Możecie coś polecić? Może nie koniecznie takiego samego, bo nie jest to coś wyższego lotów, ale chodzi mi o serial na tej samej zasadzie - łączący zwykłe życie/dramat, z wątkami thrillerowymi tak jak tu? I fajnie jakby nie poprzestał na jednym sezonie ;p
Wybierz sobie z listy:
-El Internado
-El Barco
-Ringer
-Angel o demonio
-Luna, el misterio de Calenda
-Buffy:the vampire slayer
też polecam El Internado, podobny serial nawet jest więcej intryg i zagadek :)
Jeśli chcesz coś dłuższego to polecam dziesięciosezonowe "Tajemnice Smallville". To serial fantastyczny/science fiction, ale wszystko dzieje się na tle codziennego (doprawionego niesamowitościami) życia. Ciekawa odmiana moim zdaniem.
Rozumiem,że Starszyzna czasem zawoła ale kiedyś musisz się zmierzyć z "El Internado". Jako Duch Światłości nawet nie będziesz potrzebował tłumaczenia, o ile masz Hiszpankę w roli podopiecznej ;p
ravenswood, może i podobny ale straszne naciągane to wszystko w tym serialu
obejrzałam pare odcinków tego serialu ze względu na pll, ale się zawiodłam :/
O Ravenswood słyszałem, ale chyba dostał cancela ? trochę lipa
Wyspa Harpera napewno jest na liście jak się trochę rozkręci, i Ringer też brzmi kusząco :).
Tajemnice Smallville widziałem, i zgodzę się że to ciekawy i fajny serial :D. Właściwie jak dla mnie jedyny z tego typu, no nie przepadam za scie-fi, i tak samo za wampirami i tego typu sprawami. Raczej wole bardziej realne postacie. Oglądaliście coś jeszcze ciekawego głownie z produkcji US ?