Jeśli w 12x05 odcinku dziewczyny schowają gdzieś ten telefon, który potem po raz enty ukradnie wszystkowiedzące A, przestaję oglądać ten serial..
A i doszedłem do wniosku, że głupszymi postaciami od dziewczyn, są tylko ich.. rodzice. Po prostu masakra. Jakim prawem rodzice Arii pouczają, ją, albo w ogóle coś mają do jej związku z Ezrą? No przecież niech tylko ojczulek sobie przypomni swoje wyczyny w trakcie swojego małżeństwa. Matka też nie lepsza. Ojciec Hanny - jedyna osoba, której życzę serialowej śmierci. Po prostu żenada. Kto normalny, po wydaniu swojego romansu z pierwszą żoną, bierze ślub z "macochą" swojej rodzonej córki, i wprowadza się do jej miasta, posyłając do Hanny szkoły, swoją przybraną córkę, której tamta nienawidzi? No coś chyba nie tak jest z tym gościem..
ojciec hanny to pikuś, jak ta isabel mogła za niego wyjść po zdradzie, kompromitacji itp.? ci dorośli są baaardzo niepoważni, dosłownie antywzory rodziców.
byron jest hipokrytą, jedynie ella pomyślała rozsądnie - szkoda, że tak późno. :P
moje odczucia- identyczne.
scena z ojcem Hanny to już było przegięcie.
a telefon na pewno A ukradnie, bo na 2. sezonie serial na pewno się nie skończy
no tak, ale wiadomo, że A to kilka postaci.. założę się, że pod koniec 2giego sezonu odkryją dziewczyny tożsamość jednej osoby co najmniej, albo takiej, która już nie żyje, albo zniknęła - wiadomo chyba o kogo chodzi. Na pewno przewiduję ciekawszy finał niż w 1szym sezonie, po którym się czułem, jakby ktoś dał mi w pysk. No ale pożyjemy, zobaczymy. :) Przewińcie sobie scenę, kiedy dziewczyny publicznie kłócą się w szkole o te pudełko.. jak po kolei kamera pokazuje twarze chłopaków. Co do realnej śmierci postaci, to przewiduję, że to będzie ten policjant, który na bank w tym klubie był, ale pewnie z niego zrezygnował. Najgorsze czego się spodziewam, to jakieś tajnej organizacji państwowej, uwikłanej w działania masońskie, albo terrorystyczne, która swoich członków ma w każdym mieście.. :) to byłby godny finał tej żenady, która czasami litrami wylewa się z tego serialu. 1 połowę I sezonu obejrzałem w 2 dni! Wczorajszy odcinek zajął mi niemal 1,5h bo nawet Fakty były od niego ciekawsze w pewnym momencie..