PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam! Chciałbym zacząć oglądać ten serial ale trochę przeraża mnie liczba odcinków. Mam w związku z tym pytanie do tych, którzy oglądają PLL od samego początku. Proszę powiedzcie mi czy konieczne jest oglądanie wszystkich odcinków, czy można też oglądać tylko te najważniejsze dla fabuły? Może ktoś sporządził by listę odcinków "must see"? Byłbym bardzo wdzięczny.

bokus

jeśli chcesz po prostu wiedzieć, co się stało i poznać rozwiązanie tajemnic to wystarczy przeczytać spoilery. zawsze mi się wydawało, że w serialu chodzi o ciągłość historii. w pierwszym przypadku proponuję obejrzeć pilota, finał 2 sezonu, 1 odcinek 3, a potem to już finał 6A. i styknie.

ocenił(a) serial na 1
bokus

Lub jeśli masz dużo czasu to naprawdę zacznij od początku:) Ja oglądałam od początku, po połowie sezonu rzuciłam, później obejrzałam niektóre odcinki 2 i 3 sezonu (z finałami) i niektóre 4. Od 5b jestem na bieżąco i powiem szczerze, że najgorzej było ogarniać o jakich postaciach mówią ciągle w teoriach i mieszały mi się sporo wątki. Tak czy inaczej, bardzo dobra decyzja, serial mimo swoich wielu niedociągnięć i tak naprawdę mocno wciąga:)

ocenił(a) serial na 3
bokus

A ja polecam obejrzec pierwsze dwa sezony i dać sobie spokój, żeby nie zepsuć sobie dobrego wrażenia. Później jest już tylko gorzej niestety.