Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Hej, mam 23 lata, a uwielbiam ten młodzieżowy serial!! Czy to przesada? :P

Pozdrawiam fanów A ;p

ocenił(a) serial na 10
meg9

hej :) ja za misiac skoncze 25 i tez go uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
lukmar_2

ups literówka

lukmar_2

No to super!!! Już nie mogę się doczekać nowego sezonu, no i TVD i Gossip Girl. Wiem wiem, serialomaniaczka ze mnie ;p

meg9

ja mam 20 :D witajcie w klubie, i również pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 8
meg9

Gossip Girl już się skończyło na 6 sezonie. Niestety. Mało fajnych seriali zostało.

meg9

Nie przesada, najstarsza osoba tutaj ma 40 lat :D Chyba że jest ktoś starszy, ale nic mi o tym nie wiadomo :D

youhaveamessage

No to extra :) bo kiedyś mnie ktoś skrytykował że mało ambitne rzeczy oglądam, jak na ten wiek. Taaaa polska polityka mnie nie kręci ;p

ocenił(a) serial na 7
meg9

Witam :) Mi idzie 24 rok i też uwielbiam PLL i GP :)

meg9

ja mam 32 lata i tez ogladam hehe

ocenił(a) serial na 10
agnieszka_1980

a ja 25 :)

agnieszka_1980

haha ja tez Twoj rocznik, ale czuje sie na 20:)) Pozdro

ocenił(a) serial na 5
meg9

Ja 22 i powiem wam, że nie tylko PLL oglądam, teraz najbardziej wciągają mnie seriale młodzieżowe, choć wiekowo nie jestem targetem :D

ocenił(a) serial na 8
meg9

Ja nie długo mam 20 lat, też uwielbiam seriale takie młodzieżowe, i czuję że zawsze będę je lubiła. Nie którzy jak im powiem to się śmieją ale co mnie to tam obchodzi :). Ja też nie tylko oglądam Słodkie kłamstewka, ale też z takich młodzieżowych Glee, Pogoda na miłość, Plotkarę itp. Myślę, że człowiek nigdy nie jest za stary na takie filmy, kto co lubi po prostu, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 4
meg9

Ja mam już prawie 26 i oglądając młodzieżowe seriale, czuję się młodsza :P

robipati

No właśnie, w dzisiejszych czasach trzeba jak najdłużej czuć się młodo :) a seriale nam pomagają :) troszeczkę ;)

ocenił(a) serial na 10
meg9

Ja mam 16 i oglądam z moją mamą :)

spenc15

Tak w ogóle polecam wam film Stuck in Love, dzisiaj oglądałam ten film, super jest :)

meg9

ja mam też 23 :) także jest nas więcej ;)

ocenił(a) serial na 7
willemite

Ja również :D

ocenił(a) serial na 10
meg9

ja mam 39 i ogladam z zona (30 lat)

ddaaniel

No, ale nadal jest PLL i Vampire Diaries i Beauty and Beast :) nie są może to za ambitne seriale, ale lubię się przy nich relaksować :)