No to czekamy na 4 sezon ! Dziewczyny już na planie, kręcą kolejne odcinki. Przesyłajcie spoilery i ciekawostki a jakoś przeczekamy tą długą przerwę.
Zdęcie Ash i Shay z planu 2 odc 4 serii
http://distilleryimage5.instagram.com/b1144af4925711e284b222000a1fbcf6_7.jpg
http://prettylittleliars-onabcfamily.tumblr.com/post/46357285094/breaking-news-a bc-family-announces-ravenswood-a
no niestety..
a poza tym to Jenna i Melissa tez byly w NAT wiec to nie koniec.
Ta Shana to jedno z najwiekszych nieporozumien w calym serialu.
Pojawila sie z nikąd i od razu jest tą tajemnicza osobą od Jenny, boze co za rozczarowanie...
No zgoda, ale nie były oficjalnymi członkiniami, tylko ich faceci, którzy dziwnym trafem wszyscy są na wymarciu. Pytanie brzmi kto jest za to odpowiedzialny dobry A-team czy zły A-team.
Co do Shany niedługo zobaczymy pewnie retrospekcje jak Ali daje jej powód aby się mścić (np. zwróciła zniszczony kostium i nie chciała za niego zapłacić :D), ale masz rację ona jakoś ni z gruchy ni z pietruchy zaczyna grać ważniejszą rolę w tym całym bałaganie.
Co do Melissy to mam już pewność (po 3x24), chciała się pozbyć Spencer już na wieży wykorzystując do tego Iana ("Robię to bo ją kocham"). Naprawdę nie sądzę, że Marlenka ją wybieli (tak jak z Moną, Tobym), myślę, że Melissa zostanie już zła do końca.
Na podstawie spoilerów moje przewidywania:
- w 4x01 dowiemy się kto zepchnął Iana z wieży
- w 1 odcinku Toby i Spencer wrócą do motelu z finału
Będą sceny Spoby co znaczy, że jest szansa na wyznanie dotyczące Iana. Myślę, że Toby wyzna, że go zepchnął by ratować Spencer. On od dawna najbardziej pasował.
- Hanna będzie bardzo cierpieć, przez to co było w bagażniku...
- Hanna będzie w tym sezonie ofiarą A
- Lucas i Cece się pojawią
- matka Ali da nam nowe spojrzenie na lato kiedy zaginęła Ali i dowiemy się czemu była " pobita " w noc gdy spała u Spence
- 4x01 - sceny w domu Spencer, Emily i w kościele...
W bagażniku będzie Jason, wszystko na to wskazuje, a zginął utopiony razem z samochodem. Wilden wcześniej go tam umieścił, bo zaczął zadawać niewygodne pytania o romans z Ali.
- Może okazać się, że Maya jest w bagażniku
- Maya i Mona to kuzynki/ siostry...
To akurat pokręcone, ale być może Maya była A razem z Moną do czasu aż Nate ją zabił, a może ciągle żyła.
LOL. Najbardziej mnie rozwalił spoiler, że Mona i Maya to kuzynki lub siostry o0.. bezsensu.. masakra wgl.
Boję się kto będzie w tym bagażniku.. w zasadzie to tylko Lucasem bym się nie przejęła :D.. Jasona lubię strasznie, CeCe też, Caleba nie mogą uśmiercić! Co prawda teraz już nie jest aż tak fajny jak z początku, ale i tak go lubię, Ashley jest najlepszym rodzicem w serialu i wgl uwielbiam jej rozmowy z Hanną więc też mam nadzieję, że to nie będzie ona.. Maya to już została pochowana zresztą podobno to co jest w bagażniku ma wszystko zmienić o0.. co to może być w takim razie?
Co myślicie o Alison jako Red Coat? Ja tam się w sumie cieszę, bo Alison to moja ulubiona postać, a to oznacza więcej jej w serialu mam nadzieję ;)
Dobrze, że Ezria się skończyła, Ezra wygląda wiecznie jak kot srający na pustyni o0..
Scena Spoby była boska, ale nie do końca wierzę Toby'emu.
Ta Shana to z dupy wzięta, masakra. Wgl czy tylko mi się to wydało dziwne.. i tak jakby.. Jenna była lesbiją lub bi? o0.. tą chustę, którą miała na sobie Shana gdy spotkała się z Jenną Jenna dała komuś gdy ostatnio spotkała się z tajemniczą osobą w tym samym miejscu. Dziwne to..
widzieliście to ?
Już teraz ekipa serialu Pretty Little Liars zaczęła pracować nad 4 sezonem.
Serial cieszy się wielkim powodzeniem, więc stacja ABC postanowiła już teraz zamówić 5 sezon, który zobaczymy dopiero na lato 2014r.
A słyszeliście, że ma być spin-off PLL ? Ju w październiku serial "Ravenswood" - Ciekawe ile będzie mieć wspólnego oprócz tego, że jest to miejscowość niedaleko Rosewood z PLL
Zobaczcie newsa i zdjęcie. Czy to oznacza, że chcą zakończyć PLL jeśli nowy spin-off wypali? Jak myślicie ?
http://hollywoodlife.com/2013/03/26/pretty-little-liars-spin-off-ravenswood-abc- family/
Rozpoczęłam 4 sezon mam nadzieje, ze bedzie pelen emocji i ciekawe rzeczy sie staną! Wtedy z checia podniose moja ocene w góre :D
A ja mam kilka spojlerów dla zainteresowanych! :D
Uwaga :
1)Episode 4x04 is titled Face Time
2)Episode 4x05 is titled Gamma Zeta Die
3)Episode 4x06 is titled Under the Gun
4)Episode 4x07 is titled Crash and Burn, Girl
5)Episode 4x08 is titled The Guilty Girl's Handbook
6)Episode 4x09 is titled Into the Deep
7)Episode 4x10 is titled The Mirror has Three Face
- Mike wraca w 5 odcinku.
- Emily i Spencer wybiorą się na campus, ale będą załatwiać całkiem inne sprawy (Spence będzie szukać śladów A)
- w 5 ocinku będzie Ella
- w 6 odcinku pojawi się namiast Ravenswood
- w odcinku 7 Toby i Caleb będą mieć scenę
- także Hanna i Ezra w szkole
- Mike też jest w tym odcinku
- scena deja vu Ezrii
- Scena Emily i Ezry w 07.
- Toby i Spencer wybiorą się do Ravenswood (7 albo 8 odcinek)
- Scena Ezrii w 4x09
- Shana jest w odcinku 9
- Jake będzie bez koszulki uuuu :D
- w 9 odcinku scena Hanny jej mamy i Veronici
- w 10 odcinku pełno będzie Wrena
- Ezra i Veronica będą mieć scenę
- Być może Toby będzie grał na pianinie
- w 10 odcinku będą Toby, Wren, Caleb i Ezra
- Haleb nas bardzo wzruszy
- w 11 odcinku pojawi się nowy chłopak Travis - nastolatek pracujący na stacji paliw
- dużo scen Spoby
- scena tańca z Jakiem w roli głównej
- w 11 i 12 odcinku będzie Ezra
- w 12 dowiemy się cokolwiek o "ręce z ziemi"
- Halloweenowy odcinek nie będzie miał flashbacków
- straszne sceny z Calebem
- najsztraszniejszy odcinek Haloweenowy
- Ezra będzie w tym odcinku
- RED COAT :D w 13.
- dużo niebezpieczeństwa w 13.
-
No i jeszcze :
- powróci Cece oraz Wren, któremu nie warto ufać, pamiętając, że na samym początku zdradził łatwo swoją narzeczoną.
- Hanna jest nowym celem A.
- Haleb to najsilniejsza para tego sezonu i raczej nic im nie zagraża.
- Ezra i Aria będą mieć jedną scenę sam na sam w 5 odcinku.
- Toby może złamać nam serce w tym sezonie.
- ponoć 90% pytań, ma mieć odpowiedź w tym sezonie (na co radzę się nie nastawiać) zaszokują nas i przygotują na sezon 5.
- Byron nie będzie sprawiał kłopotu kłamczuchom
- A będzie szantażować Tobyiego
- Jest nadal nadzieja dla Arii i Ezry, ale będą rzeczy na temat Ezry, które sprawią, że oczy nam na wierzch wyjdą, hahah :D
- Matka Alison ma coś na sumieniu, i nie będzie to raczej śmierć Ali.
- Więcej ludzi umrze, ale i więcej ludzi będzie zabijać (jednak może to się nam spodobać)
- Spencer będzie ofiarowywać Tobyiemu ramię do wypłakania się tak jak i inne partie ciała.. (wow :D)
- Dużo scen z nowym oficerem i Hanną, także w jej domu.
- ciało z kostnicy z sezonu 3, to nie Jason, ale dowiemy się kto to był
- będą sceny Mony i mamy Hastings
- dużo Flashbacków m.in. Ali i Wilden, Ali i mama Tobyiego
- pocałunek Ezry i Arii (wolę Jakea :P)
- Czarny Welon ma związek z pożarem ( WOW, Mel, Shana, Jenna???)
- odbędą się czyjeś urodziny
- zakończenie szkoły kłamczuch (btw, ciekawe co będą robić w 5 sezonie?)
Hope you like it :D
-