Ponoć Spencer w finale ma spotkać osobę w czerwonym płaszczu !
Link do zdjęcia :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-
prn1/521339_535196906525163_95752927_n.jpg
Wątpię, żeby ujawnili tożsamość osoby w czerwonym płaszczu. Natomiast mają ujawnić, kto jest trzecim A i osobą w kostiumie Królowej Serc w pociągu, która próbowała zabić Spencer. A to na 99% był facet.
Ezra hahhahah :D bo zawsze jest tak, że osoba najmniej podejrzana okazuję się A, a jeszcze nikt nie podejrzewał Ezry. chociaż to może być każdy, nawet Wilden czy Wren.
pod koniec któregoś odcinka było pokazane jak postać w czarnym dresie (mężczyzna na 99%) zasypuję te maski liśćmi, zaraz przy torach. ciekawe czy coś z tym jeszcze zrobią czy to było tylko tak pokazane.
Te urywki "z życia A" pod koniec każdego odcinka są zawsze dla mnie strasznie niezrozumiałe. One praktycznie nic nie wnoszą. Zastanawiam się czy jak serial się skończy i poznamy tożsamość A, to będziemy jakoś inaczej na nie patrzeć.
http://www.prettylittleliars.com.pl/wiadomo-kiedy-poznany-tozsamosc-dziewczyny-w -czerwonym-plaszczu-spoiler-alert-7084
czyli w skrócie osoba w czerwonym płaszczu to główne A i poznamy jego tożsamość w ostatnim odcinku trzeciego sezonu :)
Możliwe, bardzo możliwe, chociaż on jest stosunkowo nową postacią i bardzo wiem jaki miałby motyw, ale na pewno byłoby to zaskoczenie. ;) Jednak Ja obstawiam Noela lub Ezrę. Wątpię by to był Wren. Na pewno odegra ważną rolę w finale, co potwierdzono w spoilerach ale A i zabójcą Ali to on raczej nie jest.
A z tym Czerwonym Płaszczem to jakaś ściema. Najpierw ci kretyni mówili, że w finale poznamy zabójcę Ali, trzeciego A i osobę w kostiumie Królowej Serc, a teraz nagle dziewczyna w czerwonym płaszcza ( o ile to dziewczyna).
Obawiam się, że niestety wprowadzą wątek bliźniaczek, a ta osobą będzie Ali i zabiją ten serial.
też się martwię, że Marlenka poleci po bliźniaczkach :( ale była blond peruka, więc... może nas mylą z bliźniaczkami. Poza tym wątpie żeby w PLL pozwolili nam trafnie myśleć na temat teorii bliźniaczek :D zawsze jak coś wymyślimy nowego, albo zaczniemy myśleć jakimś tropem, to okazuje się on w 99% przypadkach błedny ;p a co do Andrew.. on był zawsze, tylko miał bardzo poboczną rolę, czyli się nie wychylał, co za tym idzie miał więcej czasu na robienie a nie zajmowanie się pierdołami ;p
ale jaki miałby mieć motyw? jak wytłumaczą to jakoś pokrętnie na sam koniec to raczej wiadome, że nikt nie będzie zadowolony :)
wg teorii na forum, to jaki miałby mieć motyw Ezra? ;p wszyscy go obstawiają, a nie ma powodu. Może w przeszłości Ali zrobiła mu jakieś świństwo, kto to wie :D
Właśnie! Wszyscy mówią, że to on, a ja w żaden sposób nie mogę dostrzec żadnego motywu. Chyba, że Aria to A i po prostu go w to wciągnęła, ale to nie miałoby sensu (np. rozmowy Arii z Ezrą o A. Co to miałoby wtedy być?)
nie mam pojęcia dlaczego Ezra mógłby być A, ale skoro wszyscy tak sądzą to muszą chyba przecież mieć jakieś powody? :D chociaż jak dla mnie głównym A powinna być kobieta, nie może być inaczej, jakoś sobie nie wyobrażam tylu facetów grających w takie głupie gierki (a może się mylę) :) a co do Andrew to nie ma chyba osoby w serialu, której Ali nie zrobiła jakiegoś świnstwa, ale nadal nie zmienia to faktu, że takie wyjaśnienie nikogo by nie zadowoliło, tak myślę :D
Oto cała lista, udowadniająca że EzrA może być A ; )
h ttp://ezrajesta. tumblr. com/ (wystarczy skasować 3 spacje)