Mi jakoś nie wychodzi oglądanie tego serialu. Nie wiem czemu. Zrobi się to bardziej ciekawe? Obejrzałam do 5 odcinka.
Nie zrobi. Finał sezonu to jakaś kpina. 95% odcinka to miłosny czworokąt. W ostatnich 5 minutach jedynie dowiadujemy się czegoś, co większość osób podejrzewała praktycznie od początku.
Może druga połowa sezonu będzie bardziej nastawiona na tajemnicę, mniej na miłosne rozterki? Mam nadzieję.
Mnie ten serial przypadł do gustu. Wiadomo, że nie ma porównania do pierwszych dwóch sezonów PLL, ale jak dla mnie zapowiada się ciekawie :)
Oglądałam parę odcinku, ale szczerze mówiąc męczą mnie wątki własnie miłosne, a bohaterów jakoś nieszczególnie polubiłam.
Również rzuciłem ten serial po trzech odcinkach. Nie wytrwałem nawet do czwartego odcinka. Jak zwykle ABC Family zmarnował potencjał serialu, zniżając produkcję do jakieś kiczowatej obyczajówki dla nastolatków... Liczyłem (przynajmniej),że główną osią będzie socjopatyczne zachowanie głównego bohatera, a tu w zamian dostajemy czworokąt miłosny bohaterów (których trudno polubić, oprócz Rica).
Mam nadzieję,że w ten sposób nie zmarnują potencjał Ravenswood.;)
Też miałam nadzieję, że głównym wątkiem będą morderstwa i socjopatyczna osobowość głównego bohatera.