Polska telewizja mogłaby wykupić ten serial zamiast puszczać chore tasiemce typu moda na sukces albo nie igraj z aniołem! Wgl czy ktoś u nas mysli na co wywala niepotrzebnie pieniadze?
Jasne.Polska telewizja wogóle nie ma pomysłów na nic.Tylko zgapiaja od oryginałów i wychodzi im kiczowata podróba,ale nie zawsze.Taka "Niania" jeszcze ujdzie.
zgadzam się "Niania" ujdzie,ale wszystko inne jest do bani np. klub szalonych dziewic -polskie "gotowe na wszystko" no pogieło ich! i tak nikt nie dorowna amerykana wiec po co placic za takie głupoty?!
no nie?;)
ale Polska wszystko (prawie) zgapia.to dobrze,że nie każdy serial bo to by była katastrofa...
heh myślą,ze to tylko kwestia czasu....,ale prędzej czy później PLL bedzie w polskiej tv dostepne ;) Pytanie brzmi raczej, która telewizja będzie taka mądra i zrobi ten krok pierwsza ;D ?? tzn mam taka nadzieje :)
jeśli już to obstawiałbym TVN ;) Pamiętniki Wampirów puszcza, Supernatural też, więc może i na PLL się pokusi ;p
A ja bym stawiała np. na fox live :P
Nie wiem czy tvn będzie chciał się tak wykosztować, poza tym pamiętniki i tak przerzucili już na tvn7 ;/
Biorąc pod uwagę, że Fox Life wykupuje prawa do jakiś 80% seriali wypuszczonych przez ABC to z pewnością to oni puszczą również PLL. Co do bardziej dostępnych to raczej spodziewałabym się, że Polsat niż TVN, gdyż TVN nie kupił jeszcze praw do emisji żadnego serialu wyprodukowanego dla ABC (z wyjątkiem V: Goście). Za to Polsat miał Grey's Anatomy i Desperate Housewives.