PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nie wiem ile w tym prawdy, ale:

1.CeCe Drake ma siostrę blizniaczke Courtney.
2.CeCe zabije Melisse.
3.Bethany jednak żyje.
4.W grobie Bethany leży matka Tobbiego.

użytkownik usunięty
karolight

CeCe :DD

PS. Ciekawe jak to rozwiążą. Bo Policja powiedziała że wyniki DNA potwierdziły że to Bethany Young jest w grobie

użytkownik usunięty

+ ciekawe kogo w tym grobie jeszcze nie było

Może i policja powiedziała, ale nie oszukujmy się, policja w Rosewood to nie Sherlock Holmes...:/

użytkownik usunięty
Cami1230

W dodatku 4 osoby są już ubrane jak Ali w noc jej zaginięcia: Ali, CeCe, Bethany i jak się okazuje matka Tobiego

Niektóre rzeczy w PLL ciężko logicznie wytłumaczyć

użytkownik usunięty
Cami1230

To już wiem, że serial już stracił logiczność i zarazem realność

-A to musi być jakaś mega genialna osoba skoro tak długo tak świetnie sobie radzi

ocenił(a) serial na 9
Cami1230

JEEJ, CECE IS BACK <3 Tylko szkoda,że zabije Melisse .. nie podoba mi sie to :/

Może była wyprzedaż żółtych bluzek w Rosewood Mall? Skąd wiesz? ;)

karolight

Gdyby powtórzyli ten sam motyw z grobem i Bethany żyje, a w jej grobie leży matka Tobiego to byłaby to skrajna głupota do kwadratu. Wątpię w to.

ocenił(a) serial na 5
Faker

Glupota do kwadratu to norma w tym serialu, wiec wszystkeigo mozna sie spodziewac.

karolight

Że nikt nie zauważył różnicy między zwłokami Ali i kilka lat starszej Bethany mogę uwierzyć, ale Bethany a ze 20 lat starsza matka Toby'ego chyba już się raczej sporo różniły. Rozumiem, że zwłoki były w rozkładzie, ale każdy lekarz po spojrzeniu na takie zwłoki od razu by to rozpoznał. Ciekawe, kto by teraz miał leżeć w grobie matki Toby'ego. Kolejne niezidentyfikowane zwłoki? A może to babcia Spencer? Albo ta bliźniaczka z halloweenowej opowieści Ali, miała z 7 lat, to przecież prawie to samo co 40.

ocenił(a) serial na 7
karolight

Podaj źródła. Jakoś trudno uwierzyć w tę historię z matką Toby'ego, to największa głupota, jaką czytałam w związku z tym serialem.

ocenił(a) serial na 6
karolight

O kurczę, z tą matką Toby'ego to niezłe :d