Tak jak w temacie. Ktoś już znalazł jakieś spoilery ? : ]
No ja coś znalazłam o 2 serii:
http://www.tvline.com/2011/03/pretty-little-liars-finale-preview-season-2-spoile rs/
Caleb raczej nie będzie w stałej obsadzie bo aktor dostał rolę w jakimś innym serialu i podobno jest do dyspozycji scenarzystów tylko do czerwca/lipca.
Tak w ogóle to zaczęli już zdjęcia do 2 serii, wie ktos?
Zwracam honor. To ja nie rozumiem tego fragmentu
Hanna & Caleb | Haleb fans, rejoice! “We will indeed see our Caleb again,” Goldstick assures. “He is Rosewood-bound, but I can’t tell you when. And there is hope for Caleb/Hanna fans when he returns. [Tyler Blackburn] has been cast in a pilot and is not a regular on the show, but we know he’ll be available to us until July, so we’re not that concerned.” Unfortunately, the couple’s reunion is not initially a happy one. “Hanna’s gonna be a little wiser this time because she’s been burned. She’s not going to be so open right away.”
4 kwietnia podobno zaczynają się zdjęcia.
Co do tego fragmentu;
W skrócie;
-Na pewno zobaczymy Caleba,
-Jest nadzieja dla fanów Canny/Haleba [Hanna+Caleb], że Caleb wróci,
-Będzie w pierwszym odcinku,
-Jest dostępny dla scenarzystów do czerwca,
-Hanna będzie mądrzejsza, bo się sparzyła i nie otworzy się tak szybko,
Czyli w kwietniu zaczynają kręcić? Fajnie, może się pojawią jakieś zdjęcia z planu albo coś :)
Kolejne wieści:
http://www.tvline.com/2011/03/pretty-little-liars-finale-burning-questions-answe red/
Jakos nie wieżę że pierwszy sezon = 3 tygodnie. Hanna miała złamaną nogę, czyli ile nosiła gips? 5 dni? :D
"It’s hard to remind people of this, but a whole season of Pretty Little Liars is probably about three weeks of school. I know it’s hard to believe because this show is chock full of events and a lot of plot, but it’s really not moving forward that quickly, chronologically. We really are playing the fall of their Junior Year in high school."
:)
Wychodzi na to, że jeden odcinek = jeden dzień.
Hmh, mi wyglądało to na bardziej rozłożone w czasie, minimum 2 miesiące. ;p
Ja mam taki pytanie. Kiedy właściwie jest premiera drugiego sezonu? Bo raz czytałam, że na jesieni, a potem znowu gdzieś indziej, że 16 czerwca. To jaka jest prawda?
Haha jeżeli jeden odcinek = 1 dzień to Hanna miała złamaną nogę przez moze 2 dni :D Niezłą gafę twórcy strzelili :P:P
Premiera 2 serii na pewno jest w czerwcu (dokładnie chyba 14.06). Pewnie będzie jak z sezonem 1: odcinki 1-11 latem, a 12-22 od stycznia 2012. :)
w 2 sezonie:
- w odcinku 2x01 dowiemy się czy Ian żyje czy nie,
- w odc 2x01 nie dowiemy się kto uratował Spence, ale dowiemy się kogo podejrzewają dziewczyny
- teoria jakoby Melissa zostawiła celowo swój telefon w kościele jest nieprawdziwa,
- w odc 1x22 Ian nie rozmawiał z Jenną przez telefon, to były zupełnie inne rozmowy (Ian z Melissą, a Jenna z Garrettem)
- dziewczyny nie widziały wszystkiego co jest nagrane na dysku, jest coś więcej o Jennie i gliniarzu, czego nie wiemy
- w 2x01 zobaczymy Noela
- Lucas i Caleb zaprzyjaźnią się w 2 serii (nie oni zderzyli sie z samochodem Spence w 1x22),
- Caleb będzie musiał zapracować na to by Hanna mu wybaczyła
- Jackie będzie w 2 serii
- rodzina Toby'ego nie będzie chciała by spotykał się ze Spence, podobnego zdania będzie rodzina Spence jesli chodzi o Toby'ego
- rodzina Em przenosi się to Teksasu, ale ona nie chce i musi znaleźć sposób by zostać w Rosewood
- w 2x01 rodzice Spence, Em, Arii i Hanny spotkają się i postanowią wysłać córki do terapeuty
na razie tyle :)
- w odcinku 2x01 dowiemy się czy Ian żyje czy nie - obstawiam, że tak, inaczej byłaby to już totalna głupota.
- w odc 2x01 nie dowiemy się kto uratował Spence, ale dowiemy się kogo podejrzewają dziewczyny - pewnie, że się nie dowiemy bo uratował/a ją A. Ich podejrzenia pewnie będą błędne
- teoria jakoby Melissa zostawiła celowo swój telefon w kościele jest nieprawdziwa - czyli albo wcale go nie zostawiła i okłamała Spence albo nie współpracowała z Ianem. Jednak stawiam na pierwsza teorię.
- w odc 1x22 Ian nie rozmawiał z Jenną przez telefon, to były zupełnie inne rozmowy (Ian z Melissą, a Jenna z Garrettem) - tego akurat domyśliłam się od razu oglądając ta scenę .
- dziewczyny nie widziały wszystkiego co jest nagrane na dysku, jest coś więcej o Jennie i gliniarzu, czego nie wiemy - nie widziały, to zobaczą a i my dowiemy się czegos nowego.
- w 2x01 zobaczymy Noela - możemy i św. Mikołaja, Noel jest mi obojętny.
- Lucas i Caleb zaprzyjaźnią się w 2 serii (nie oni zderzyli sie z samochodem Spence w 1x22) - bardzo się z tego cieszę, Lucas jest kochany, piszę od wtorku, że to nie oni byli.
- Caleb będzie musiał zapracować na to by Hanna mu wybaczyła - nagrabił sobie, to teraz ma. Wierzę jednak, że się pogodzą i mocno trzymam za nich kciuki.
- Jackie będzie w 2 serii - a niech jest byle nie koło Ezry. Na przekór większości bardzo lubię A&E.
- rodzina Toby'ego nie będzie chciała by spotykał się ze Spence, podobnego zdania będzie rodzina Spence jesli chodzi o Toby'ego - to nic dziwnego, ale wiadomo, że rodziców nie zawsze trzeba słuchać:D T&S, jesteście świetni, trzymajcie się!:)
- rodzina Em przenosi się to Teksasu, ale ona nie chce i musi znaleźć sposób by zostać w Rosewood - podejrzewam, że znajdzie, w końcu jest jedną z głównych bohaterek. Ostatecznie akcję mogą przenieść do Teksasu:P:D - żartuję. Mam nadzieję, że Em spiknie sie z SamarąxD
- w 2x01 rodzice Spence, Em, Arii i Hanny spotkają się i postanowią wysłać córki do terapeuty- to już jaja zaupełne. Że niby wszystkie 4 jednocześnie oszalały? Ella, liczę, że przemówisz reszcie do rozumu:D
Ja mam nadzieję, że sezon 2 będzie tak DOBRY jak pierwszy ale nie tak PRZEDOBRZONY jak końcówka finału.
Pozdrawiam.
Leo_Wyatt - znalazłam tą stronę jeszcze raz specjalnie dla ciebie ;)
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/03/pretty-little-liars-ep-addresses -finale-theories-did-toby-save-spencer.html
A z tym terapeutą to chodzi nie tyle o to że wszystkie 4 oszalały, tylko o to, że starzy są zmartwieni ich obsesją na temat Iana i chęcią znalezienia mordercy Ali :)
Wiem, ale to w sumie to samo ktoś, kto ma obsesję normalny nie jest:D. Głupie jest to, że rodzice myślą, że wszystkie 4 mają obsesję na tym samym punkcie. Mało realne:)
A propo Tylera Blackburna:
http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/tyler-blackburn-will-star-o n-nbcs-brave-new-world
Ich przyjaciółka została zamordowana, więc wysłanie ich do psychologa/psychiatry nie jest niczym dziwnym. Dziwne jest to, ze dopiero teraz na to wpadli :D
No tak, ale oni nie wysyłaja ich do psychiatry bo się załamały po śmierci Ali tylko myślą, że im odbiło przz sprawę z Ianem.
Jeśli chodzi o życie miłośne bohaterów to wszystko wskazuje na to że w nowym sezonie będziemy oglądać:
dwa czworokąty miłosne:
Paige/Em/Maya/Samara,
Caleb/Hanna/Lucas/Sean
dwa trójkąty:
Aria/Fitz/Jackie,
Ella/Byron/Ashley O_O
Spence i Toby będą musieli stawić czoła swoim rodzinom aby być razem.
Ciąg dalszy zwiazku Jenny i Garretta.
co o tym sądzicie? co was najbardziej interesuje a co nie?
Wiedziałam, że Byron i Ashley mają sie ku sobie, albo chociaż jedno z nich by coś chciało.
Dziwi mnie, że Sean będzie jeszcze chciał coś od Han, ale spoko. Zobaczymy, jak to będzie wyglądało.
I ciekawi mnie Aria/Ezra/Jackie. To może być interesujące.
I trzymam mocno kciuki za Spenc i Tobiego, bo to moja fav para :)
najbardziej interesuje mnie sprawa Jackie ;D i oczywiście moje ulubione parki Hanna&Caleb i Toby&Spencer.
Romanse Emily mnie w ogóle nie obchodzą. A Byrona i Ashley się spodziewałam po którymś odcinku, to mogli wtedy im zrobić romans a nie teraz, jak Byron z Ella się próbuje pogodzić.
Chyba najciekawsze będzie wątek Aria/Fitz/Jackie .. jestem strasznie ciekawa jak to się skończy.. oczywiście trzymam kciuki za Caleba i Hanne oraz Toby i Spencer... W sumie ciekawe co będzie z Jenną i Garrettem-.-
Ja podobnie jak wy trzymam kciuki za Spence i Toby'ego <3
Ciekawe czy ta cała Jackie bedzie coś mieszać bo nie wyglądała mi na wredną w ostatnim odcinku.
A pamiętam, że w którymś odcinku Ashley i Byrona ciągnęło do siebie ale potem porzucili ten wątek i teraz znowu do niego wracają, bez sensu.
Kolejny news jest taki że tytuł pierwszego odcinka będzie nosił tytuł:
"It's Alive" :)
Ciekawe czy to dotyczy Iana ;)
Ale dla mnie to strasznie tandetne jak Ian będzie żył. Przecież wisiał tam nie ruszając się. To co ? tak się po prostu wyswobodził z łatwością i uciekł? Przecież wisiał trochę od podłogi ? ;> No ewentualnie A go zabrał ale nie widzę w tym sensu i to również było by dziwne jakby on tak czy siak żył. :P Zrobiłoby się z tego jakieś science fiction . xd
te sznury były zaplątane, mógł na nich opierać się też torsem, nogami lub czymkolwiek innym niż tylko szyja... ale fakt, dla mnie to też bez sensu.
Wywiad z producentką na temat 2 sezonu- kilka pytań:
What's the deal with Jenna and Officer Garrett?
There’s so much more to Jenna and Garrett... They’re really fun together and we’ll find out they definitely have a past and it’s definitely going to be an integral part of the mystery in season two.
Jenna is blind... right?
I’m not going to tell you that! But I will tell you is that Toby definitely believes that Jenna is blind.
Will we see more of Lucas?
Lucas is going to be very prominently featured in the first couple episodes of season two. He's going to form this really fun bromance with Caleb that I think the audience is going to love.
How would you summarize what's ahead?
Season one felt really like the hunt for Allison’s killer. Season two is very much more about the hunt for A. The PLLs decide to push back. There's also a fun storyline involving a therapist. The police wind up thinking the girls are lying about Ian and their parents get together and insist they go to see someone to deal with these seemingly obsessive thoughts about pinning Allison’s murder on Ian. The therapist is going to play a very important part of season two and in the girls hunt for A.
Fajnie że skupią się na poszukiwaniu A :) Ważne by nie było jak w Gossip Girl gdzie chyba tylko w jednym odc próbowali dowiedzieć się kto jest Plotkarą :/
Znowu kręcą z tą ślepotą Jenny. Ciekawe jak udałoby się jej oszukać lekarzy, którzy robili jej badania.
Jeżeli chodzi o Gossip Girl i PLL to zasadnicza różnica jest, że GG opera się na losach bohaterów serialu, a Plotkara głównie je komentuje i w pewien sposób wpływa na nie, ale w przeciwieństwie do A nie odgrywa jakiejś bardzo znaczącej roli. Natomiast główny wątek PLL opiera się na morderstwie Allison i odkryci kto jest A, więc gdyby dziewczyny przestały szukać A to serial straciłby swoje znacznie.
A co, do Jenny - jeśli okaże się, że jednak widzi to dla mnie to będzie kompletna porażka. No bo jaki sens miałoby udawanie przez ponad rok, że jest się ślepym. Kompletnie bez sensu.
Jeśli udaje, to wg musi mieć jakiś ukryty cel, aby to robić. Może chciała bardziej zwiększyć tym poczucie winny dziewczyn, uzyskać współczucie, i jeśli ma coś wspólnego z A, to wyłączyć się z kręgu podejrzanych, bo przecież, co niewiadoma osoba może?
David Desantos ma zagrać kilka scen w pokoju Emily. Pewnie Pam chce sprzedać dom :)
Episode 2.02 is entitled 'The Goodbye Look.'
In the episode is Ken Rabin, a scout for a prestigious university Swimming team. He gets involved in trying to convince Emily to join his school.
Spoiler:
W artukule o PLL WETPAINT bylo napisane ze podajze Melissa bedzie szukac wspolokatorki i Emily chyba zamieszka w 'stodole'.
-Jackie i Ezra będą uczyć w Hollis, co spowoduje problemy
-Prawdopodobnie Aria i Ezra będą się spotykać publicznie
-Któraś z dziewczyn popadnie w depresję
nie wiem czy gdzieś to było ale dodaje http://www.youtube.com/watch?v=S6WT-GjUvJw
http://www.youtube.com/watch?v=tTxx7O4HUC8&feature=channel_video_title nie jakieś spojlery, ale nie wiedziałam gdzie to wstawić xD
zdjęcia z odcinka 2x02: http://www.spoilertv.co.uk/images/pretty-little-liars/Season%202/promotional-epi sode-photos/episode-2-02-the-goodbye-look/
jestem ciekawa o co chodzi z tym, że dziewczyny w stołówce siedzą osobno...
Chodzi tu o to, ze terapeutka powiedziała, że ich przyjaźń jest destrukcyjna dla nich i nie mogą się przyjaźnić.