Hej, na stronie "PLL-fansite" natrafiłam na ciekawe zdjęcia jednej z użytkowniczek
czatu.Dziewczyna przesłała ciekawe fotki !
W najnowszym odcinku przy końcowej scenie RC wykręca śrubki przy pewnym mieszkaniu-
właśnie ! Podobno jest to dom Jasona jak niektórzy uważają.
Zobaczcie sami.
http://tinypic.com/view.php?pic=2crk6c5&s=5
Co o tym myślicie ?
A w tym domu w którym mieszkał Jason nie mieszkała kiedyś Ali z rodzicami? Przecież jej matka wróciła więc może RC (Ali) chce mieć jakąś drogę którą będzie się mogła wymykać z domu? XD
ja myślę że jest to dom Jason a zarazem dawny dom Alison a Red Coat to Ali lub jej bliźniaczka ale bardziej wieżę że to Ali
Pamiętacie, kiedyś była mowa o tym że Ali miała w swoim domu mnóstwo kryjówek - może to jedna z nich...
Mi się wydaję, że to wszystko może się potoczyć tak jak w książce. Czyli Red Coat może być prawdziwa Alison a ta, która zaprzyjaźniła się z dziewczynami to mogła być Courtney...
Ja jestem pewna, że to dom Ali. Pamiętacie, w którymś odcinku była taka akcja - że Emily bodajże przyszła przywitać z Mamą Alison, spojrzała w okno na poddaszu i tam się coś ruszyło, że niby ktoś tam był. A teraz RC odkręca śrubki i sobie tam wchodzi. To jest dosyć ciekawe. A Mama Alison przygotowała jej pokój w tym samym odcinku.. ;)
To na 100 % jest dom Alison. A co do RC, mi się wydaje, że to była Ali. Wątpię, żeby ktoś inny znał tego typu przejścia i skrytki w jej domu. Ewentualnie mogła to być Cece, jak przyjmiemy, że Ali jej kiedyś o nich, aczkolwiek wątpię.
A co do tej osoby w oknie to co myślicie o teorii, że to siostra bliźniaczka?
- Spencer bodajże widziała już w 1 sezonie blondynkę w pokoju Alison i myślała, że to ona.
- Matka Alison zachowuje się tak jakby miała coś do ukrycia.
- No i te przygotowywanie pokoju Alison... może właśnie dla bliźniaczki ? Niewykluczone, że przywieźli ją z tego psychiatryka i nie chcą żeby to póki co wyszło na jaw.