W ostatnim odcinku Ella za namową Arii postanowiła wyjechać do Wiednia razem z Zackiem. Czy
to znaczy, że Holly M. Combs zniknie na cały 4 sezon?? :( I wie ktoś w ogóle ile w sumie ma być
sezonów??
Ile sezonów? Tego chyba nikt nie wie do samego końca... W zależności od tego jak sprzedaje się serial, tworzone są następne odcinki... A jeśli chodzi o Holly Mary Combs to chyba tak, bo w napisach na początku było napisane Special Guest...
Rozumiem Twoją obawę przed usunięciem Holly Marie Combs z serialu. Pamiętam jak dziś jak się łapałem na tym,ze oczekiwałem, aby Ella wysadziła Byrona w powietrze jednym ruchem ręki ;) Trzeba jednak przyznać,ze Ella nie ma nic w sobie z charakteru Piper.
Trzeba jednak przyznać,że Charmed to strasznie nierówny serial. Z każdym sezonem traci swój urok. Największą wadą było uczynienie z głównych bohaterek tak potężnych. Wolałem jak trochę namęczyć przy unicestwieniu swoich wrogów (jak to miało miejsce w pierwszych sezonach).
A Buffy oglądałeś?;)
Buffy postrach wampirów? Nie nie oglądałem... Skupiłem się na innych serialach, może kiedyś obejrzę... Jeśli chodzi o Charmed to tak, mogę zgodzić się z twoją opinią... Dla mnie denerwujące były moce demonów ograniczone w większości do kuli energii ewentualnie ognia... Mimo to serial cudowny...
To prawda, nie ma :( No może w jednej scenie, kiedy to zepsuł jej się samochód :D Pomyślałam: Piper wróciła! I też nieustannie czekam, aż wysadzi Byrona - nie cierpię go :/ Tak czy owak uwielbiam Holly, niezależnie od charakteru i wielkości granej przez nią roli. Zawsze bardzo się cieszyłam, kiedy pojawiała się w PLL. Tak więc, teraz gdy zniknie to klapa :( Cholera, mogli Melissę wysłać w kosmos albo gdziekolwiek a Ellę zostawić. Eh :( :(