w ostatnim odcinku 3 sezonu, że dziewczyna w Czerwonym Płaszczu dołączyła się, gdy Mona była w Radley, chyba że źle zrozumiałam? I kiedy współpracę zaczął Toby?
Kolejne pytanie to sprawa pobytu Mony w psychiatryku. Nie było jasno wyjaśnione co dziewczyny powiedziały policji, że ona tam wylądowała. Chyba ludzie wiedzieli, że była A i je prześladowała, co nie? Nie rozumiem w takim razie dlaczego wyrażono zgodę na jej przyjęcie do tej samej szkoły i życie wśród osób, których była prześladowcą. W końcu zdolna była do przeróżnych rodzajów zastraszania, ale nie wydaje mi się żeby dziewczyny opowiedziały o wszystkim, np. o potrąceniu nie wspominały.
To chyba tyle, byłabym wdzięczna za odpowiedzi które nie zdradzałyby zbyt wiele z treści 4 sezonu, więc jeżeli wszystkie odpowiedzi się tam kryją (choć wątpię, ja po prostu źle zrozumiałam niektóre rzeczy) to proszę mnie poinformować ;)

ocenił(a) serial na 4
iriye

Mona była zwerbowana, w 4tym sezonie wiadomo kiedy Toby został zwerbowany, a Monę zamknęli raczej dlatego, że udawała niezrównoważoną i z zaburzeniami i chciała zabić czuowieka.

ocenił(a) serial na 8
lubie_kapibary

Dziewczyny nie powiedziały policji o wszystkim czym Mona groziła gdyż sprawa Jenny i kradzież Ashley wyszły by na jaw.

Ten tekst czytaj tylko po oejrzeniu 4x01!!!
Srutututu
Srutututu
Mona wyjaśnia że Toby został zwerbowany pracując za miastem czyli w 3 sezonie. Jeddnak Pretty Eyes występuje już od 1 sezonu.
Srutututu
Srutututu