Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Robi się nudno

ocenił(a) serial na 8

Z przykrością muszę stwierdzić, że z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej nudno, już chyba
zbyt dużo tych wątków jest. Mogliby wreszcie powiedzieć kto jest A. i zająć się łapaniem jej

ocenił(a) serial na 10
agateczka21

Tez tak uwazam, nudy i jeszcze raz nudy, w 4 odcinku 4 seri myslalam,ze zasne ... watek Arii z nowym chlopakiem jest slaby :/

ocenił(a) serial na 8
bianka226

strasznie kiepski ... nigdy nie zdarzyło mi się przerwać oglądania w trakcie . . . do tego odcinka, aczkolwiek jedna fajna rzecz to rozmowa Spencer i Melissy. Kilka odpowiedzi i jak zwykle więcej pytań . . .
a tak na marginesie, zakładam, ze już dawno poznaliśmy wszystkie odpowiedzi tylko ich nie widzimy :D

ocenił(a) serial na 9
agateczka21

święta racja

ocenił(a) serial na 5
MySecretLifeLove

tak...strasznie nudno! Z powodu braku czasu nie oglądałam pierwszych odcinków gdy się pojawiły, teraz gdy obejrzałam pierwszy z nich nie mam nawet ochoty oglądać kolejnych...myślę, że scenarzyści sami się zamieszali w natłoku wyprodukowanych wątków - ogromnie pogmatwana historia byłaby ciekawa, ale na dwa sezony, a nie rozwleczona jak moda na sukces...

ocenił(a) serial na 10
agateczka21

PLL schodzi na psy ...ja juz myslalam ze bd przewijać ...cóz pewnie wszytsko kiedys staje sie nudne i zastępuje sie je nowym tak tez jest u mnie z PLL

ocenił(a) serial na 8
ada565

no nisetety, ja jednak dalej mam nadzieję, że będzie się działo coś ciekawszego (nie wiem jak w książkach było bo przeczytałam tylko 3 pierwsze)

agateczka21

Co racja to racja, wątki są zbyt długo przeciągane, przez to mało wiarygodne. Według mnie powinni zakończyć serial na 3 serii, bo co za dużo to nie zdrowo.