Zastanawia mnie pewna rzecz. Pod koniec drugiego sezonu Garrett został oskarżony o tuszowanie dowodów w sprawie morderstwa Alison i też za to poszedł siedzieć. Został też pewnie oskarżony o zabcie Mayi. Jednak w 3x12 wychodzi z więzienia. Dlaczego? Przecież Lyndon zamordował tylko Maye wiec czemu Garrett jest(był) wolny?
Chyba dlatego bo to było sfałszowane, no i Veronica jeden z lepszych prawników.
O ile pamiętam bransoletka którą znalazła Spencer, która miała go pogrążyć okazała się dowodem uniewinniającym (o ile nie pomieszałam czegoś) Mnie zastanawia z kolei czemu w większości amerykańskich serialów wszyscy mają ten sam dzwonek na SMS i to taki sam jak dziewczyny z PLL hehe
Pewnie tylko taki sobie firmy wykupiły albo nie ma praw autorskic. xD Podobnie jest z gazetą. http://www.wykop.pl/ramka/377866/cale-hollywood-i-tylko-jedna-gazeta/
Zgadzam się z Wonderlife. Twórcy chcą uniknąć niepotrzebnego "product placement" (lokowanie produktu),który jest objęty prawami autorskimi. W celu wykorzystania dzwonka sms-typu piosenka. Musieliby płacić artyście/zespołowi określony tantiem, a kolejny projekt dzwonka,etykiety do butelek również kosztuję więc studia wykorzystują cały czas ten sam projekt gazety/etykiety/znaczka.;)
Tak samo niektóre sceny z PLL są kręcone na plenerze, w której wcześniej był nagrywany Ghost Whisperer, Gilmore Sister, Buffy itd.