PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Prawda o A

ocenił(a) serial na 10

Uwaga, jeżeli ktoś nie chce psuć sobie zabawy z oglądania serialu proszę nie czytać tematu!

ocenił(a) serial na 10
evo93

mona zostanie A i okaże się że Alison miała siostrę bliźniaczkę i ona podszywa się pod Alison, bliźniaczka ta była tą alison która namieszała w życiu dziewczyn, czyli tą którą teraz oglądacie, alison była w śpiączce, więc jej siostra bliźniaczka przeczytała jej pamiętnik i podszywała się pod nią, wczęśniej alison była dobrą dziewczyną nie była taka jaką jej siostra udawała, później alison wróciła i zabiła alison wtedy tego tajemniczego dnia. Mona podszywała sie pod alison i była zła na dziewczyny to co złą alison robiła, wychodzi na to że obydwie są złe.... Przeczytałem wszystkie książki opublikowane dotychczas!!! zdradzam tylko motyw o A jest wiele innych intryg np. z mayą, które się zaczną... to tyle, mam nadzieję że ktoś kto nie chciał zniszczyć sobie oglądania serialu posłuchał mojej rady wcześniej!!!!

ocenił(a) serial na 6
evo93

Właśnie tak jest w książe. W serialu ma by zupełnie inaczej.

ocenił(a) serial na 7
HollyShannen19

No właśnie w serialu ma być inaczej niż w książce. Nawet Lucy Hale sama powiedziała w którymś tam wywiadzie że scenarzyści zrobią inną osobę poszywającą sie za A niż jest w książce.

ocenił(a) serial na 6
BlueEwelciA

Tak, widziałam ten wywiad.

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

Dokładnie. A my wciąż nie wiemy kto to jest ;(

ocenił(a) serial na 10
evo93

Poza tym to nie jest pierwszy temat o tej tematyce. A skoro czytałeś książki, to powiedz mi z kim była Emily, po tym jak zerwałą z Mayą? Albo co tam robił Caleb? :D