Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Pretty eyes..

ocenił(a) serial na 9

Ze względu na te wszystkie nieścisłości postanowiłam obejrzeć serial jeszcze raz. Pierwsze co mnie zaciekawiło to końcówka odcinka 1x15. Na końcu starsza pani wychwala oczy A. Pada tam termin "interesujące oczy". Wielokrotnie był on przypisywany postaci "A" Jednak w finałowym odcinku 3 sezonu okazuje się , że właścicielem tych "pięknych oczu" jest nie kto inny jak Toby.
Czy w takim razie Toby w tym cały A-teamie był już od początku 1. sezonu? Mimo, że uchodził za mordercę Ali..? Czy to jest po prostu zbieg okoliczności, albo coś źle zrozumiałam? :)

A i z góry przepraszam, jeżeli takie pytanie już padło na forum :)

sylvia_9519

no własciwie marlenka nam tego nie wytłumaczyła, wiec nie wiadomo, ale powiedzieli, że toby nie kłamał kiedy mowil o tym,ze wstapil do a teamu zeby chronic spencer czyli to moze byc po prostu pomylka. moze zawsze wiedzieli, ze bedzie pretty eyes ale nie wiedzieli komu przypisac jego role. padlo na tobiego, wyszlo troche nie tak bo on i spencer dopiero zaczeli sie poznawac w 1x16 no ale coz ;dd

ocenił(a) serial na 8
flueeees

Tak to sugeruje ż e był w Ateamie, w dodatku końcówka z językiem francuskim w 1x17 chyba. Mam nadzieje że jednak on jest A nie dla Spencer bo jest to idiotyczny wątek. ;p

Wonderlife

idiotyczny wątek to dopiero bedzie jak spencer znowu złapie depreche i wyląduje niewiadomo gdzie. już sie chyba wycierpiała wystarczająco, wiec nie bedzie zdrady tobiego 2.0, to by bylo bezsensu.

ocenił(a) serial na 9
flueeees

Nie no na pewno nie zrobią z Tobiego zdrajcy, ewidentnie jest on po stronie dziewczyn. Nie ma nawet takiej opcji :d Po prostu mnie zaciekawiły te oczęta i się zastanawiałam czy to może mieć jakieś znaczenie..

ocenił(a) serial na 5
sylvia_9519

Również Ezra jest posiadaczem pieknych oczu. Tak mowila o nim chyba mama Arii o ile dobrze pamietam. Po za tym kazdy z A teamu mogl miec piekne oczy, Sama Alison uchodzila za pieknosc i miala wszystko piekne wiec to moglabyc ona nie Toby.