Hej, mam 23 lata, a uwielbiam ten młodzieżowy serial!! Czy to przesada? :P
Pozdrawiam fanów A ;p
No to super!!! Już nie mogę się doczekać nowego sezonu, no i TVD i Gossip Girl. Wiem wiem, serialomaniaczka ze mnie ;p
Gossip Girl już się skończyło na 6 sezonie. Niestety. Mało fajnych seriali zostało.
Nie przesada, najstarsza osoba tutaj ma 40 lat :D Chyba że jest ktoś starszy, ale nic mi o tym nie wiadomo :D
No to extra :) bo kiedyś mnie ktoś skrytykował że mało ambitne rzeczy oglądam, jak na ten wiek. Taaaa polska polityka mnie nie kręci ;p
Ja 22 i powiem wam, że nie tylko PLL oglądam, teraz najbardziej wciągają mnie seriale młodzieżowe, choć wiekowo nie jestem targetem :D
Ja nie długo mam 20 lat, też uwielbiam seriale takie młodzieżowe, i czuję że zawsze będę je lubiła. Nie którzy jak im powiem to się śmieją ale co mnie to tam obchodzi :). Ja też nie tylko oglądam Słodkie kłamstewka, ale też z takich młodzieżowych Glee, Pogoda na miłość, Plotkarę itp. Myślę, że człowiek nigdy nie jest za stary na takie filmy, kto co lubi po prostu, pozdrawiam :)
No właśnie, w dzisiejszych czasach trzeba jak najdłużej czuć się młodo :) a seriale nam pomagają :) troszeczkę ;)