Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam. Skończyłem właśnie oglądać odcinek w którym Caleb zostaję w Ravenswood i wiem że od tego momentu zaczyna się nowy serial który został anulowany i w związku z tym mam pytanie. Stracę coś fabularnie w PLL jeśli nie obejrzę Ravenswood?

Belsnizkel

nie, nic nie stracisz.

Belsnizkel

Nic nie stracisz.
Jeśli będziesz oglądać Ravenswood, to stracisz tylko czas. ;)

Belsnizkel

Nic nie stracisz:) Ravenswood to serial zupełnie o czymś innym niż główny wątek pll

ocenił(a) serial na 8
Belsnizkel

Caleb jak wróci to wytłumaczy większość, wiec nie musisz oglądać

Belsnizkel

ja nie oglądałam Ravenswood i nic nie straciłam tylko pozniej Caleb bedzie sie dziwnie zachowywał jak wróci ale wydaje mi sie ze zakonczyli ten wątek także nie musisz oglądać. Z tego co slyszzalam to straszna klapa i sie dziwnie zakonczyla niczego nie wyjasniając :D

ocenił(a) serial na 6
Tweety_filmweb

Serial to absolutna klęska, obejrzałem chyba 5 odcinków i naprawdę straciłem czas. Wątki nadprzyrodzone, co chwilę trzeba uważać, by nie podskoczyć na łóżku, bo duchy wyskakują w najmniej spodziewanych momentach. Ogląda się niekomfortowo, a fabuła jest fatalna.

Belsnizkel

absolutnie nie :)

ocenił(a) serial na 5
szczotylla

a napisze ktoś co tak dokładnie się tam działo z Calebem? :)

ocenił(a) serial na 7
charmed12

Caleb poznał tam dziewczynę Mirande, przez przypadek znalezli swoje groby, okazało sie, ze kiedys tez zyli jacys Caleb i Miranda, pozniej Miranda zginela, ale wrocila jako duch i razem z kilkoma osobami, ktore tam spotkali probowali rozwiklac zagadke...pozniej nie wiem co sie dzialo, bo przestalam ogladac, obejrzałam tylko ostatni odcinek i jakis duch chyba ich tam zaatakowal (?):P mniej wiecej jakos tak to wygladalo, ogolnie serialu nie polecam.

ocenił(a) serial na 5
vicky19

hahh, dzięki ;)

ocenił(a) serial na 7
vicky19

ja powiem tak Ravenswood mugłby byc świetny ale chyba nikomu sie nie chciało robic tego serialu fakt był zrobiony cos ala serial grozy