Nie wiem ile w tym prawdy, ale:
1.CeCe Drake ma siostrę blizniaczke Courtney.
2.CeCe zabije Melisse.
3.Bethany jednak żyje.
4.W grobie Bethany leży matka Tobbiego.
CeCe :DD
PS. Ciekawe jak to rozwiążą. Bo Policja powiedziała że wyniki DNA potwierdziły że to Bethany Young jest w grobie
W dodatku 4 osoby są już ubrane jak Ali w noc jej zaginięcia: Ali, CeCe, Bethany i jak się okazuje matka Tobiego
JEEJ, CECE IS BACK <3 Tylko szkoda,że zabije Melisse .. nie podoba mi sie to :/
Gdyby powtórzyli ten sam motyw z grobem i Bethany żyje, a w jej grobie leży matka Tobiego to byłaby to skrajna głupota do kwadratu. Wątpię w to.
Glupota do kwadratu to norma w tym serialu, wiec wszystkeigo mozna sie spodziewac.
Że nikt nie zauważył różnicy między zwłokami Ali i kilka lat starszej Bethany mogę uwierzyć, ale Bethany a ze 20 lat starsza matka Toby'ego chyba już się raczej sporo różniły. Rozumiem, że zwłoki były w rozkładzie, ale każdy lekarz po spojrzeniu na takie zwłoki od razu by to rozpoznał. Ciekawe, kto by teraz miał leżeć w grobie matki Toby'ego. Kolejne niezidentyfikowane zwłoki? A może to babcia Spencer? Albo ta bliźniaczka z halloweenowej opowieści Ali, miała z 7 lat, to przecież prawie to samo co 40.
Podaj źródła. Jakoś trudno uwierzyć w tę historię z matką Toby'ego, to największa głupota, jaką czytałam w związku z tym serialem.