Szczerze mam nadzieję, że będzie to ciało Toby'ego, bo postaci nienawidzę, ale czuję, że Marlenka
wymyśliła coś innego. Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale mam duże obawy, że to ciało Jasona.
Nie ma go od kilku odcinków, bo jest w "Filadelfii", ale ja się boję, że A go porwało i zabiło. Mam
nadzieję jednak, że tak nie będzie, bo to moja ulubiona postać, ale niestety ta wersja jest bardzo
logiczna :<
właśnie też się zastanawiam kogo to ciało..... i ta Spence w końcu ona jest zła czy dobra? zagmatwany ten odcinek;/
Mi się wydaje, ze to nie jest ciało Toby'ego. W ostatniej scenie pokazano, że ten tatuaż sie zmywa! Jak dla mnie to jason ;/ Co to Spence to tez nie rozumiem, ale to na pewno ona porwała Malcolma...
To na pewno nie jest Toby bo w ostatniej scenie tatuaż był ewidentnie trochę zmyty. Pewnie Jason... ktoś też napisał, że może Lucas :D Lucas zgadzałby się pod względem wieku bo ma ok 18 a Jason pewnie z 25 lat..
Nie pomyślałam o nim. Ucieszyłabym się gdyby to był on, tylko nie mój Jason <3
A może to ten detektyw, którego wynajęła Spence żeby śledził Toby'ego? Trafiłam w necie na taką teorię i trup nawet go przypomina... w końcu węszył wokół A-teamu.
hehehe :D to na pewno nie jest ten detektyw bo był dużo starszy a zwłoki należą do młodego mężczyzny :)
Jak Emily ściągnęła maskę w kostnicy, widać było twarz ;)
h ttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555067_544103928967794_ 1598996429_n.jp g
Też mam nadzieję, że to Toby, pomimo tego, że naprawdę go lubię. Ale nie wydaje mi się, aby Atem tak szybko się go pozbył, bo na pewn był istotny dla całej sprawy.. I w ogóle przeraziło mnie to, że twarz tego kolesia ponoć była zmasakrowana..
Myślę, że to nie Toby, tylko ktoś (Mona) upozorowała to tak żeby Spencer myślała, że to on, żeby się załamała i nie miała nic do tracenia i weszła to Ateam'u !!!
Ja tam mam inne pytanie. Pamietacie chlopaka z ktorym Emily rozmawiala pod domem Tobiego i w warsztacie? Tego ktory znal jej imie? Czy to nie on przypadkiem lezal w kostnicy z maska Ali?
http://www.youtube.com/watch?v=CZVRGm5GRKc o tego Ci chodzi? truposz miał chyba jaśniejszą karnację : )
nie pokazali twarzy nie przypadkowo...chcą zrobić niespodziankę, więc to pewnie ani Toby, ani Jason:) a Spencer dołączyła do A-teamu żeby rozgryźć ich od środka :)