Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam wszystkich.. jaką polecacie najlepszą stronę do obejrzenia seriali? Macie jakies ulubione? BYłabym wdzięczna za jakieś linki :)

kaziulla17

Ja oglądam na alekino są wszystkie za darmo i nie trzeba za nic płacić ani konta zakładać :) A jeśli tam mi czasami nie działa to oglądam na kinomanie tyle, że tu jest więcej reklam :) (chciałabym dać link ale nie można :()
Pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 8
Indilia

czy są na alekino jakieś limity ?

anthonyperette

Ja nie zauważyłam :)

kaziulla17

zazwyczaj korzystam z i i tv

nitishia

nie dało rady inaczej tego zamieścić

ocenił(a) serial na 7
nitishia

też polecam tę stronę :)

nitishia

na i i t v są już jakieś limity i konto0 trzeba zakładać, nie wiem jak to ominąć?

ocenił(a) serial na 7
kaziulla17

Zalukaj tv trzeba się rejestrować, ale wszystko jest za darmo. Są limity, ale jeśli się będziesz codziennie logowała to dostajesz każdego dnia 10 pkt, które później można wymienić na konto VIP. Ja też często wpisuję dany odcinek i oglądam na a n y f i l e s. Tam nie ma reklam i się nie zacina. Na kinoman tv tez jest spoko, bo nie ma limitów i nie trzeba się rejestrować, ale są reklamy i odcinki się długo czasem ładują.

ocenił(a) serial na 7
yolo17

Tylko na zalukaj często są odcinki dodawane z lekkim opóźnieniem. To zależy czy serial jest znany czy nie, bo na te mniej znane to trzeba często długo czekać. Na kinomanie są chyba najszybciej ;) Wstawiłabym linki, ale nie da się..:/