Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SPOILERY 3x23

ocenił(a) serial na 4

Przetłumaczyłam właśnie najnowsze spoilery kolejnego odcinka,zapraszam do czytania ;)

- ''A'' będzie terroryzować kłamczuchy podczas karnawału
-Alison i Główne A pojawi się w tym odcinku
-Okaże się,iż to nie Alison była prawdziwym mistrzem marionetek i manipulacji.Jest ktoś kto górował nad Ali i jako pierwszy rozpoczął swą grę.
-Mona i Hanna będą miały wspólną scenę
-Będzie scena Wrencer
-Pojawi się Jenna w tym odcinku i finałowym
-Spencer dowie się,że ''Red Coat'' bardzo często odwiedzała Monę w Radley
-Okaże się,że CeCe często bywała w Radley,gdyż miała przepustkę zatwierdzoną przez Wrena-Spence znajdzie tę przepustkę
-Prawdopodobnie będzie flashback do odcinka z pierwszego sezonu i to nam wyjaśni dlaczego Mona dołączyła do A teamu
-Emily i Hanna przebrane za pielęgniarki będą w kostnicy
-Ojciec Caleba będzie podejrzany o kradzież 8 tysięcy dolarów w kościele
-Aria zobaczy w końcu ''Red Coat'' w szpitalu,gdy będzie przebrana za pielęgniarkę
-Spencer znajdzie wskazówki w Radley
-Spencer znajdzie starą grę planszową Mony,która może okazać się cenną wskazówką
-Veronica Hastings,czyli mama Spence wyjawi,że Alison była pacjentką w Radley Sanitorium przez kilka tygodni zanim została zabita :O

Zapraszam także na największy polski fanpage słodkie kłamstewka na facebooku ;) Szukamy właśnie konkretnego Admina na naszą stronkę.

użytkownik usunięty
Resire

daj link na fanapage ;d

ocenił(a) serial na 4

facebook.com/slodkie.klamstewka

ocenił(a) serial na 10
Resire

Ali pojawi się w tym odcinku we flashbacku, prawda? jestem pod wrażeniem, jeśli odcinek będzie tak samo świetny jak te spoilery to biję pokłony..

ocenił(a) serial na 1
Resire

Zapomniałaś o jednym - w tym odcinku policja ma odnaleźć co najmniej jedno ciało, nie wiadomo czyje.

ocenił(a) serial na 4
MrJigssaw

a bo to wcześniej dodawałam na fanpage'u oddzielnie :)

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Pewnie wszyscy pomyślą, ze Tobyego (w sensie bohaterowie) a okaze sie ze to Jason

użytkownik usunięty

wszyscy oprócz Jasona,prosze....