dyskusję czas zacząć!
http://rewired.hollywoodreporter.com/live-feed/pretty-little-liars-season-4-4511 21
Nie podoba mi się, że teraz Mona będzie się z nimi trzymała i nagle taka ofiara.
sądzę,że jest to odpowiedni wątek na 4 sezon,ale poczekam do premiery,żeby zdecydować co o tym myślę ;)
dzięki za linka :) powiem tak 4 sezon będę oglądać jednak uważam, że przeciąganie tego serialu w nieskończoność niczemu nie służy... powstało już tyle zagadek i niewyjaśnionych kwestii, że w głowie się nie mieści, a pewnie na 4 sezonie się nie skończy, bo ma być jeszcze 5. Ciekaw jestem co zaproponują nam w tym 4 sezonie. Mimo wszystko uważam, że 1 i 2 sezon były najlepsze.
Serial jest śmieszy dla starszego widza ,pisałem to przed chwilą w innym temacie ,gdyby miał 2 sezony i inne zakończenie było by OK . Dziwię ci się że piszesz taki komentarz i wystawiasz temu serialowi dychę ,jeśli serial który z odcinka jest coraz gorszy coraz bardziej śmieszy ,serial w którym jest masa absurdów jest dla ciebie arcydziełem to ja nie mam pytań :) .
mam straszny sentyment do tego serialu i szczerze-uwielbiam go.Ludzie na niego strasznie narzekają,ale jestem jedną z tych osób,która cały serial zaczyna oglądać już 6 raz i chyba nigdy mi się nie znudzi.Możliwe,że mają na to też wpływ ludzie z,którymi spotykam sie praktycznie co dziennie i oni także sa zakochani w tym serialu ;) często o nim rozmawiamy i główkujemy ;) jest to wersja thillera dla dzieci,ale i tak go strasznie lubie i nie wyobrażam sobie,aby serial miał się skończyć;)
Też uwielbiam PLL i też nie chce żeby się kończył ;D
Nie przeszkadzają mi ciągle nowe wątki i coraz więcej niewyjaśnionych zagadak, poprostu Rosewood kryje wiele tajemnic, jak każde miasteczko, no może troche więcej, porpstu się tak troche...nagromadziły ;P
A ze zwiastunu można zobaczyć że Mike "wraca" i chyba będzie miał swój wątek, nie mogę doczekać się 11 czerwca!
PS a jeżeli komuś nie podoba się że serial się rozciąga może najzwyczajniej w świecie nie oglądać nowych sezonów, ale zbyt Wam się podoba i za bardzo jesteście ciekawi żeby sobie odpuścić :P
widziecie 3 osoby chcą kolejne sezony PLL ( ja jako trzecia ) nie jest tak źle ....he he ......moge go cały czas ogladać -kocham dziewczyny ich codzienne sprawy ,miłosci a do tego sa takie piękne i modne się ubieraja ....serial pozwala mi zapomniec o swoich kłopotach .....jak jest bardzo zle ....mówię sb bd dobrze dzis wieczorem obejrzysz kolejny odcinek Pll i humor i sie poprawi ...czasem jest tylko strasznie jak w nocy mam sen _wypadek morderstwo ucieczka ....ha ha ogladam juz 3 raz ale tyyyy 6 wow ....:*
kurdeee!!!jednak są tacy ludzie-mam identycznie to samo z tą wspaniałą środą kiedy to mam najdłużej lekcje i najgorsze,ale wiem,że PLL jest dzisiaj i zapominam o wszystkim ;D
dla tobiego mogłabym oglądać ten serial do 20 sezonów ale samemu serialowi nie dawałabym nawet tych 5,bo to jednak za duzo.mnozą sie te problemy i mnożą, a rozwiązań zadnych ;)