- Na początku czwartego sezonu dziewczyny nie są tak silne jak kiedyś, nie potrafią w pełni
sobie zaufać, ze względu na to, że trójka z nich widziała Alison, a dwie nie.
- Mona staje się piątą Kłamczuchą.
- 4x01 zaczyna się minutę po zakończeniu akcji w 3x24.
- To co dziewczyny znajdą w samochodzie Wildena zmieni grę.
- W 4x01 będzie pogrzeb!
- Kłamczuchy będą szukać wskazówek w budynku, który w 3x24 spłonął, a także w jego
okolicach.
- Będzie flashback z Tobym, na którym zobaczymy punkt widzenia tego bohatera.
- Znów ujrzymy motel z 3x24.
- Zobaczymy flashback z matką Tobiego.
- Hanna będzie na celowniku "A".
- Dostaniemy odpowiedź na pytanie "Kto zabił Garreta?". Dowiemy się kto był Królową Serc i
zaatakował Spencer w 3x13.
- Zobaczymy Kłamczuchy jak były małe.
- Poznamy nowego bohatera o imieniu Jake, który może być nowym obiektem miłosnych
zainteresowań Arii.
- Pojawi się matka Jasona i Ali, która ponownie wprowadzi się do domu rodziny DiLaurentis.
- Brandon Robinson, który gra Lucasa powiedział, że jego bohater od zawsze kochał Hannę.
- Czwarty sezon tradycyjnie będzie wzbogacony o Halloweenowy odcinek.
- Rozwinie się historia Jasona, CeCe, Wrena, Lucasa i matki Alison.
- Alison pojawi się w pierwszych dwóch odcinkach.
- Zobaczymy półnagiego Tobiego w jednym z pierwszych odcinków. ;)
- Dziewczyny próbują się dowiedzieć dlaczego Melissa, Jenna i Shana współpracują ze sobą.
- W bagażniku Wildena nie ma CeCe, Jasona, Wrena, ani Paige.
- Możliwe, że jakiś wypadek przydarzy się Monie.
źródło: http://pll-fansite.blogspot.com/
co o tym myślicie?
Ktoś, kto nie pojawiał się w serialu od momentu, w którym mama Hanny potrąciła Wildena...
CeCe pasowałaby tu idealnie, ale wiemy już, że to nie ona. Ponoć to też nie Jason...
Kto jeszcze mógłby to być?
No to wiem, dlatego smieszy mnie, ze ludzie twierdzą, ze to np. Jenna.
Wydaje mi się, ze spoilery będą fałszywe i to bedzie Jason.
A Caleb? Pojawil się po potrąceniu?
Też mi się wydaję, że spoilery mogą być fałszywe, chociaż chciałabym aby okazały się prawdą, albo przynajmniej ta część, że to nie Jason jest w bagażniku.
Ja bym chciała, żeby to była CeCe, to by pasowało. No chyba, że ona jest z A. :P
To w sumie ciekawa teoria, ale po co A lub Wilden mieliby zabijać Jamiego...?
A może młodszy brat Ezry? ;D Tylko też nie widzę sensu w jego śmierci.
Powiem Wam, że gdy była scena ("genialna" zresztą) w której Hanna z Arią wepchnęły auto Wildena do wody, przeszło mi właśnie przez myśl, że ktoś może być w bagażniku. Wtedy myślałam, że może Wilden, i generalnie zdziwiło mnie, że bohaterki nie przeszukały auta. Ktoś lub coś ważnego mogło być np na tylnym siedzeniu. Jeśli okaże się, że w bagażniku był ktoś ważny dla Hanny - Lucas, Caleb, czy w zasadzie ktokolwiek - i ta osoba jeszcze żyła, gdy była w bagażniku, to będzie to naprawdę MOCNE.
Caleb raczej nie bo jego postac pojawia sie w innym serialu. Ravenswood czy cos takiego.
nie rozumiem po co zakładać milion nowych wątków na ten sam temat! Masz informacje, dodaj je do istniejącego wątku ;///
nie widziałam żadnego isteniejącego wątku, nie przesiaduję na forum 24 na dobę, nie będę odkopywać starych tematów, aby każdemu dogodzić..
naprawdę mi przykro, ze założyłam wątek, aby oddzielić SPOILERY, a dyskutowanie na temat serialu, chyba nikomu nie zaszkodziłam powstaniem nowego tematu? na pewno lepsze to niż, zakładanie nowego tematu i obwieszczanie każdemu, że ALI MA BLIŹNIACZKĘ. takich tematów jest 3483904. :)
Dowiemy się kto był Królową Kier? O, serio? Mieli to wyjawić w finale, ale jakoś się nie trudzili...
- Poznamy nowego bohatera o imieniu Jake, który może być nowym obiektem miłosnych
zainteresowań Arii.
Zdecydowanie mi się to nie podoba!
Aria i Ezra forever <3
Najlepsza chemia to była z Jasonem, którego najprawdopodobniej zabili.Ale była także momentu z Noelem i braciszkiem Fitzy'ego. Jak dla mnie może być i ten Jake, każdy lepszy od tego nudziarza.
Dokładnie. Jak widzę mimikę Ezry to po cichu sobie wmawiam, że to on był w tym bagażniku. Ten Jake może wprowadzić świeży powiew.
A ze spoilerów najbardziej podoba mi się półnagi Toby xD