Caleb będzie mieszkać w Ravenswood.
hollywoodreporter.com/live-feed/pretty-little-liars-tyler-blackburn-448468
Zgadzam się. Na samym początku bardzo chciałam, żeby Hanna była z Lucasem. Podobał mi się ten wątek. No bo w końcu najpopularniejsza, pewna siebie dziewczyna i największa modnisia szkoły z ciapowatym, nieśmiałym chłopcem. Ona okazuje się nie tak nieosiągalna, lecz bardzo życzliwa (czemu mógłby przeczyć jej...status szkolny). On zaczyna do niej żywić pewne, nieodwzajemniane uczucia.
Kibicowałam tej parze, ale odkąd pojawił się Caleb, nie widzę Hanny Marin z nikim innym. Przemawia za nimi nawet fakt, że Ashley i Tyler spiknęli się również w życiu prywatnym.
Muszę się nie zgodzić, ale kazdy ma swoje własne zdanie. Z tego co wiem, to nie sa razem w życiu prywatnym, ale może się mylę :)
Też mi się tak wydawało, ale ostatnie zdjęcia z festiwalu Coachella temu przeczą. Podobno Ashley też twittuje na temat Tylera, nazywając ho "hunny".
Tutaj masz link: http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/ashley-benson-tyler-blackburn-da ting-photos/#2
Ja tam się cieszę. Idealnie do siebie pasują :)
Ja mam takie pytanie troszkę chyba z innej beczki i proszę nie zlinczujcie mnie za to. Czy słyszał ktoś może o książce "Ali's dirty secrets"? Wspomniał o niej ktoś na youtubie pod plotkami na temat właśnie tego spinoffu i pll. Cytat owego komentarza: "in the book " ali's dirty secrets " it said her twin was in a town called ravenswood." .