Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

W 1x11 Kłamczuchy dowiedziały sie że Noel jest A. Myślały tak inagle ten wątek sie urwał by na nowo w 1x14 się pojawił. Dziewczyny nadal uznawały Noela za A. i koniec ątku. Nagle zmieniły zdanie? Mam także pytanie o wątek z skradzionymi pieniędzmi. A. zwracało Hannie pienięądze i co dalej? Hanna je zwróciła Matce? Matka jakoś zareagowała? Ogladałem 1 sezon dwa razy a nadal nie wiem co Hanna zrobiła z pieniędzmi.

użytkownik usunięty
Wonderlife

Z tym Noelem, to chyba bylo tak, ze on chcial wydac związek Arii i Ezry dyrektorowi, ale nie zdążył tego zrobic bo A podrzucilo mu do szafki jakies odpowiedzi do egzaminu czy cos w tym stylu, i dziewczyny oczywiscie stwierdzily, ze on odpada.

ocenił(a) serial na 8

Racja! Dziwne że tego nie skojarzyłem. Dzięki za odpowiedź.

Wonderlife

Z Hanną i pieniędzmi było tak, że gdy Hanna znalazła pieniądze w toalecie w cukierni, chciała je podłożyć do pudełka z lazanią, z którego zostały skradzione podczas imprezy. Ashley ją przyłapała i Hanna okłamała ją i powiedziała, że "znalazłam te pieniądze w toalecie, nie wiem czyje były" (chociaż wiedziała, bo to A je podłożyło). A resztę skradzionych pieniędzy Ashley zainwestowała :)

ocenił(a) serial na 6
youhaveamessage

A mnie zastanawia fakt czy wrócą kiedyś do tego wątku,bo jak by nie było ona te pieniądze ukradła z banku..i tak nagle cisza się zrobiła..