Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ponoć..  

ocenił(a) serial na 5

Ponoć Spencer w finale ma spotkać osobę w czerwonym płaszczu !
Link do zdjęcia :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-
prn1/521339_535196906525163_95752927_n.jpg

ocenił(a) serial na 10
Grzesqu

Jakoś nie jest specjalnie zaskoczona... Ale ciekawość mnie zżera kto to :D

ocenił(a) serial na 1
Grzesqu

Wątpię, żeby ujawnili tożsamość osoby w czerwonym płaszczu. Natomiast mają ujawnić, kto jest trzecim A i osobą w kostiumie Królowej Serc w pociągu, która próbowała zabić Spencer. A to na 99% był facet.

ocenił(a) serial na 5
MrJigssaw

Ezra hahhahah :D bo zawsze jest tak, że osoba najmniej podejrzana okazuję się A, a jeszcze nikt nie podejrzewał Ezry. chociaż to może być każdy, nawet Wilden czy Wren.

ocenił(a) serial na 8
itsuwari

Wiele tych mądrzejszych osób podejrzewa Ezrę. xD

użytkownik usunięty
itsuwari

Właśnie. Zgadzam się z panem na górze.

MrJigssaw

pod koniec któregoś odcinka było pokazane jak postać w czarnym dresie (mężczyzna na 99%) zasypuję te maski liśćmi, zaraz przy torach. ciekawe czy coś z tym jeszcze zrobią czy to było tylko tak pokazane.

ocenił(a) serial na 9
kara330

Te urywki "z życia A" pod koniec każdego odcinka są zawsze dla mnie strasznie niezrozumiałe. One praktycznie nic nie wnoszą. Zastanawiam się czy jak serial się skończy i poznamy tożsamość A, to będziemy jakoś inaczej na nie patrzeć.

MrJigssaw

http://www.prettylittleliars.com.pl/wiadomo-kiedy-poznany-tozsamosc-dziewczyny-w -czerwonym-plaszczu-spoiler-alert-7084

Quaint_2

czyli w skrócie osoba w czerwonym płaszczu to główne A i poznamy jego tożsamość w ostatnim odcinku trzeciego sezonu :)

ocenił(a) serial na 6
Quaint_2

oby oby :D

MrJigssaw

Stawiam na Andrew :) Jest bardzo inteligentny i ostatnio go jest więcej.

ocenił(a) serial na 1
oczko969

Możliwe, bardzo możliwe, chociaż on jest stosunkowo nową postacią i bardzo wiem jaki miałby motyw, ale na pewno byłoby to zaskoczenie. ;) Jednak Ja obstawiam Noela lub Ezrę. Wątpię by to był Wren. Na pewno odegra ważną rolę w finale, co potwierdzono w spoilerach ale A i zabójcą Ali to on raczej nie jest.
A z tym Czerwonym Płaszczem to jakaś ściema. Najpierw ci kretyni mówili, że w finale poznamy zabójcę Ali, trzeciego A i osobę w kostiumie Królowej Serc, a teraz nagle dziewczyna w czerwonym płaszcza ( o ile to dziewczyna).
Obawiam się, że niestety wprowadzą wątek bliźniaczek, a ta osobą będzie Ali i zabiją ten serial.

MrJigssaw

też się martwię, że Marlenka poleci po bliźniaczkach :( ale była blond peruka, więc... może nas mylą z bliźniaczkami. Poza tym wątpie żeby w PLL pozwolili nam trafnie myśleć na temat teorii bliźniaczek :D zawsze jak coś wymyślimy nowego, albo zaczniemy myśleć jakimś tropem, to okazuje się on w 99% przypadkach błedny ;p a co do Andrew.. on był zawsze, tylko miał bardzo poboczną rolę, czyli się nie wychylał, co za tym idzie miał więcej czasu na robienie a nie zajmowanie się pierdołami ;p

ocenił(a) serial na 8
oczko969

ale jaki miałby mieć motyw? jak wytłumaczą to jakoś pokrętnie na sam koniec to raczej wiadome, że nikt nie będzie zadowolony :)

tiffanys

wg teorii na forum, to jaki miałby mieć motyw Ezra? ;p wszyscy go obstawiają, a nie ma powodu. Może w przeszłości Ali zrobiła mu jakieś świństwo, kto to wie :D

ocenił(a) serial na 9
oczko969

Właśnie! Wszyscy mówią, że to on, a ja w żaden sposób nie mogę dostrzec żadnego motywu. Chyba, że Aria to A i po prostu go w to wciągnęła, ale to nie miałoby sensu (np. rozmowy Arii z Ezrą o A. Co to miałoby wtedy być?)

ocenił(a) serial na 8
Meggie_Rocks123

nie mam pojęcia dlaczego Ezra mógłby być A, ale skoro wszyscy tak sądzą to muszą chyba przecież mieć jakieś powody? :D chociaż jak dla mnie głównym A powinna być kobieta, nie może być inaczej, jakoś sobie nie wyobrażam tylu facetów grających w takie głupie gierki (a może się mylę) :) a co do Andrew to nie ma chyba osoby w serialu, której Ali nie zrobiła jakiegoś świnstwa, ale nadal nie zmienia to faktu, że takie wyjaśnienie nikogo by nie zadowoliło, tak myślę :D

ocenił(a) serial na 7
tiffanys

Oto cała lista, udowadniająca że EzrA może być A ; )
h ttp://ezrajesta. tumblr. com/ (wystarczy skasować 3 spacje)

ocenił(a) serial na 8
Grzesqu

hahaha tak... bo Ezra się kurczy w magiczny sposób, zakłada perukę z blond lokami i sobie paraduje w okół ludzi i nikt się temu nie dziwi...