Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Podobne seriale?

użytkownik usunięty

Możecie coś polecić? Może nie koniecznie takiego samego, bo nie jest to coś wyższego lotów, ale chodzi mi o serial na tej samej zasadzie - łączący zwykłe życie/dramat, z wątkami thrillerowymi tak jak tu? I fajnie jakby nie poprzestał na jednym sezonie ;p

użytkownik usunięty

Wybierz sobie z listy:
-El Internado
-El Barco
-Ringer
-Angel o demonio
-Luna, el misterio de Calenda
-Buffy:the vampire slayer

ocenił(a) serial na 7

też polecam El Internado, podobny serial nawet jest więcej intryg i zagadek :)

użytkownik usunięty

Wyspa Harpera - ale tylko jeden sezon (13 odcinków)

Jeśli chcesz coś dłuższego to polecam dziesięciosezonowe "Tajemnice Smallville". To serial fantastyczny/science fiction, ale wszystko dzieje się na tle codziennego (doprawionego niesamowitościami) życia. Ciekawa odmiana moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 7

Ravenswood. Baaaardzo podobny do PLL.

Ateliee

polecam "Ringer" świetny serial! :)

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Rozumiem,że Starszyzna czasem zawoła ale kiedyś musisz się zmierzyć z "El Internado". Jako Duch Światłości nawet nie będziesz potrzebował tłumaczenia, o ile masz Hiszpankę w roli podopiecznej ;p

ocenił(a) serial na 7
Ateliee

ravenswood, może i podobny ale straszne naciągane to wszystko w tym serialu

obejrzałam pare odcinków tego serialu ze względu na pll, ale się zawiodłam :/

użytkownik usunięty

O Ravenswood słyszałem, ale chyba dostał cancela ? trochę lipa
Wyspa Harpera napewno jest na liście jak się trochę rozkręci, i Ringer też brzmi kusząco :).
Tajemnice Smallville widziałem, i zgodzę się że to ciekawy i fajny serial :D. Właściwie jak dla mnie jedyny z tego typu, no nie przepadam za scie-fi, i tak samo za wampirami i tego typu sprawami. Raczej wole bardziej realne postacie. Oglądaliście coś jeszcze ciekawego głownie z produkcji US ?

użytkownik usunięty

Ravenswood słabe było. Nie warto..