PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73451
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zacznę może od tego, że jeśli ktoś nie chce znać zakończenia serialu nie powinien zaglądać w to miejsce, jednak pewnie dużą liczbę osób, podobnie jak mnie zżera ciekawość, ale ja już wiem kim jest 'A' (; tyle, że 'A' i morderca to dwie inne osoby. Mona to 'A', która w posiadaniu ma pamiętnik Alison, Hanna dowie się o wszystkim, przyjaciółką będzie prosiła o dyskrecję, podczas bójki ze Spencer, Mona zginie. Jednak to nie będzie koniec z 'A', pojawi się ktoś jeszcze, bliźniacza siostra Alison - Countrey, którą to właśnie znały bohaterki. Nawet rodzina nie chciała wierzyć Alison w bycie sobą i oddali ją do szpitala dla czubków. Wkurzona Ali zabiła swoją siostrę, więc mimo iż nie znała tak naprawdę Hanny, Emilly, Arii i Spencer, to jest ona nadal wśród żywych. Bitch is back, choć nie jest taka zła jakby się mogło wydawać (;

ocenił(a) serial na 5
Ebony87

Muszę Cię niestety zmartwić. Nie, nie wiesz kim jest A. Nie będzie tak jak w książce. ;)

ocenił(a) serial na 9
qlenaa

Dokładnie to jest zakończenie ksiązki a nie serialu już z 1000 razy było napisane że zakończenie będzie inne niż w książce i że A w książce to nie ta sama osoba co w serialu.

ocenił(a) serial na 7
Ebony87

Nie wiem czy wiesz ale oprócz pomysłu książka nie ma praktycznie żadnego związku filmem.

poziomka4

to jest serial (;

Ebony87

powinnaś poczytać forum, zamiast je zaśmiecać ;] to co jest w książce, ni jak ma się do serialu. więc nie zaśmiecaj więcej forum

ocenił(a) serial na 10
Ebony87

o lol :D mona w książce była A? :P a tak właśnie myślałam że może będzie jakaś druga Ali. Ciekawe kto w serialu bedzie A.

kala996

ooo ja przeczytalam 5 czesci ksiazek ktore koncza sie na tym ze dziewczyny znalazly cialo Iana ,masz juz 6 czesc?skad wiesz o tym wszystkim?wyjasnij dokladniej ta sprawe z blizniaczkami Ebony87

ocenił(a) serial na 9
smila

na wikipedii angielskiej są napisane streszczenia wszystkich części ._.

smila

nie czytałam książek, ale na yahoo jest wiele napisane, wystarczy dobrze poczytać, a nie wiem co chcesz bym wyjaśniała, sprecyzuj swoje pytanie (;

ocenił(a) serial na 10
Ebony87

I tym sposobem zaoszczędziłaś mi czytania tego wszystkiego.... telegraficzny skrót i jest OK. Jakoś nie mogłam przebrnąć przez... że tak powiem "low level" językowy tych książek... to tak jakbym miała czytać streszczenie np: rozmów w toku... nic mnie tam nie porwało... co innego serial- ten zasługuje faktycznie na wyróżnienie- i tylko ze względu na serial chciałm przebrnąć jakoś przez książki ale dzięki Tobie nie muszę zadawać sobie tego trudu i jak dla mnie wątpliwej frajdy... no nie jest to Szekspir...

15andViceVersa

Przynajmniej komuś mogłam pomóc ^^